Netreba zabúdať ani na žilinskú mimoúrovňovú kruhovú križovatku, ktorá už niekoľko rokov dobre slúži vodičom. Od svojho vzniku má svoje vlastné meno Rondel. Aj dnes s odstupom rokov môžeme povedať, že je to pekná práca našich projektantov a stavbárov. Niekoľko fotografií z kruhovej mimoúrovňovej križovatky:
rondel je super. jedna z mala veci, ktora sa riesila nadcasovo. lavobreznu mohli sice este kusok lepsie poriesit samozrejme aj kosicku, ale sme na slovensku
Vedel by mi niekto povedať, kde na Slovensku sú kruhové objazdy bez Daj prednosť v jazde, a teda šofér na kruhovom objazde dáva prednosť a vchádzajúci naň má prednosť?
V Bardejove su 2 kruhove krizovatky na mestskych komunikaciach.
Jedna je na krizovatke ulic Jiraskova, Kpt. Nalepku, Siancova, Rhodyho a druha je na ulici Pod Vinbargom. Obe boli odovzdane cca v r. 2005/6.
Tretia kruhova krizovatka sa stavia na krizovatke ciest I/77 (v peazi s II/545) a III/5565. Je to projekt SSC. Viac pridany link dialnice.info/viewtopic.php?t=5243
Hej, v BJ probudli. Som tam bol pred dvoma tyzdnami a po ceste smerom k nemocnici som len tak pozeral, kde zmizla ta neprehladna krizovka, je tam kruhak. Ospravedlnujem sa.
Kruhovy objazd v Nitre neni vajce to by som si vsimol.
Takze mame tu ten velky kruhovy objazd, potom kruhovy objazd pod Zoborom, 2 novsie su na Cermani , vo vystavbe je v centre na Mostnej ulici a onedlho kusok odtial pribudne dalsi kvoli vystavbe City Parku.
Takze to mame 6 kuskov
To ano, konecne sa to aj tam pohlo.. Hej presne, je to o jednu ulicu dalej, smerom od nemocnice, do centra (vlastne je to pri vstupe do historickeho jadra mesta), ten druhy kruhak je pod Vinbargom, pri novom pravoslavnom kostole. Treti (najpotrebnejsi) stavaju pri Jase.
A pohoda, nemozes predsa vediet podrobne o situacii ked si tam len raz za cas