Medzi casom na ficovskom narodnom striebre…
A toto nastane aj v KE.. je to len otazka mesiacov.. Maly terminal, vela ludi, malo miest na odbavovania a pozor Az 1 pas na vydaj batoziny..
Vtedy napises co ?
Nirkedy v máji som letel z Košíc do Bratislavy a na paralelný let do Londýna začínal rad na pasovú kontrolu už hneď za tou bezpečnostnou
A mame tu dalsie nove linky. Agadir odporucam.
Ani nebolo treba dlho cakat ![]()
Az na to, ze v KE to bolo kvoli poruche systemu, a nikto ziaden let nezmeskal
(zatialco v BA sa letisko vyhovorilo na policiu a policia to hodila na ludi … )
Ja som raz dávno letel z/na Sliač a tam sa bagáž dávala priamo na, resp. sa brala priamo z toho batožinového letiskového vozíku. Takže pás je luxus ![]()
Nuz neviem ci to je argument stat vonku…
Ak by boli tie extremne teploty a 2d vyhriaty beton, nechcel by som tam stat vonku pod stanom… nevraviac ak by este doletelo 1-2 lietadla napr. Z Turecka.
Takze taky Plovdiv rusia. ![]()
https://airtiper.com/wizz-air-optimalizuje-letovy-poriadok-z-bratislavy-dve-linky-koncia-a-tri-uz-nebudu-v-prevadzke-celorocne/
A mozno pribudne linka do Vietnamu, s medzipristatim v Kazachstane.
https://airtiper.com/vietjet-air-odklada-linku-praha-hanoj-je-v-hre-aj-bratislava/
![]()
Plovdiv bol od začiatku omyl, ale som prekvapený, že sa neujala linka do Nemecka. LH Group má síce na linke Viedeň - Dusseldorf 8 letov denne, ale v trochu inej cenovej kategórii.
To asi pre Ficových gastarbaiterov z Uzbekistanu, ktorých tu che navoziť a s Vietnamom to je tiež známa história, prečo by do zlatej vane nemohol skočiť aj bez prestupu a len v šlapkách z domu.![]()
Nemci a Rakusania nebudu lietat Vieden - Nemecko smejdmi ako Wizz. A vychodoeuropski gastarbajtri VIE - DUS lietat nemaju dovod.
Súhlas, toto je typ linky pre biznis cestujúcich, tam wizz ani ryan moc nie, už len kvôli vernostným programom na biznis kreditkách atď.
Otroci do fabrík lietajú skôr z Balkánu, prípadne ďalej a študenti čo idú skúsiť low cost trip do DE linku neuživia.
Ono hlavne, keď z nejakého dôvodu chce/potrebuje plnohodnotnú kabínovú batožinu (tj aspoň tých 50x40x20), tak to u Wizz alebo RYR vyjde v podstate totožne čo u legacy aeroliniek…
Adrian spravil pekny prehlad letiska. Udajne sa aj premysla nad novym terminalom. Infarkt DrX za 3,2,1. ![]()
neviem prečo by malo drx trafiť infark??. To fakt musíme dávať tie primitívne “poznámky” do príspevkov???. , bez toho to, jednoducho nejde. ?? ![]()
Rozdiel je ten, že kým v Bratislave nateraz stačí iba scivilizovanie Non-Schengen časti a zopár ďalších drobností, Košice zväčšenie terminálu potrebujú urgentne
O tom ale nie je táto téma a je to problém, ktorý musí riešiť najmä väčšinový akcionár, teda letisko Viedeň. Ten s tým zatiaľ neprišiel, aj keď verejnosť už dlho prirovnáva Košický terminál napr. k benzínke.