I/65 - Nitra-ZM-ZC-ZH-TR-Martin

Ahoj dneska som šiel po ceste I/65 a v okoli Mošoviec sa tam začina opravovať most . Nevie niekto či sa bude opravovať aj viac alebo sa opravi len most a zvyšok cesty ostane v takom stave ako doteraz ?

pripajam aj foto : http://www.dialnice.info/gallery/image_page.php?album_id=132&image_id=11602

Zial, tyka sa to len projektu reko mostov na cestach I. triedy, cize opravi sa len most. Kompletna rekonstrukcia betonky po Pribovce je sice v plane ciest I. triedy so zac.vystavby 2012, zrejme vsak nie je prioritou, tak ako mnohe dalsie velmi potrebne stavby na cestach I. triedy.

Betonka nie je ziaden komfort, zatial sa ale da vydrzat, ziada sa aspon rekonstrukcia v okolit Tur.Teplic, tam uz su vytlky o hubu, alias o napravu :slight_smile:

no podla mna to je cele o hubu (napravu) preto som sa aj cestou spat isiel po starej ceste :slight_smile:

[video_youtube]YouTube

ten rozdiel v kvalite cesty za Kremnicou je fakt vyrazny

[video_youtube]YouTube

youtube.com/watch?v=ElurTQL6G7M

video: z I/65 od krizovatky s I/18 po krizovatku s II/519

Prve takmer 2 minuty mas tiez vlastne I/65D

uz len sa nejako dohodnut so semaformi :slight_smile: nepohneval by som sa, keby ta D pokracovala aj dalej…aj ked, hned v pondelok po prejazde som si povedal, ze tadialto do Topolcian poslednykrat…:slight_smile:

youtube.com/watch?v=pQazPxIWewI

video: aktualizacia: I/65 Sasovské Podhradie (ZH) - MT - Kosuty…v MT prejazd cez kolotoc na Cervenej armady a po Jilemnickeho
jedno nakl. auto s privesom a nemoznost predchadzat na Kremn. baniach od 3:25 do 5:05…nakladiak do kopca 20-30, z kopca 60-80 km/h…
treba uznat, ze betonka z Turca I/65 trasie este viac ako I/62

Kanky a toto malo byť čo? :open_mouth:
gallery/image.php?album_id=54&image_id=15750&view=no_count

Asgaard, si dobry, treba uznat :slight_smile:
to je samozrejme nezmyselny semafor, ktory mohol byt pouzity niekde inde :slight_smile:

toto ja nepochopim, tie semafory pri odbocovani doprava. to by mali zrusit.

Hehe, presne na tom istom mieste som aj ja prebehol na cervenu, ale nechtiac. Bol som rozbehnuty a pozeral som niekde inde, som si semafor vsimol az ked som bol vedla neho…

Inac tam je to este fajn, ale uz uplna parada je toto maps.google.com/?ll=48.583173,1 … 21,1,7.39
4 metre za semaforom znacka daj prednost, takze ked aj pojdem na zelenu a niekto do mna zlava napali, tak budem na vine ja, lebo znacka je az za semaforom…

Tá prvá fotka kde je semafór je to úplne bezpredmetné umiestnenie. Tá druha fotka so semafórom, tam je aspoň prechod pre chodcov, možno ten semafór je tam kvôli nim. :smiley:

Na druhej strane prechodu je rovnaka odbocka a semafor tam nie je…

a tvojich 72mph (115kmh) pod Strecnom je co? :slight_smile: ludia si prisposobuju predpisy podla seba (ja nie som vynimka) a davaju tym robotu policatom, takze vlastne bojuju proti nezamestnanosti

No fuha … musím povedať že tá betónka je riadne rozsypaná .. to na paralelkách musí byť dobrá premávka :slight_smile:

Nastastie mame cesty II. a III. triedy. Podla mna je to stale pol na pol s intenzitami na betonke a po okolitych asfaltkach. Mozno ludom na firemnych autach je to jedno ako dopadnu tlmice a kamiony musia po betonke, takze uplne prazdno tam nie je.