Mesto Bratislava - všetko z dopravy a rozvoja častí mesta

Vlados, ak budeš mať deti navštevujúce stredné či vysoké školy v krajských alebo okresných mestách a regionálna doprava bude naďalej fungovať ako funguje a cez víkend je zabezpečená len do práce ráno a poobede, tak neviem ako to budeš riešiť. Nie je mi absolútne jedno či je spoplatnený alebo nespoplatnený úsek.
Nanúteny spoplatnený úsek medzi Šacou a Košicami by bol pre väčšinu z nás z vidieka zase len hĺbšie načretie do kapsy.
Mám jedno auto z dialničnou, ktorú k hustote dialničnej a rýchlostnej siete neviem bohvieako využívať ako v krajoch na západnom a z časti severnom Slovensku. A aby som priplácal na druhé nedajbože tretie auto, tak je to veľká hlúposť.
Alebo si myslíš, že je to daň za komfort? No pre podnikateľov určite nie, lebo hoci musia na to vyrobiť tak si to odpíšu z daní, ale nepodnikajúci prispôsobivý slušný občan si to platí len z platu a viackrát zdaneného tovaru a služieb.
A ak máš za brata Googla, tak si pozri ake obchádzky pripadajú do úvahy na súčasnom nespoplatnenom úseku Šaca-Košice. Je to určite viac ako v okolí miest na západe Slovenska, kde je viac nielen dialničných ale aj iných ciest, no nezabudni aj viac aut.