Mesto Nitra - všetko z dopravy a rozvoja častí mesta

No som zvedavý či bude a koľko bude naozaj stáť- mal byť už minulý rok a odvtedy bolo v médiách asi 50 článkov a stále nič. A mali by aj cesty opraviť lebo toto je bieda- toľko dier a jám to sa len tak nevidí.

Akí Nitrania, taká radnica a také sú aj cesty a chodníky. :slight_smile: Detto Bratislava a Senica. Atď. Naopak taká Skalica, Gbely, Trnava ide k lepšiemu.

Poopravím ťa- nie nitrania ale vedenie mesta. Ja som ich nevolil určite.

Ja viem, poznám tvoj názor na vedenie mesta. :slight_smile: Ale tomu systému sa hovorí: demokracia.

Nový úsek cesty III. triedy Lehota-Nitra-Kynek v réžii Granvia Construction oddnes k dispozícii v dĺžke 800 m :arrow_right: dialnice.info/viewtopic.php?t=12923

Všetci vieme, že to stačiť nebude. :wink:

Nový most v Nitre bude stáť milióny, má len lokálny význam :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=13116

*Zásadným spôsobom ovplyvní dopravu v Nitre most na Priemyselnej ulici. Termín jeho výstavby je však neznámy. Mesto pred voľbami investuje do iného mosta. :astonished: … viac je v článku :wink:

SSC podala na Mestsky urad návrh na územné konanie na prerobenie križovatky Chrenovská- Zlatomoravecká-Tr. A.Hlinku - Levická… jednoducho tej prvej svetelnej križovatky od Zlatých Moraviec. Už sú tu aj prvé, samozrejme negatívne ohlasy od mestského poslanca plus nejaká tá cca 200 členná antipetícia.Článok som objavil v Nitrianskom Echu, neviem poslať priamy link, tak aspoň takto: echo.sme.sk/echo/nitra/, prelistovať noviny na 4. stranu, zväčšiť a článok je v pravom dolnom rohu 4. strany. Našiel som aj spomínaný materál, tu je link:www.msunitra.sk/download_file_f.php?id=85765
Súvisí to s diaľničným privádzačom Selenec.

Cabajská cesta v Nitre je čiastočne uzavretá, Granvia stavia :arrow_right:

viewtopic.php?f=35&t=13323

Cestu posunú, zosypal sa pozemok :arrow_right:

viewtopic.php?f=35&t=13322

Kruhový objazd Napervillská-Nábrežie mládeže finišuje: :arrow_right:

nitralive.sk/spravy/hlavne-s … zobor.html

Nitra: Na stavbe nerobia, termín dokončenia cesty je otázny :arrow_right:

viewtopic.php?f=35&t=13432

Inpek postaví v Nitre nový most za 3,5 miliónov eur :arrow_right:

viewtopic.php?f=35&t=13434

Autobusovú stanicu zbúrajú a postavia nanovo!!!

nitralive.sk/spravy/hlavne-s … anovo.html

Nitra: Autobusovú stanicu zbúrajú a postavia novú :arrow_right:

viewtopic.php?f=35&t=13470

Čo sa to v Nitre stavia na ceste od Cabaj Čápora jak sa vchádza dnu? Keby som mal diaľničnú nálepku tak o tom ani neviem. Ale keďže ju nemám tak som šiel do NR cez dediny a videl som tam veľkú stavbu ako pri stavbách diaľnice. Čo to tam bude?

A zeby ten juzny obchvat Nitry? :slight_smile:

Ale bude to normálna 4 pruhová diaľnica?

Nie. Bude to normálna 4-pruhová rýchlostná cesta.

Veľmi sa mi to páčilo. Takže keď sa nabudúce budem na niečo pýtať, ukážte mi takéto videá. Bolo to vymakané a bolo tam povedané a ukázané všetko na čo som bol zvedavý.

Nitra: Začína výstavba mosta, pri rieke vyrúbali stromy :arrow_right:

viewtopic.php?f=35&t=13522

Výstavba nového mosta sa začne tento týždeň

fotografie + video

nitralive.sk/spravy/hlavne-s … yzden.html