Tomaš ja som u tych MHD zastavok naražal na ich cenu a hlavne rychlosť prác ktora bola v maximalnom slimačom tempe, najviac ma dožralo že ešte 1.mesiac po finálnom betone nemohlo žiadne vozidlo po ňom jazdiť. Taka to pakovina v tomto pripade bola skôr učelova ako zmyselna, ved mostove preklady alebo prefabrikaty sa možu plne zaťažovať od vyroby už po 1mesiaci ked sú na svojom mieste myslim na moste! Tomu to povrchovemu betonu v danej situacii z použidim spravnej chemie by šlo ten beton zaťažovať už o pár dni!
SSC o tom vie uz dva roky a veruze uz rok uvazuje o zruseni. ale nie je to zrejme take jednoduche zrusit zmluvu, vyhlasit VO, prebrat nanovo stavbu…takze sa stale vyckava a kedze sa stavbicka pomaly hybe, presov je na taketo tempo zvyknuty, radnica neschopna (schopna len urobit smiesnu tlacovku), tak je pretrvava status quo.
skor by ma ale zaujimalo, co s problemovymi mostami a zle naprojektovanou vyskou pilierov…
vela bude zalezat od naprogramovania CSS a znacenia celkovo. ale smer PL-KE by sa mal distribuovat medzi Solivarsku-Vychodnu-Kuzmanyho. Je pravdou, ze sa po dokonceni Kuzmanky stretne vnutromestska doprava zo Sekcova (obrovske prudy) s tranzitom KE-PP. Uvidime, co to prinesie.
To povedal kto a na zaklade akeho pravneho predpisu? Jazdim denne do prace, inej cesty niet. To je tak tazke posunut vodiace tabule spat a rozsirit jazdny pruh? Oslovil som policajtov stojacich tam kazde pondelkove rano. Pomoc ziadna. Tak si vodici zvykajte, ze na ceste su aj cyklisti a okrem dialnic a ciest pre mot. vozidla mozu vsade. Nadavat treba na projektantov, stavitelov ciest, nie cyklistov.
Celkovo ma to rozširenie križovatky v smere Vychodna-Rusinska dosť sklamalo vo vyjazde na Rusinsku cestu kde som očakaval potiahnutie pripojneho pruhu ešte aspon o 20-30m, ale takto to asi bude nič moc a trocha neefektivne vynaložene prostriedky! Ach kde sa len podel ten sedliacky rozum, no v Prešove asi nič nové a mimoriadne!
Nemala byt, Rusinska je po novom I/20 ako aj Vychodna, ale Kuzmanyho je III, co je aj podla mna skoda, ale budis… Holt projektanti navrhli, ved radsej nech sa trepu na jednej svetelnej pri baumaxe ako sa to mohlo rozdelit… Inak vraj je HANT oficialne zo ZVL von… Skoda ze tak neskoro
No na kruhaku pri ZVL uz vyse tyzdna nevidim ziaden pokrok… po oddebneni piliera to uz asi vzdala aj ta posledna partia z bordovej felicie a nedokoncili ani armovanie dalsieho…
Aj podla mna je to skoda, neviem, preco sa klasifikacia urobila takto.
Povodne som si myslel, ze cele to klukatenie po PO sa narovna a smer KE-PL pojde pomerne priamo a to cez Kosicku-Masarykovu-Kuzmanyho-Rusinsku-AGS. To by bolo pod spravou SSC.
Vychodna by presla pod PSK, podobne ako prejde povodna 1/68 Lesik Delostrelcov-Holleho-Safarikova pod PSK. Tym by sa vytvoril dalsi suvisly tah, resp. polokruh v sprave PSK a to Solivarska-Vychodna-Holleho-Safarikova.
Dneska ked doasfaltovali Kuzmanku tak to finalne napojenie asfaltu z Masarikovou je lajdactvom najvyššieho levelu, všimnite si to niekto a posudťe to sami!
Posledna info na tej stranke je, ze I/20 konci v krizovatke Rusinska, Kuzmanka, Vychodna..Dalej smer Lesik delostrelcov, ze je I/68…a Rusinska a AGS ze je cesta III/3450…info je zo 6.8.2015
Nene vychodna je I/20 a prechadza na rusinsku okolo maxu az sa pripaja na I/18, lesik delostrelcov atd je III. Uz myslim ze aj rozhodnutie ministrstva ndobjdlo pravoplatnost. Tam je aj to rozhodnutie na stranke ssc. Kazdopadne je kuzmanyho cesta tretej triedy.
Na aprilovom zasadnuti PSK poslanci schvalili prevod Rusinskej pod SSC.
Ako to papierovo nasledne prebieha a kolko to trva, netusim, ale podla vsetkeho by uz mala byt Rusinska v sprave SSC.
Este raz nahlas uvazujem, ze skutocne nechapem, preco to takto rozkuskovali. Ved smer KE-PL, teda Kosicka-Masarykova-Kuzmanka-Rusinska-AGS mohla byt v sprave SSC. Bola by to defacto priamka mestom, s jednym zabocenim doprava a jednym dolava. Aj navazujuce useky na oboch koncoch su cesty 1. triedy (byvala 1/68 od KE (terajsia 1/20) a 1/18 na vypadovke na PL). Urcite by to bolo lepsie ci uz kvoli zimnej udrzbe, ci uz kvoli opravam krizovatiek, kde sa teraz bhudu aj nadalej stretavat niekolki spravcovia.
PSK by zase mal dalsiu logicku spojnicu Solivarska-Vychodna-Lesik Delostrelcov-Holleho-Safarikova.
Nehovoriac o Masarykovej. Ta podla vsetkeho ostane mestu ako cierny Peter. Ak budu mat TIR zakaz na Kuzmanku, pojdu po Vychodnej (urcite totiz budu mat zakaz pokracovat po AGS cez druhu cast Sidliska Sekcov smerom na Solivarsku - aspon by teda Presov bol blby, ak by TIR neodklonil na Rusinsku a Vychodnu). Vychodna je vsak 1+1, pri Tescu su dva nekoordinovane semafory, kde navyse TIR musia odbacat, takze brzdia a prechadzaju pomalsie). Naopak, Masarykova je 2+2, bezkolizna, len jeden prechod pre chodcov bez CSS, aj to velmi malo vyuzivany. Po dostavani NK bude znacne prazdna.
Pripadne sa to samo podeli a to tak, ze TIR pojdu Kosicka-Vychodna-Rusinska a OA Kosicka-Masarykova-Kuzmanyho-Rusinska. Len otazka je, ako urobit ZDZ, ako nastavit intervaly…proste zbytocne komplikacie.
Do galerie pridavam aj prehladne mapky, ako to bude vyzerat gallery/image_page.php?album_id=235&image_id=30712