Asi si myslel tieto videa, no nedopatrením si dal odkaz na vyhľadávanie Google:
Asi si myslel tieto videa, no nedopatrením si dal odkaz na vyhľadávanie Google:
ak výstavba pôjde naďalej podľa plánu…
Pobavili ![]()
Vie niekto prečo je most nad D1 do Čiernej vody natretý modro bielo modro?
To je fólia na tom obklade ríms mosta
Na videu v 0.29 sek. vidno ako stavaju uz druhu PHS vedla seba, teda dupluju. Nerozumiem tomu rozhadzovaniu penazi.
Myslíš dočasnú obchádzku vs D1?
ano to som myslel. docasna cesta tak aj docasne PHS?
Ak som správne pochopil to, čo myslíš, tak tá “dočasná” cesta, po ktorej sa v súčasnosti jazdí zarovno s budúcou D1, ostane a bude niečo ako “výmenník” kolektor s vjazdami priamo z D1 a z mimoúrovňovej vetvy z D4 a o niečo ďalej s vjazdom späť na D1 a výjazdom na Bratislava-Zlaté Piesky.
Avšak to neodpovedá na Tvoju otázku, prečo je tam PHS dvakrát.
Podľa mňa tá PHS, oddeľujúca kolektor od D1 je zbytočná.
A len tá krajná by mala ostať a byť vyššia a hotovo.
Tak čo, platí to? PHS ešte stále nie sú osadené, takže som trochu skeptický.
Neviem, nemám odvtedy podrobnú aktualizáciu.
Uzatvárať sa bude D1 v termíne 26.03.2026 v križovatke Bernolákovo (uzávierka od Senca nebude), uzávierka potrvá do 29.03.2026.
Termín stále platí. Odložiť to môže len počasie a to o 2 týždňe. Rozhodovať sa bude najskôr vo štvrtok.
Ojój a to aj žiaľ odloží. Aspoň to tak zatiaľ vyzerá. Nemá byť síce pod nulou, no zrážok má byť neúrekom. Tak som sa na to tešil, že som aspekt počasia úplne vytesnil.
Dá sa frézovať počas dažďa? Zrážky by mali totiž ustať v piatok niekedy po poludní.
Víkendová uzávierka (26-29.3.2026) sa odkladá na 9-12 apríla 2026.
26.-29.3.
ale pochopené ![]()
Snáď to počasie naozaj konečne dovolí.
Zaujimavo je riesenie odpajanie z 3 pruhu dole na Triblavinu (smer do BA) kde je dlhy odpajaci pruh, co sa este v telese dialnice rozdeluje na 2 pruhy. Preco sa to neriesilo ako to mame inde, kde jeden pruh je klasicky odpajaci pruh a druhy odbocuje rovno z priebezneho?