Ano, semafor ma byt v zelenej vlne s hl. krizovatkou (Rusinskou). Uz davno to malo byt.
Zdravím. Vie niekto kedy sa usadí Doprastav pri ZVL a na Nábrežnej??? Keďže je čas na stavanie a koniec roka pribehne raz dva. Alebo nabehnú v novembri keď nabehne zimička???
v stredu je oficialna ceremonia, bagre coskoro. heureka!
jasne ze ano a je to dobre. rovnako pojde CSS na Sibirsku, takze vsetky krizovatky az po Rusinsku budu mat CSS a konecne vznikne zelena vlna
ked vidim slovne spojenie “bagre coskoro”, tak ma mrazi po chrbte… takych coskoro sme tu uz mali vela
odovzdavcanie staveniska malo byt v pondelok… teraz streda… ako keby boli ludia zvedavi na oficialne kortesacky okolo tejto presovskej pohromy…
Dnesny den zacal Doprastav na “kruhaci” uradovat. Bolo radost znova vidiet na stavenisku plno reflexnych viest.
Ano dnes som videl roznych ludi (asi z doprastavu) na roznych miestach stavby (na zaciatku pri MH, pri kruhaci). Pred najazdom na neexistujucu rampu nad kruhac uz umiestnili aj svoju maringotku, takze show zda sa bude pokracovat a mozme uzatvarat typy, kedy to dokoncia. Osobne velmi neverim tym 9 mesiacom, ale ak dokoncia do konca juna 2016 bude to len 2 rocne zdrzanie stavby (neviem, ci nie novy rekord v novodobej historii cestnych stavieb).
PRibudli tusim dalsie 3 maringotky a dnes sa tam uz motalo omnoho viac ludi ako za posledne 2 dni, takze zrejme aj realne zacali na tomto useku.
Dnes podvecer som tam videl uz aj bagre!!!
inak bagre a mechanizmy sa objavili aj na sekcove medzi lidlom a kauflandom a vidiet prvy stavebny ruch na stavbe noveho OC
Áno, začali stavať OC Eperia. Dokončená má byť na jeseň 2017.
eperia.sk/sk/novinky/
reality.etrend.sk/komercne-nehnu … peria.html
Ako to vyzerá pri ZVL a Nábrežnej?? Stavenisko odovzdané, je tam niečo, deje sa tam niečo, alebo len exkurzijne prechádzky??? Zdravím
Minimálne sa armuje jeden z nedokončených pilierov pred KO v smere od KE
V porovnani s rokom spat je tam celkom husto. Zatial sa najviac venuju osadzovaniu zabradli a vodiacich tabuli. Ale aj bager som videl makat Akurat na ceste od mestskej haly po kruhac nikto, okrem mostika nad Torysou v smere pod Wilec horku. Dnes tam nieco merali.
Vcera vecer po niekdajsej ocelovej vystuzi piliera estakady ZVL na strane Petrovianskej ani stopy. Mimo toho medzi tratou a kruhacom navozena pekna kopa strku, zrejme na nasypy k mostu. Za necely tyzden, co som v PO nebol zmeny docela slusne, akurat ze len v okoli stavby.
Takmer kazdy den na NK pozeram, bud z auta alebo z okna pracoviska a minimalne v porovnani s HANT-om je to uplne ina liga. Ak beriem, ze toto je zaciatok a rozbiehaju sa, tak ked nabehnu na plny vykon, myslim, ze to pojde minimalne 2 krat rychlejsie. Ak porovnak len take detaily ako MAringotky, oblecenie robotnikov, oplotenia ktore si okolo svojim veci naskladali atd. vyzera to asi tak ako ked clovek pride z Ukrajiny sice nie do Nemecka ale len na Slovensko, no aj to staci na viditelne rozdiely, ktore medzi Hantom a Doprastavom zbada aj laik, za ktoreho sa v stavebnictve povazujem.
Zatial to vyzera dobre, dalej uvidime.
Povolenie na ciastocnu uzavierku ciest I/20 a I/80 (kruhac ZVL) bolo vydane do 31.7.2017. Zeby naznak predlzenia terminu vystavby?
obmedzenie okolo kruhača.
presov.sk/portal/?c=12&id=26173
Ak sa naplnia vizie popisovane v tomto clanku
, potom to bude s Presovom zas o cosi horsie. Naviac koncom roka 2019 nebude postaveny ani obchvat na D1 PO-Z - PO-J.
Mnozstvo aut specialne kamionov sa urcite zvysi, kedze vznikne suvisle spojenie od Oradei az ku Kosiciam a komiony, ktore chodia v tomto europskom priestore v smeroch Sever - Juh alebo opacne si opat skratia cestu o cca 20 - 30 minut tym, ze cca 60 km normalnej cesty nahradi dialnica.
Neviem ako kompetentni, ale zacal by som silne uvazovat s vystavbou R4- obchvat PO, kym situacia nie je nezvladnutelna.