No som zvedavý či bude a koľko bude naozaj stáť- mal byť už minulý rok a odvtedy bolo v médiách asi 50 článkov a stále nič. A mali by aj cesty opraviť lebo toto je bieda- toľko dier a jám to sa len tak nevidí.
Akí Nitrania, taká radnica a také sú aj cesty a chodníky. Detto Bratislava a Senica. Atď. Naopak taká Skalica, Gbely, Trnava ide k lepšiemu.
Poopravím ťa- nie nitrania ale vedenie mesta. Ja som ich nevolil určite.
Ja viem, poznám tvoj názor na vedenie mesta. Ale tomu systému sa hovorí: demokracia.
Nový úsek cesty III. triedy Lehota-Nitra-Kynek v réžii Granvia Construction oddnes k dispozícii v dĺžke 800 m dialnice.info/viewtopic.php?t=12923
Všetci vieme, že to stačiť nebude.
Nový most v Nitre bude stáť milióny, má len lokálny význam
dialnice.info/viewtopic.php?t=13116
*Zásadným spôsobom ovplyvní dopravu v Nitre most na Priemyselnej ulici. Termín jeho výstavby je však neznámy. Mesto pred voľbami investuje do iného mosta. … viac je v článku
SSC podala na Mestsky urad návrh na územné konanie na prerobenie križovatky Chrenovská- Zlatomoravecká-Tr. A.Hlinku - Levická… jednoducho tej prvej svetelnej križovatky od Zlatých Moraviec. Už sú tu aj prvé, samozrejme negatívne ohlasy od mestského poslanca plus nejaká tá cca 200 členná antipetícia.Článok som objavil v Nitrianskom Echu, neviem poslať priamy link, tak aspoň takto: echo.sme.sk/echo/nitra/, prelistovať noviny na 4. stranu, zväčšiť a článok je v pravom dolnom rohu 4. strany. Našiel som aj spomínaný materál, tu je link:www.msunitra.sk/download_file_f.php?id=85765
Súvisí to s diaľničným privádzačom Selenec.
Cabajská cesta v Nitre je čiastočne uzavretá, Granvia stavia
Cestu posunú, zosypal sa pozemok
Kruhový objazd Napervillská-Nábrežie mládeže finišuje:
Nitra: Na stavbe nerobia, termín dokončenia cesty je otázny
Inpek postaví v Nitre nový most za 3,5 miliónov eur
Autobusovú stanicu zbúrajú a postavia nanovo!!!
Nitra: Autobusovú stanicu zbúrajú a postavia novú
Čo sa to v Nitre stavia na ceste od Cabaj Čápora jak sa vchádza dnu? Keby som mal diaľničnú nálepku tak o tom ani neviem. Ale keďže ju nemám tak som šiel do NR cez dediny a videl som tam veľkú stavbu ako pri stavbách diaľnice. Čo to tam bude?
A zeby ten juzny obchvat Nitry?
Ale bude to normálna 4 pruhová diaľnica?
Nie. Bude to normálna 4-pruhová rýchlostná cesta.
Veľmi sa mi to páčilo. Takže keď sa nabudúce budem na niečo pýtať, ukážte mi takéto videá. Bolo to vymakané a bolo tam povedané a ukázané všetko na čo som bol zvedavý.
Nitra: Začína výstavba mosta, pri rieke vyrúbali stromy
Výstavba nového mosta sa začne tento týždeň
fotografie + video