Super. Som rád že sa začína akcia.Občas sa tam pôjdem mrknúť keď sa budem bicyklovať za Cabaj Čáporom. A porobím aj nejaké fotky a dám vám ich sem.
Most na Nitriansky hrad treba znova postaviť kvôli statike
Nová cesta zo Zobora má byť dokončená do konca júna. Hoci má iba jeden jazdný pruh, bude sa jazdiť v oboch smeroch - na striedačku. Dopravu budú riadiť semafory. Ráno pustia na cestu vodičov smerujúcich zo Zobora. Popoludní, keď sa budú ľudia vracať z práce, sa bude jazdiť opačným smerom.
Nitrianske mosty dostanú názvy
Nový most namiesto lávky sa stále nestavia- vidno tam ale konečne aspoň behať ľudí s projektami takže sa to pohlo.
Nová cesta na Zobor- dosť blbý nápad s tým semafórom ale tak čo už.
Začali s prácami na novom moste, ktorý nahradí pešiu lávku. Fotografie a priebeh výstavby zaznamenávam tu: nitralive.sk/spravy/457-novy … nitra.html
Po tom moste bude môcť prejsť aj osobná doprava ?
V Nitre sa začali prvé práce na výstavbe nového mosta
Furt dokola tie isté články a žiadne foto ešteže to chodím fotiť
Diaľničiar áno je to pre osobné autá pozri si výkres v článku čo som sem už dával.
Po novej ceste zo Zobora už môžu jazdiť autá
*doprava je riadená semaforom
Inak nedá mi to, ale môj názor je taký, že Nitra dlhé roky s dopravou nerobila nič. Až v tomto roku sa vyčlenilo viac peňazí na opravu miestnych komunikácií, realizuje sa nový cestný most, prestavala sa cesta na Zobor a ohlasujú sa ďalšie opravy. Čiste náhodou sú totiž v novembri komunálne voľby.
Tak ako píšeš- idú voľby a tak zrazu aha opravujeme cesty
Výstavba mosta update:
nitralive.sk/vystavba/infras … nitra.html
Nová cesta na Zobor prejazdná
nitralive.sk/vystavba/infras … zobor.html
Dopravné obmedzenie kvôli výstavbe 2 mostov
Väčšina z tých info už tu je …
No ale máme čerstvé info z Nitry, takže mikeBoss vďaka.
Info o uzávierke ulice Nábrežie mládeže + v článku je link na nové fotografie z výstavby mosta
Rekonštrukcie ulíc leto 2010 (cesty, chodníky)
Nový most aktuálne
Zimnú údržbu ciest bude tento rok komplikovať výstavba R1
Nový most Chrenová aktuálne: 7. november 2010
Mesto zamietlo prestavbu krizovatky pod Zoborom na mimourovnovu. Nerozumiem, preco?