Ja by som tipoval, ze ked uz, tak po obchvate smerom na letisko, kedze tym smerom ist cez mesto znamena zachadzku na Peres. Ale nerozumiem ako ti to mohlo vyjst 7km navyse. Podla mna je to 15 navyse nie? Teda, pokial sa bavime o tomto: Mapy Google
Z letiska sa urcite oplati ist cez vnutorny obchvat ( most VSS ), kedze z letiska smerom na Sacu sa neda odbocit a clovek sa dostane blizsie k mestu tak ci tak. Tipujem, ze ak nie su zapchy tak aj cesta na letisko bude rychlejsia cez vnutorny obchvat.
ja som skôr zo zvedavosti vyskúšať po R2. V podstate som sa vrátil pôvodnou trasou na most Vss, a tam som to “strihol” cez Barcu na R2. Podľa mapy ešte bližšie by to bolo cez Krásnu, ale to zrejme vyskušam nabudúce. Neviem aká je tam kvalita cesty. Ono je fajn, že keď človek sa dostane na R2, tak v podstate až do “pacholandu” ide po dialnic 
 . tie km som zle napísal, bol to môj odhad.
Uz ked prides na ten vnutorny obchvat mesta (co nazyvas R2), tak ist na Barcu alebo Krasnu nedava zmysel - rovno na PO to mas najkratsie aj najrychlejsie, pokial nie je nejaka nehoda. No ale vyskusat mozes ![]()