Tak waze by som nebral ako relevantný zdroj. Áno, tá cesta je v územnom pláne už aspoň 40 rokov a aspoň ďalších 40 bude stále len v pláne.
zilina.gisplan.sk/mapa/uzemny-p … lbo=1&lyo=
Ešte tam chýba MÚK Trnové.
Tak waze by som nebral ako relevantný zdroj. Áno, tá cesta je v územnom pláne už aspoň 40 rokov a aspoň ďalších 40 bude stále len v pláne.
zilina.gisplan.sk/mapa/uzemny-p … lbo=1&lyo=
Ešte tam chýba MÚK Trnové.
kdesi to tuším malo aj pokračovanie cez odné dielo až po KIU.
Áno, sľubovali to už keď sem KIU lákali.
Mňa to len zaujalo že je to zakreslené vo Waze, keďže väčšinou sa do mapy zakreslujú cesty, ktoré sú v pláne výstavby. Preto ma to zaujalo že som o tom skoro nič nenašiel a je to zakreslené, ako keby sa to malo stavať.
To je skôr otázka na waze. Oni preberajú mapové podklady OSM. Tam je táto cesta zakreslená už 8-9 rokov a správne má uvedený atribút “proposed”. Čiže len ako navrhovaná, nie vo výstavbe. Asi to nemajú dobre nastavené pri preberaní OSM podkladov? Ani samotná OSM túto cestu v štandardnom režime nezobrazuje.
youtube.com/watch?v=CLm8SjQZTzE
Rekonštrukcia cesty I/64 Rajec - R. Lesná, 05.10.24
Oprava mosta v Porúbke
myzilina.sme.sk/c/23435966/most … hWXfeqbYLA
V roku 2025 má prebehnúť oprava úsekov I/64 na Fačkovskom sedle a 2026 v R. Tepliciach. Vie niekto niečo viac? Aké úseky, v akom rozsahu a termíne?
V úseku Šuja - R. Lesná prebieha rekonštrukcia ďalšieho úseku - hneď na výjazde zo Šuje.
Pán minister bol nedávno v Komárne…mesto chce obmedziť tranzit na novom moste …valí sa na nich tranzit z každej strany NZ, Šala-Kolárovo, DS…čo sa dalo čakať…obchvat na I/64 vraj bude stáť 150 mega na čo nie sú financie povedal pán minister…ďakujeme, most cez Váh sa ešte nezrútil…tiež ďakujeme
tu je lepší článok ale treba preložiť