I/64 hranica s HU - Komárno - Nitra - Prievidza - Žilina

Tak waze by som nebral ako relevantný zdroj. Áno, tá cesta je v územnom pláne už aspoň 40 rokov a aspoň ďalších 40 bude stále len v pláne.
zilina.gisplan.sk/mapa/uzemny-p … lbo=1&lyo=

Ešte tam chýba MÚK Trnové.

kdesi to tuším malo aj pokračovanie cez odné dielo až po KIU. :slight_smile:

Áno, sľubovali to už keď sem KIU lákali.

Mňa to len zaujalo že je to zakreslené vo Waze, keďže väčšinou sa do mapy zakreslujú cesty, ktoré sú v pláne výstavby. Preto ma to zaujalo že som o tom skoro nič nenašiel a je to zakreslené, ako keby sa to malo stavať.

To je skôr otázka na waze. Oni preberajú mapové podklady OSM. Tam je táto cesta zakreslená už 8-9 rokov a správne má uvedený atribút “proposed”. Čiže len ako navrhovaná, nie vo výstavbe. Asi to nemajú dobre nastavené pri preberaní OSM podkladov? Ani samotná OSM túto cestu v štandardnom režime nezobrazuje.

youtube.com/watch?v=CLm8SjQZTzE
Rekonštrukcia cesty I/64 Rajec - R. Lesná, 05.10.24

Oprava mosta v Porúbke
myzilina.sme.sk/c/23435966/most … hWXfeqbYLA

V roku 2025 má prebehnúť oprava úsekov I/64 na Fačkovskom sedle a 2026 v R. Tepliciach. Vie niekto niečo viac? Aké úseky, v akom rozsahu a termíne?

facebook.com/share/p/1BUtUxbTfo/

V úseku Šuja - R. Lesná prebieha rekonštrukcia ďalšieho úseku - hneď na výjazde zo Šuje.

Pán minister bol nedávno v Komárne…mesto chce obmedziť tranzit na novom moste :worried:…valí sa na nich tranzit z každej strany NZ, Šala-Kolárovo, DS…čo sa dalo čakať…obchvat na I/64 vraj bude stáť 150 mega na čo nie sú financie povedal pán minister…ďakujeme, most cez Váh sa ešte nezrútil…tiež ďakujeme

tu je lepší článok ale treba preložiť

1 lajk