V princípe sa nehádam, skôr išlo z mojej strany o preklep, reagoval som na to, že do tejto sumy nie je možné postaviť aj kus cesty (obchvatu) a ešte aj MÚK. Nič viac, nič menej. Na druhú stranu je to bez DPH a s DPH to bude 93 mil. SKK, viď môj príspevok .
jo sorac tu spatnu cenu so zacal ja, mno sem tam idem okolo PD a jedine co som tam videl je ze tam robili nejaku prelozku kanala alebo nieco podobne tak som nevedel ci to je ono, ale predpokladam ze na jar sa to pohne, btw. Chodim casto BA-PD-Poprad (rodina atd.) tak ma celkom zaujima aj R2jka z trencina a R3 na martin, ale predpokladam ze tie useky su dobre v nedohladne, obchvaty na R2 sa furt odsuvaju, myslite ze sa v tomto volebnom obdobi stihne nejaky obchvat TN-PD? teda aspon zacat?
Politik z regiónu môže sľúbiť aj cestu I. triedy, aj rýchlostnú cestu, aj železnicu, ale je to sľub, na ktorý nemá žiadny podklad ani právomoc to realizovať a už vôbec nie aj financie. Politik z regiónu, ak je zodpovedný, tak dá jasnejší sľub: “presadenie cestného obchvatu”, “príprava cestného obchvatu”, lebo na to má a to je v rukách samosprávy.
V Prievidzi je inak to zaujímavé, že sa chystá aj obchvat cesty I. triedy sever-juh, aj R2 západ-východ, ale ani jedno sa neplánuje stavať do r. 2010, všetko sa len dlhé roky pripravuje.
Zaujalo by ma kade pojde trasa R2 ZAPAD -VYCHOD…nemate nahodou mapku alebo nacrtok …? Za predchadzajucu odpoved dakujem, som tu z regionu…preto ten zaujem..
Pozri si galeriu: Johhan tak pred chvilou pridal obrazok s mapkou PD a okolia, kde je naznacene aj planovane vedenie R2. Ak si to chces pozriet podrobne, tak presne ten isty obrazok najdes aj na prievidza.sk/dokumenty/uzemn … sta/01.pdf ..da sa to aj stiahnut vo formate pdf, ale ma to vyse 5 MB..
Takmer taky isty obrazok ma na svojej stranke aj mesto Handlova handlova.sk/?id_menu=19030&l … ska_flag=0
a konkretny link je tu: handlova.sk/download_file_f.php?id=29421
..tento handlovsky obrazok je zaujimavy v tom, ze je pri nom ine vedenie R2 v blizkosti mesta Handlova, resp. aj v useku od Raztocna po mesto. Navyse je tam aj zaznacena poloha planovanych mimourovnovych krizovatiet k mestu Handlova. Na prievidzkom vykrese (ten co je aj tu v galerii) to nie je..
Neviem preco je v tych dvoch vykresoch rozpor a ktory z nich je spravny. Chcel som aj ten handlovsky vykres umiestnit sem do galerie, ale nepodarilo sa mi to, tak verejne vyzyvam, ak mate niekto chut sa s tym pohrat, link na stiahnutie som uviedol vyssie.
Dakujem uz som mudrejsi…no len realizacie sa dockat cim skor…ale privital by som skor obchvat cesty 1/64 od novak smerom na ZILINU…Do troch rokov to bude kriticke…najma na kruhaku na mimourovnovej v centre mesta..
Ano, toto je najvyssi cas zacat stavat. Niekedy v najblizsich rokoch by sa mala zrealizovat cast obchvatu I/64, medzi novou priemyselnou zonou a priestorom pod Bojnicami (za pri plazovom kupalisku), kde by sa cesta mala napojit na Bojnicku cestu.
Trochu to pomoze, ale len co sa tyka zlepsenia napojenia Bojnic. Prievidza potrebuje pokracovanie obchvatu dalej, smerom na Kuty (k byvalemu druzstvu) a to sa zatial v najblizsich rokoch neplanuje stavat, co je dost blbe, lebo uz teraz je najma juzna cast mesta niekedy prepchata autami a byvaju tam dost velke problemy hlavne na krizovatkach.. To by sa malo ciastocne vyriesit niekolkymi kruhovymi objazdami, ale aj tak intenzita dopravy tu bude stupat a tento obchvat treba co najrychlejsie postavit v celej dlzke, lebo o par rokov to uz moze byt na niektorych miestach kriticke.
