Letisko Poprad-Tatry

Od Oktobra mozno bude linka Poprad - Praha. :winking_face_with_tongue:

2 lajkov

Dnes ma Wizz nejaky media event v BA.

https://www.sme.sk/closer/c/nova-linka-wizzair-praha-poprad

3 lajkov

Este by to chcelo aby na letisko zacala chodit popradska MHD alebo aspon nejaka SAD. Teraz pokial spravne vidim tak na letisko sa da dostat len autom.

Este aj letisko v Ocovej ma vlastnu zastavku SAD a tu nic.

3 lajkov

Ta ohlasena linka ma aj celkom pozitivny ohlas v cesku, napr.

Otvoriť príspevok na Facebooku

nerozumiem, ze doteraz s nou nikto neprisiel… este by to chcelo take Brno - Poprad, Wroclaw - Poprad, Warszawa - Poprad a mozno aj Budapest - Poprad. :slightly_smiling_face:

Myslim, ze ten potencial je dost velky.

1 lajk

hej aj BB-PP alebo BA-PP :joy: , ale vraj PUJ-PP by mala uspech 2x do tyzdna

2 lajkov

Ako dovolenkova destinacia urcite. Hlavne teraz, ked je Dubaj na ustupe, tak treba rozlietat nove destinacie…

Keby fical este Dubaj, tak aj DXB. :winking_face_with_tongue:

2 lajkov

osobne by som prial let TAT-STN, ktorý nedávno zrušili.

No hej, európske letisko, ktoré nemá linku Ryanairu na STN, akoby ani neexistovalo :wink:

Ale aj tak by ma zaujímalo, prečo sa Ryan práve v Poprade rozhodol ustúpiť Wizzu, keď inde je to tvrdý konkurenčný boj bez ohľadu na aktuálne náklady.

no podľa výrokov šéfstva Popradská strana nesplnila podmienky dohody od reklám a propagácii po neriešenie dopravy. asi čakali že lietadla budú nonstop vyťažené a nič.

1 lajk

Teraz neviem, čo je z tohto príspevku (a ďalších dvoch pod ním) myslené vážne a čo nie, ale aj vzhľadom na časy odletov, ktoré má, si myslím, že linka PRG-TAT bude využívaná, a to obojsmerne.

Keď už mesto nechce zaplatiť extra linku MHD, tak sa vyslovene núka presmerovanie niektorej regio linky smer Svit

1 lajk

Tiež je tam problém s parkovaním ak sa nemýlim, ale možno pozná niekto aktuálnu situáciu lepšie. Ak by som išiel povedzme na služobku do Prahy tak si viem predstaviť, že ráno vezmem auto z domu , odšoférujem tých 80km, auto nechám na letisku (za symbolické parkovné) a pri ceste späť rovnako a nemusím riešiť dopravu do PP a z PP na letisko.

Dajte vedieť, kto má aktuálne info ako je to s parkovaním, prípadne kde by sa dalo v PP nechať auto a ísť na letisko (s malým batohom s notebookom - taký kilometer až 1 a pol, to by som nemal problém prejsť aj pešo).

z TAT. som nikdy necestoval, tak, že som tam nechal auto. Bud som to riešil dovozom cez kamarátov, (lebo vždy som sa vracal na iné letisko). alebo som ja robil “furmanku”. Vždy bolo dostatok miesta na parkovanie (cca 1 1/2 roka späť) . Čo sa týka toho symbolického parkovanie, na to zabudni. Parkoviská sú pre letiska v celku dobrý zárobok. Pri väčších letiskách nájdeš aj súkromné parkoviská s odvozom… Parkovanie - Letisko Poprad-Tatry