Letisko Bratislava

3 lajkov

Medzi casom na ficovskom narodnom striebre…

Otvoriť príspevok na Facebooku

A toto nastane aj v KE.. je to len otazka mesiacov.. Maly terminal, vela ludi, malo miest na odbavovania a pozor Az 1 pas na vydaj batoziny..

Vtedy napises co ?

1 lajk

Nirkedy v máji som letel z Košíc do Bratislavy a na paralelný let do Londýna začínal rad na pasovú kontrolu už hneď za tou bezpečnostnou

A mame tu dalsie nove linky. Agadir odporucam.

Otvoriť príspevok na Facebooku
2 lajkov

Ani nebolo treba dlho cakat :rofl:

2 lajkov

Az na to, ze v KE to bolo kvoli poruche systemu, a nikto ziaden let nezmeskal :wink: (zatialco v BA sa letisko vyhovorilo na policiu a policia to hodila na ludi … )

Ja som raz dávno letel z/na Sliač a tam sa bagáž dávala priamo na, resp. sa brala priamo z toho batožinového letiskového vozíku. Takže pás je luxus :upside_down_face:

1 lajk

Nuz neviem ci to je argument stat vonku…

Ak by boli tie extremne teploty a 2d vyhriaty beton, nechcel by som tam stat vonku pod stanom… nevraviac ak by este doletelo 1-2 lietadla napr. Z Turecka.

Takze taky Plovdiv rusia. :winking_face_with_tongue:
https://airtiper.com/wizz-air-optimalizuje-letovy-poriadok-z-bratislavy-dve-linky-koncia-a-tri-uz-nebudu-v-prevadzke-celorocne/

A mozno pribudne linka do Vietnamu, s medzipristatim v Kazachstane.
https://airtiper.com/vietjet-air-odklada-linku-praha-hanoj-je-v-hre-aj-bratislava/

:slightly_smiling_face:

Plovdiv bol od začiatku omyl, ale som prekvapený, že sa neujala linka do Nemecka. LH Group má síce na linke Viedeň - Dusseldorf 8 letov denne, ale v trochu inej cenovej kategórii.

1 lajk

To asi pre Ficových gastarbaiterov z Uzbekistanu, ktorých tu che navoziť a s Vietnamom to je tiež známa história, prečo by do zlatej vane nemohol skočiť aj bez prestupu a len v šlapkách z domu.:grinning_face:

Nemci a Rakusania nebudu lietat Vieden - Nemecko smejdmi ako Wizz. A vychodoeuropski gastarbajtri VIE - DUS lietat nemaju dovod.

2 lajkov

Súhlas, toto je typ linky pre biznis cestujúcich, tam wizz ani ryan moc nie, už len kvôli vernostným programom na biznis kreditkách atď.

Otroci do fabrík lietajú skôr z Balkánu, prípadne ďalej a študenti čo idú skúsiť low cost trip do DE linku neuživia.

1 lajk

Ono hlavne, keď z nejakého dôvodu chce/potrebuje plnohodnotnú kabínovú batožinu (tj aspoň tých 50x40x20), tak to u Wizz alebo RYR vyjde v podstate totožne čo u legacy aeroliniek…

1 lajk

Adrian spravil pekny prehlad letiska. Udajne sa aj premysla nad novym terminalom. Infarkt DrX za 3,2,1. :rofl:

neviem prečo by malo drx trafiť infark??. To fakt musíme dávať tie primitívne “poznámky” do príspevkov???. , bez toho to, jednoducho nejde. ?? :hear_no_evil_monkey:

4 lajkov

Rozdiel je ten, že kým v Bratislave nateraz stačí iba scivilizovanie Non-Schengen časti a zopár ďalších drobností, Košice zväčšenie terminálu potrebujú urgentne

1 lajk

O tom ale nie je táto téma a je to problém, ktorý musí riešiť najmä väčšinový akcionár, teda letisko Viedeň. Ten s tým zatiaľ neprišiel, aj keď verejnosť už dlho prirovnáva Košický terminál napr. k benzínke.

2 lajkov