Doprava bola sprehľadnená na križovatkách ulíc Krasku - Tolstého, S. Chalupku – F. Madvu – Priechodná a na S. Chalupku – J. Kráľa. „Vo všetkých troch prípadoch to bola doteraz veľká, dosť neurčitá plocha. V lete bolo vodorovné značenie síce viditeľné, v zime to však bolo horšie.
V týchto miestach nebolo celkom jasné, ako sa majú vozidlá radiť, problémy to robilo hlavne cudzím vodičom. Ani chodci nevedeli, kadiaľ môžu prechádzať na druhú stranu a tak neraz pobehovali po cestách krížom – krážom. Dochádzalo tu ku kolíziám. Doprava aj v týchto lokalitách hustla, preto sme museli situáciu riešiť,“ vysvetľuje vedúci odboru výstavby a regionálneho rozvoja Mestského úradu v Prievidzi Vladimír Falat.
Stavby realizoval Tezas, spol. s r. o., Prievidza, náklady boli vyčíslené na 2 milióny korún. V nich je zahrnuté dopravné značenie, zábradlie, chodník, no predovšetkým vytýčenie ciest obrubníkmi. „Tie sú plastové, žlto-čierne, teda dobre viditeľné aj v zime. Navyše sa s nimi dá ľahšie manipulovať v prípade, keď bude potrebné križovatku upravovať,“ zdôraznil V. Falat. Ukázalo sa to už počas výstavby, keď boli vytýčené cesty upravované kvôli autobusom. Komunikácie však svojimi rozmermi spĺňajú všetky predpísané normy. Podľa V. Falata sa môžu zdať úzke, no cieľom takýchto úprav je aj zníženie rýchlosti vozidiel v týchto miestach. Na všetkých troch križovatkách vznikli aj nové parkovacie miesta. Na Zapotôčkoch tri, no na Ulici S. Chalupku až tridsaťpäť.
Všetky tieto práce mohli byť realizované vďaka miernej zime v posledných týždňoch. Počasie totiž umožnilo pracovať vonku aj v tomto ročnom období a navyše boli využité peniaze, ktoré sa ušetrili pri zimnej údržbe komunikácií.
Mesto vyčlenilo aj pre tento rok osem miliónov korún na opravu cesty na Športovej ulici a na troch uliciach na Pieskoch. Štyri milióny sú vyčlenené na generálne opravy chodníkov napríklad na Športovej, Gorkého ulici a v ďalších lokalitách Prievidze. Rovnako štyri milióny budú z rozpočtu mesta použité na budovanie parkovacích miest, ktorých je stále nedostatok. Jedno priestranné parkovisko vznikne napríklad na sídlisku Nové mesto v blízkosti novovybudovaného domova dôchodcov.
Teraz pojdem na zaciatok mesta od severu smerom od ZA , kde vyrasta nova obchodna zona -BAUMAX + 2nakupne cantra +existujuca HYPERNOVA. Uz spravili aj nove priradovacie pruhy z hlavnej cesty 1/64 ale vam poviem ze tam to bude huste..Uz teraz tam byvaju bezne kolony 500m a viac na kruhovom…ale ked to otvoria to bude radosti .Vobec nedoriesena koncepcia dopravy…
A kedy sa presnejšie má začať stavať 2.etapa? Už som tam totiž zažil kolóny po Pravenec, to je tak na 15 minút
A čo sa týka 1.etapy, zaujímalo by ma, prečo sa ešte nezačalo stavať
a mám ešte dotaz… na tomto obrazku doprava.programypc.sk/picture/big/0050.jpg som si všimol alternatívu Nováky - PD, ktorá ide popod horu smer Bojnice. Je to len návrh do ďalekej budúcnosti alebo je výstavba tohoto úseku reálna v blízkom čase?
Viem o com tu je rec ,ale nech sa uz stavia cokolvek nech to pomoze odbrebenit nakladnu dopravu z mesta -hlavne smer ZILINA -TRENCIN,TOPOLCANY…Davam tomu ste dva roky a bude kolaps v meste…
Takze to u nas v okrese PD kt. je mimochodom najvacsi v kraji,bude vyzerat naozaj zaujmavo…Vidim co sa deje - ako stupla intezita kamionovej dopravy smerom na trase cesty 1/64 asi zrejme jedna z najdlhsich na slovensku KOMARNO -ZA VIAC AKO 200KM…A to ked este zavedieme onedlho mytnysystem…tak to bude veselo.ale to asi vsade na cestach 1 a 2 tr…