Križovatka D1xD4

,

zachytené aj s uzávierkou D1 smer BA-TT

Výstavba križovatky D1xD4 a rozšírenie diaľnice D1 (časť 1/2 Zlaté Piesky - Triblavina) 04/2025

Výstavba križovatky D1xD4 a rozšírenie diaľnice D1 (časť 2/2 Triblavina - Zlaté Piesky) 04/2025 - YouTube

3 lajkov

D1 za Bratislavou je už k dispozícii motoristom

Aktuálne vido zo stavby zverejnené na youtube:

Výstavba križovatky D1xD4 a rozšírenie diaľnice D1 (1/3) Zlaté Piesky - Triblavina. Máj 2025

Výstavba križovatky D1xD4 a rozšírenie diaľnice D1 (2/3) Triblavina - Zlaté Piesky. Máj 2025

Výstavba križovatky D1xD4 a rozšírenie diaľnice D1 (3/3) Detailné zábery zo stavby. Máj 2025

3 lajkov

Diaľničná križovatka D1xD4. Nová vetva Zlaté Piesky - Jarovce (máj 2025)

4 lajkov

nemohli nechať hranicu len na ľavej strane?

včera ako som išiel domov okolo štvrtej poobede, tak tam bol vykotený na boku nákladiak čo im tam rozváža hlinu na pravej strane

1 lajk

Nočná betonáž mostu

1 lajk

Ďalšia vetva D1D4 je pripravená | D1D4 - Nebude to len križovatka

2 lajkov

Vetva TT-Jarovce je už otvorená. Diaľničiari s predstihom otvorili zjazd z D1 na D4 v smere z Trnavy do Jaroviec

5 lajky

Pokiaľ sa kompletne neodstrihneme od rozhodnutí Stalina, tak dovtedy nie je možné očakávať podstatné zlepšenie života obyvateľov tejto krajiny. 35 rokov po revolúcii policajt diriguje (nielen) vytváranie dopravného značenia https://youtu.be/0okOamJH2Cs?t=165, čo niekde v civilizovanom svete nie je, a pritom situácia v poriadkových zložkách na Slovensku tak taká zúfalá, že je problém obsadzovať hliadky pre výkon dennej služby.
(Evidenciu konských pohonov nikdy nevykonávala Verejná bezpečnosť, evidenciu lietadiel niekdy nevykonávala VB, evidenciu dronov nedostala do rúk Polícia, riadenie letovej prevádzky nikdy nemalo nič spoločné s VB/políciou/ministerstvom vnútra. Prečo vozidlá a cesty potrebujú priame nasadenie panáčikov s označením POLÍCIA?)

5 lajky

veľká sláva, a nekonečnaá vďaka MD a NDS , že to aspoŇ čiastočne spustili, čo malo byť hotové minimálne 5 rokov naspäť. :parrot:

a 5x lacnejšie :smiley:

2 lajkov

Cize obchvat moze v lete 2025 zacat plnit svoju funkciu(?)

3 lajkov

Tie dočasné obchádzkové vetvy sa po úplnom dokončení križovatky (zdvihnutí D1) zrušia (zbúrajú)?

Ten krátky prepájací úsek sa zruší a vetvy budú slúžiť svojmu pôvodne zamýšľanému účelu, čiže druhá časť vetvy TT-BA bude súčasťou vetvy Jarovce-BA a čo sa týka druhej časti vetvy BA-TT, tak tam to bude zase Rača-TT. Ak si to teda dobre pamätám.

3 lajkov

Teraz na to pozerám, tak to prvé podľa toho bude pravda.. to druhé asi nie

Je to tam pekne vidno, že je to tak, ako som napísal. Chce to ale trochu predstavivosti. :wink:

Trochu som sa posnažil na mobile. Nie je to dokonalé, ale malo by to byť už jasné.

5 lajky

písal si Rača-TT … ale myslel si zrejme BA-Rača.. nakoľko Rača-TT tam má svoju vlastnú vetvu

Nie, viď vyššie priložený obrázok. Doplnil som ho až dodatočne, sorry.