Mesto Prešov - všetko z dopravy a rozvoja častí mesta

Nerozumiem. Ked je to statna zakazka, stat platil Hantu to co staval, co sa vlastne deje ked sa uvadza v clanku ze Hant ma financne problemi.

Pisal som si dnes s autorom clanku, ze mi tam chyba vyjadrenie mesta… Mesto mu odpisalo, ze im neprinalezi sa k tomu vyjadrovat.
Hanba Presov, hanba!

Deje sa to, ze cena stavby je podlezena velmi nizko a vsade su dlhy a firmy odmietaju pre nich robit. Aj ked SSC plati Hantu tak stale firma potrebuje mat krytie aby prekryla dobu kym dojdu peniaze. Ked mas realne kupit napr zvodidlo za 50€ a vies za neho dostat 25€ tak ta to polozi. Asfalty a vsetko je podseknute… Skoda, pekna stavba s pbrovskym prinosom pre presov, len nestatny vyber zhotovitela…

Už našli toho partnera? To som zvedavý, koho nájdu, síce neverím, že niekoho vôbec nájdu, ale uvidíme.
Mesto môže zaujať nejaké stanovisko, ale aj tak by to nič nezmenilo.
Ale pri termíne 6/2017 je to na zrušenie zmluvy a nového zhotoviteľa, keďže týmto tempom ani tento termín nehrozí. Nakoniec sa to tak predĺži, že aj diaľnica bude skôr :smiley:
finstat.sk/36834921

Najsmutnejsie na tom je, ze je to uz druha stavba na hlavnom tahu, co ostala ladom a sposobuje nemale dopravne problemy… mohli by este rozkopat Sabinovsku a Vranovsku a PO mozu zavriet :smiley:

som zvedavy na to “intenzivne riesenie situacie”.. :open_mouth:

Tak, rataj rok… Rok im trvalo kym si vsimli, ze sa tam skoro nic nedeje.

Z tych nedokoncenych stoziarov osvetlenia by mali spravit kandelabre… to by bolo intenzivne riesenie situacie…

vcera niekto postavil lesenie pri 4. pilieri… pisem niekto (asi domaci :smiley:) lebo hant robosi tam neboli uz asi mesiac :smiley:

Armovanie dalsieho pilera mozem potvrdit, ale inak ziaden pohyb

Na moj dopyt ohladom NK

viewtopic.php?f=8&t=3791&start=2425#p170552

zo SSC nikto nereagoval ani do povinnych 30 dni.

Ocakaval som to sice, ale aj tak je to trapne

HANT BA sklamal na plnej čiare SSC. Už si táto firma na dopravných stavbách SSC neškrtne. Hlavne že chceli budovat dialnice s najnižšími cenami a nezvládaju obyčajnú posratú cestnú stavbu v Prešove. Predstaviteľom tejto firmy je bývaly generálny riaditeľ ISKE.

Ano, pilier sa armoval, asi ho skutocne planuju dokoncit do konca roka (to je fakt vykon 1 rok = 2 piliere). Inak vyzera to uz na spustenie I. useku Kuzmanky (po krizovatku s Reimanovou), zrejme aby mohli zrusit ten docasny zjazd pri Ciernom Baronovi a dokoncit druhy usek od tej krizovatky az po krizovatku na Ciernom moste. Dnes tam konkretne malovali oranzove ciary, inak klasika - pomaly sa robia chodniky aj PHS, najvacsi ruh je prave na tom nedokoncenom useku od Reimanovej po CM. Foto zo dnes: gallery/image_page.php?album_id=235&image_id=29546
k4mz1k alebo TomasPO - Viete/mozte pls povedat co sa to planuje/robi medzi chodnikom a vyasfaltovanou vozovkou na Kuzmanyho? Minuly tyzden tam frezovali ten pas; vidno to aj na mojej fotke gallery/image_page.php?album_id=235&image_id=29480 , odvtedy tam nerobia nic a nevyzera to na konecny stav. Vdaka.

Konecny stav to nieje, ide tam pas z pridlazby pre oddelenie cyklistickeho chodnika od vozovky.

Po menšej úprave: HANTBADS. Nomen omen. Ale nie len im…

Kuzmanyho je uz prejazdna od Rusinskej. Napojenie od Cierneho mostu je uzavrete.

Bohuzial zatial kuzmanyho po starom…

Je zaujimave k akym zmenam dojde na Kuzmanyho, pretoze vsetko vodorovne znacenie je docasne oranzove. Dokpnca som si vsimol ze na rusinskej je docasny prechod pre chodcov. Ono to pravdepodobne bude mat docinenie s rozsirenim odbocky z vychodnej, no pokial chcu otvarat usek v case zaciatku skolskeho roka, asi by predsa len lepsie bolo to spustit skor a naucit ludu mimo spicku sa orientovat. Verim ze vela ludi to v prve dni bude lakat vyskusat ale pocas spicky to moze byt viac pritaz ako pomoc. Nehovoriac ze pokial sa Kuzmanyho otvori tak casove intervali zelenej sa v ostatnych smetoch budu musiet skratit. Vajanskeho uz pocas spicky teraz nezvlada situaciu, takze moze to tam byt vesele

Semafor na rusinskej pojde do dynamiky. Kedze idu obe stavby naraz je potrebne riesit DDZ spojenim oboch stavieb. Presmerovanie dopravy bude az buduci tyzden cca. streda. Uz nech ta Kuzmanyho skonci lebo pridem o nervy :-/

gallery/image_page.php?album_id=235&image_id=29594

prečo je na novej ceste dočasné značenie?