Takze akesi “volne pokracovanie” môjho príspevku (Po Dec 10, 2007 18:46) z tohto vlakna ceskedalnice.cz/net/forum.as … Petrin2264 kde autor vyhrabal casopis zo 70-tich rokov a nostalgicky zaspominal na planovanie dialnicnej siete za cias “realneho socializmu”. Tak toto by sa tiez skôr hodilo do vlakna “kuriozne”, namiesto vlakna o historii, pretoze tie “sibenicne terminy” odovzdavania jednotlivych usekov tam uvadzane, môzu akurat tak vyvolat usmev na oboch brehoch rieky Moravy este aj po 35 rokoch..
[/quote]
No a kedze sa uz jedna o vystavbu v slovenskej casti byvalej republiky, tak to presuvam uz sem.
Tym som chcel povedat ze sa s tolkymi minimalne na terajsej D1 vobec neratalo… V niektorych pripadoch je to ale dobre ze sa tam urobia MUK ako napr. Janovce co skrati cestu do SNV smerom od PP. ALe MUK ako Fricovce su uplne zbytocne…
Preco zaujimave? Takmer totozne z dnesnymi (az na useky NR-Krupina, ale bolo to nieco medzi dnesnou R1 a R7). Dokonca S-J spojenie sa nerealizovalo ako R3 ale sev.vetva bola ako dnesna D3 (a nie cez Donovaly )
Inac je to pekne citanie. Kiezby podobne clanky boli aj z rokov 1937-39
Jaj, som myslel ze rocne. Ale viem, ze ceny stupli vyrazne, ten prispevok som mienil mierne ironicky Na dnesne ceny by to bol urcite poriadny balik penazi