Ešte opraviť “súťaž na odosielateľa” a bude to perfektné
Good job, šéfe
Mám ale drobný problém s diakritikou v legende - označil som červenou farbou.
Zaujímavé však je, že tie isté písmená sú na inom mieste OK - označené zelenou farbou.
[album]40296[/album]
Bolo by možné, prosím, mapu opraviť podľa nových skutočností? Ďakujem
obchvat PO 1. etapa vo výstavbe, Mýtna-Lovinobaňa vo výstavbe
PDF > ulozto.sk/file/wlwdJafTEDTN/map … 020-01-pdf
škoda, že sa do galérie nedá nahrávať PDF, ktoré by sa dalo otvoriť priamo tu z fóra
Mapa je aktualizovaná to je fajn.
Budimír-Biďovce je správne zelenou - v prevádzke
D4 bola predtým správne - vo výstavbe, v tejto poslednej aktuaslizácii sa úsek od križovatky D1/D4 (Ivanka-Sever) po Raču nezobrazuje ako vo výstavbe, ale ako v príprave - červenou.
Na cykloserver.cz/cykloatlas/ sú už zakreslené ako vo výstavbe (často sa zobrazí až po detailnom priblížení) úseky, ktoré sa majú začať stavať ale aj tie, čo začala výstavba nedávno:
R4 SO PO I+II až po Kapušany
R2 Oľšany - KE, juh
R2 Rožňava - Jablonov
R2 Kriváň - Mýtna - Lovinobaňa, Tomášovce
D4 Tunel Karpaty
Stará Ľubovňa, obchvat
Prievidza, obchvat
Osobne som rád, že to tam nahodili a je možnosť si pozrieť o čosi presnejšiu trasu aj bez študovania projektov.
ŽSR, Púchov - PB
-doplnili aj polohu zastávok a staníc na trate, kde premáva sezónna doprava (Muráň, Slavošovce, Dobšiná), doteraz boli vymazané.
[album]44284[/album] [album]44283[/album] [album]44282[/album] [album]44281[/album] [album]44280[/album]
Čebrať je zdá sa zakreslený v starej trase (s kratším tunelom).
Naproti tomu trasa v Openstreet maps je zaktualizovaná. openstreetmap.org/#map=14/49.1025/19.2693
Aha. Ono záleží akú mám zapnutú vrstvu. Mal som turistickú a v nej to je po starom. Po prepnutí do cyklistickej vrstvy trasu ukazuje už správne
[album]44853[/album]
Chvíľu som hľadal, ktoré noviny tak povrchne zaznačili diaľnice v a v okolí BA. Toto je dielom samotnej NDS
Chýba tam D4 od A, R1 nebude viesť do TT, AT a HU nie sú skratky štátov (asi použili internetové domény), bielym sú označené existujúce aj plánované D, bodka na D2 značí aké mesto?
Sú to štandardné ISO 3166 kódy štátov.
V mapách je zaužívané toto označenie sk.wikipedia.org/wiki/Zoznam_po … h_vozidiel
Aktuálna mapa SSC cdb.sk/files/img/zakladne-m … _hr-pr.jpg
To je pravda. Možno tam nemali nikoho, kto robí s mapami, a ako prvé ho do infografiky napadli práve tieto dvojznakové kódy. Ja tiež pracujem v databázach bežne práve s týmito ISO kódmi, takže mi to v tej mape ani nepripadalo čudné.
Je tu niekto šikovný, čo by zakreslil do mapy v prevádzke D4, R7? Ďakujem.
Na openstreetmap už to je
To áno, to aj tu: cykloserver.cz/cykloatlas/#p … 651P12@b=2
Myslel som skôr na mapke NDS.
Tam je to väčšinou zakreslené už po výkupoch pozemkov podľa údajov z katastrálnej mapy (len sa to vtedy nevykresľuje). Potom sa už iba prepínajú stavy podľa postupu výstavby.
Okrem toho, ak by sa s tým niekto hral, prosím pridať aj D3 CA v prevádzke do mapy NDS.