Hadky na fore

Ja viem ze ani tymto co napisem sa nic nevyriesi a hadky budu vznikat … ja viem sam dobre ake to je ked sa niekto obuje do cloveka koli somarine co niekto nepochopil (teraz to myslim z obochstran) … v prvom rade by ste si ale mali uvedomit ze pismom nemozete vyjadrit vsetko … preto niekedy nieco moze vyzniet uplne inak ako to niekto napise … vzdy som sa snazila budem sa snazit triedit plevy od obylia … a nic co sa nezlucuje s pravidlami tohto fora a slusnostou nezostane nepovsimnute … ci uz ja alebo niektory iny moderator sa o to postara adielo skazy dokoncia aquila alebo B; …
prajem vam prijemne pisanie a dufam ze uz vseci ktory boli zainteresovany do hadok sa ukludnili a dalej budu diskutovat kultivovane bez zbytocnych posmeskov, reakci a komentarov … Nesme na pokeci ako to v jednej teme nikto raz napisal…

Nepřeháníte to s cenzurou? Vyhození repliky od mirkobb k mému příspěvku v I/18 ZA - MT, která byla se smajlíky, aby bylo zřejmé, že jde o “odlehčení”, ne úmysl vyvolávat zbytečné hádky a konflikty, považuji za přemrštěné.

Predstav si Jardo, že to nepovažujem za premrštené. mirkobb kde sa dá dáva svoje názory že v Žiline sa stavia najlepšie na svete a nikde inde nie … ja ako moderátor sekcie Cestná sieť takéto príspevky tolerovať nebudem. :exclamation:

peter olejar a fh vam by som odporucil pokec,ja som si myslel,ze ste dospeli ludia,ale vy dvaja ste ako rozmaznani fagani jeden neboj sa, druhy nedaj sa.. uz kaslite na to

“.. katastrofalna situacia vladne v TT .. isiel som po kamarata dneska na zel. stanicu, vlak mu mal prist o 15:57, ja som vystartoval zo senice o 15:05, v pohodicke som bol za husteho dazda o 15:41 v meste TT za opravenym zeleznicnym prejazdom”

dialnice.info/viewtopic.php?p=69607#69607

Aha, tak ty si zo Senice Olejár Peter.
:slight_smile: Teraz Ti trvalo o dosť menej, než si sa usvedčil.

nerozumiem… ako sa usvedcil?

Ano som, na to sa nepotrebujem ani usvedcit ale ako sa hovori, “jednoduchsim staci navod” :smiley:

No tak toto bol prvý príspevok v ktorom si sa prekecol, Diaľničiar. Alebo ako Ti máme hovoriť… Si sa tu objavil náhodou vtedy, keď on “odišiel” z fóra, náhodou ste z toho istého mesta… Náhodou mu tu robíš obhajcu. To, že si prestal používať diakritiku je málo na to, aby si niekoho oklamal. Už aj malé dieťa by pochopilo, že si to opäť Ty s ďalším nickom. Čo keby si začal písať konečne pod vlastnou identitou? Hmmm?

:bulb: :question: :wink:

nech si pise kazdy pod akym nickom chce, aj tak sa nakoniec pravda ukaze :sunglasses:

Už sa ukázala. Buhehe… :astonished:

inak ja moc neverim, ze Dialniciar je ozaj zo Skalice, ci Senice ci odkial :wink:

Odtial mal najviac fotiek (jedine vlastne). :sunglasses:

to tomas1: pokial viem tak dialniciar = skalica, ja = senica, trosku rozdiel :wink:

vy tu vobec mate nejake mindraky .. :sunglasses:

Čítal som, že máš v Skalici nejakú chatu, ale že bývaš v Senici. :slight_smile:
Keď zas pôjdeš cez Trnavu, tak pozývam na pivo. :wink:

beriem ta za slovo a az najblizsie pojdem, napisem ti SS :wink:

Nech sa páči :slight_smile:

Tz si tých stretnutí už nasľuboval a vždy z toho bolo veľké H… :laughing:

co ti brani prist za mnou ? :smiley:

Kam?

Skoro nič… Dáme stretávku v Senici? :smiley: