Hadky na fore

vyhodnejsia je mozno pre koncesionara (siroky ?) inak je to plan z cias lenon to dokaze.

vyhodnejsia je aj z hladiska ZP + 3km kratsia trasa je myslim dost dobry dovod

podla mna by bol este “vyhodnejsi” tunel pod celou velkou fatrou komplet.

Široký sa stavbe tunelov vyhýba.

Siroky preferuje ine tunely.

johhan,
ja tvojim informaciam celkom verim, len niekedy nechapem, preco presadzujes menej logicke a pragmaticke varianty

Zaujímavé čítanie :sunglasses: :arrow_right: inflow.cz/troll-internetovy

[i]Troll Internetový

Dnešním článečkem bych opět ráda trošičku zabrousila do psychologie – tentokráte však internetové. Pozastavila bych se nad jedním tvorem, se kterým se na internetu mnohdy můžete setkat. Touto živočišnou formou je internetový troll.

Kdo to je internetový troll?

Internetový troll je jedinec, který se svými komentáři či příspěvky na internetu snaží „naprudit“ co nejvíce lidí. Obvykle si přitom vybírá témata s politiky, náboženství či jiné oblasti, která je pokud možno co nejkontroverznější. Někdy jeho příspěvky záměrně obsahují nějakou faktickou chybu či demagogii jindy jsou zase poťouchlé a rozverné… Někteří trollové se snaží psát vyložené nesmysly. Takové trolly není těžké identifikovat a nejlepší řešení je na jejich komentáře vůbec nereagovat. Existují však i mírnější či různě kombinované formy trollů, které je už těžší rozpoznat..
Troll se mnohdy se „svými“ názory ani neidentifikuje. Jejich účelem je hlavně vyvolat bouřlivou diskusi.

Proč to trollové dělají?

No popravdě těžko říct, dle mého názoru možná z nudy. Pravděpodobně je strašně baví, jak se někteří lidé dokáží nad jejich příspěvky a komentáři rozčilovat. Je to pro ně forma zábavy.

Jak poznáte trolla?

Trolly můžete poznat podle mnoha identifikačních znaků. Vyjmenuji alespoň nějaké:

Výběr kontroverzních témat
Uvádí zkreslené a zavádějící informace v příspěvcích
Zasílají of-topic příspěvky
Často užívají falešnou identitu
Na otázku odpovídají další otázkou
Snaží se nějakým způsobem rozvrátit diskusi v určité online komunitě
Stále dokola opakují své stanovisko, aby ho dostatečně zdůraznili
Většinou postrádají fantazii a někdy se uchylují k vulgaritám

A co na to říkáte vy?

Máte nějaké osobní zkušenosti s touto živočišnou formou?
Jestli ano – ocitli jste se spíše v pozici onoho trolla, nebo toho, kdo se s ním polemizoval?
Proč si myslíte, že se internetoví trollové chovají tak jak se chovají?
Myslíte si, že se nějaký troll vyskytuje i tady u nás na Inflow? :slight_smile:

Další info o trollech:[/i]
flayme.com/troll/
en.wikipedia.org/wiki/Internet_troll
cs.wikipedia.org/wiki/Flame_war#Troll

podla mna tu typickeho trolla nemame, ale na inych forach som ich uz zopar zazil

takmer do roka a do dňa možeme hore uvedené aktualizovať. Alebo zeby kríza? :smiley:

no, zmenil som nazor a zacal sa riadit heslom “don’t feed the troll”

Ano, suhlas i15, mne to zase lezie na nervy, kto ma cas citat stale to natahovanie s tym istym scenarom, a uzitocne info sa straca.

fh to pisal akoze vseobecne, ale myslel toho isteho, aj ked mozno pod inym nickom :slight_smile:

tož niekto je altruista, niekto auitista (ako poznamenal “mcmillan” a “random” v inej téme) a niekto hold narcista. Ešte že patrím do klubu vyvolených… :slight_smile:

Vy ostatní sa nad sebou zamyslite a zvážte self-ban… :frowning:

P.S.

výrazu “self-ban” sa kedysi podobal výraz “autocenzúra”.

mcmillan: ale to je tiež taká úchylka, venovať sa mojmu podpisu, si prvý … :slight_smile:

no…pri všej úcte…k úchylnosti ma bližšie ten podpis ako moja reakcia

ako myslíš, ty máš potrebu ma neustále riešiť :slight_smile: podpis jasne vyjadruje ku komu nemám dobré vzťahy :slight_smile:

alebo neutrálne vzťahy …

a dáš to témy Hádky na fóre, .. už to ťa prezentuje :slight_smile: (sorry, že na 3x je neskoro)

ospravedlňujem sa správcovi tohoto diskuzného fóra, že som sa snažil 2x obísť zákaz dehonestujucého výrazu hei.slováci pokusom o jeho verziu transkriptu; v mojich príspevkoch nebol tento výraz použitý v doslovnom význame, ale ironicky ako reakcia na nevhodné použitie tohoto výrazu zo strany iného uživateľa.

mc milan, prosim Ta nedaj sa nabudúce vyprovokovať neakým primitívom. On len na to čaká. Bohu žiaľ a tým pádom toto fórum stráca svoj informačný význam, a upadá na úroveň ala pokec, alebo sme, čo si myslím, prevážna časť diskutujúcich nechce.

závidím tomuto fóru uživateľa -stratéga DrX; pred jeho strategickými schopnosťami bledne závisťou i taký stratég ako napr. Zbigniew Brzezinski (hoci je stratégom v inej oblasti); nalejme si čistého vína: temné nepriateľské sily Slovenska sú zaslepené nenávisťou voči čistým úmyslom našej net present value (discounted at a very reasonable return rate) tohoto projektu.

V inom vlákne tohoto fóra DrX odkázal v tejto súvisloti na diskuziu v inom fóre; neviem čo tým chcel povedať, ale jeho bezobsažná argumentácia kontrastovala s vecnými argumentami iných disktujúcích. DrX musí byť platený hooodne vysoko, radšej sa tam ani neodvážme podívať. Aspoň jedna dobrá zpráva pre DrX; dnes preblesko titulkami, že Počiatek dá širokorozchodnoširokú Vážnému; pre toho to bude hračka, ten už má prax v žonglovaní so vzorečkami ako tú zasranú net present value šmrcnúť do východného kulturného vzorca.

po takychto prispevkoch neviem ci mam plakat alebo sa smiat…anonymne forum kde sa da zaujimavo pisat a vyzerat ako odbornik po nastudovani par clankov. navrnut vsetko mozne bez zodpovednosti tak ako to robia vselijake pseudouniverzity a vyskumne ustavy. ale hlavne ze sa nemaju kreslit ciary na mape lebo treba respektovat oficialne dokumenty kde sa klame a zaklade kt. sa kradne na dennom poriadku. ty nie si ziadny hybsky zbojnik ale obycajna ovecka, to ci ti daju to spapkas.