I/65 - Nitra-ZM-ZC-ZH-TR-Martin

omyl kamiony nemusia po betonke a obchadzaju to (este aj usetria na myte) hlavne ty co to poznaju https://maps.google.com/maps?saddr=Route+519&daddr=48.919341,18.83297+to:Route+65&geocode=Fb2o6wIdYDYgAQ%3B%3BFbLh6QIdyrofAQ&sll=48.905803,18.875885&sspn=0.149391,0.363579&via=1&hl=en

Chodim to zvacsa iba cez vikendy, ale ani cez tyzden kamiony v Malom Cepcine moc nestretavam. Nejaky nakladiak sa obcas objavi. Aj podla scitania je tam 300-600 nakladnych a na I/65 okolo 2000 NA.

I/65 Kremnica – Kremnické bane, rekonštrukcia - 1,4 km - IVSC Banska Bystrica
ssc.sk/sk/Vystavba-a-rekonst … rukcia.ssc

mas nejake info, ze kedy sa to zacne alebo si to tu dal lebo to uz malo byt hotove?

Nechcem sa vyjadrovat, lebo by som dost nadavat. Takze len pripomenutie.

Je to stavba, ktora sa rok co rok odklada s dodatkom, ze sa zacne stavat “o rok”. Je to hanba IVSC BB, ze tu stavbu nedokaze pripravit, rovnako ako zbabrali tendre na obchvat BR ci Polomky.

hej, len ked si pozries stavbu za stavbou, tak je takych viac

a ZA SSC pripravuje niečo na úseku hranica kraja - Horná Štubňa? :slight_smile: tam to tiež vyzerá na veľmi zlú cestu dĺžky cca 5km

Usek HS-Kremnicke Bane ma podstatne lepsie parametre, prioritu by mal mat usek Kremnica-K.Bane, rozdeleny do 2 etap. ZA SSC by v tomto regione mala prioritne riesit reko I/65 Pribovce-TR a casom opravu aj ostatnych usekov I/65.

Včera bolo zverejnené predbežné oznámenie na vypracovanie dokumentácie pre stavebný zámer (DSZ), dokumentácie pre stavebné povolenie (DSP), dokumentácie na ponuku (DP) a autorský dozor (AD), vytyčovacie práce (VP) na rekonštrukciu ciest I/65 Turčianske Teplice - Príbovce a I/50 v úseku Chocholná - Mníchova Lehota.

Tá 4-m lata to je čo za high tech?
Pozn. pre pametníkov:
V 70-tych rokoch /skôr 2. polovica/organizácia, čo sa starala v ČSSR o dialnice nakúpila na západe merací voz /skriňa na podvozku JEEP/, ktorým sa dalo za jazdy odmerať pozdĺžne a priečne nerovnosti /vlny/na vozovke, výsledok merania sa okamžite zaznamenával na tlačiarni /možno niečo ako majú ešte dnes na EKG/. Správu o tom priniesol český populárnevedecký časopis VTM /Věda a technika mládeži, posledné roky pred zánikom Science/. Podotýkam, prvé PC PP06 s 400kB RAM z BB sme dostali na projekciu tesne pred 1993 /šéf, pred dôchodkom. sa ho úspešne zbavil/, predtým 2-3 roky bol boom Atari.
Diskusia v tom článku stála tak, že prevádzkový úsek organizácie hodnotil nerovnosti na dialniciach v ČSSR ako dosť značné, pričom, keď naši stavbári stavali dialnice v Iraku, tam výsledky boli rádovo lepšie, až vynikajúce - či to nebolo asi veci motivácie.

Vcera sa na SRo sa zase raz preberala panelka (zacina to po prvej pesnicke)

rtvs.sk/radio/relacie/detail … 04.03.2014

Hlavný ťah v časti Kremnice a za ňou chcú rozširovať budúci rok

:arrow_right: ziar.sme.sk/c/7591920/hlavny-tah … z3OyYrL9gp

Uverim az zacnu… Aj tak pisu len o dlzke 1,5 km.

aktualny link: rtvs.sk/radio/archiv/1115/101840

Aspoň niečo sa zlepší, tento usek je v katastrofálnom stave, od horného konca Kremnice, rozbite krajnice,…
Som zvedavý co všetko sa ma urobiť, len dúfam ze nie zas len ďalšia vrstva asfaltu…

Peterman, projekt pocita s kompletnym prebudovanim na sirku 9,5 m, scasti dokonca s tretim pruhom pre pomale vozidla. Aktualne sa aktualizuje DP, aby sa mohol nasledne vyhlasit tender
uvo.gov.sk/evestnik/-/vestnik/281306
Zvysok kritickeho useku po Kremnicke Bane, kde je v plane prelozka cesty popri zeleznici, je zial este v nedohladne. Je inak zvlastne, ze tuto dolezitu cestu doteraz neriesila ziadna vlada.

Inac k tej prelozke, asi zatial neexistuju ziadne mapove podklady, ze?

Pozri UP Kremnice. Je tam okrem prelozky zaznacena aj priblizna trasa variantu R3 cez Kremnicu
kremnica.sk/files/2012/UPN/g … VZTAHY.pdf

Tu je nejaky variant aj s dlhym tunelom na I/65 uzemneplany.sk/upn/kremnica/ … sie-vztahy

Ale myslel som nieco ine, bo tato prelozka vychodne od Kremnickych bani sa mi nezda, ze neriesi ani najhorsiu zakrutu… maps.google.com/maps?ll=48.7361 … 3,0,12.92

Andrej, ďakujem. Ale táto rekonštrukcia predpokladám nerieši čiastočný obchvat Kr. Bani ( tak ako je to naznačené v UP) ale konci pred vstupom do obce, alebo sa mýlim?