Najlepsie to asi bude nechat tak na navzajom (!) sa neprovokovat.
Ktovie, aj je Dialniciar naozaj nejaky 30 rocny zahorak, mozno sa vola Peter Olejar…
Ja by som odporúčal, aby tento multinickový človek sa priznal, vyrobil si nejaký normány nick, kde sa nebude hrať na diaľničiara, vojaka, kanaďana, gréka, traktoristu, policajta,… keď ním nie je. A začal normálne prispievať.
Ja som na tomto fóre skôr prijímač informácií, ako prispievateľ. Týmto sa chcem hercom poďakovať, že som mohol byť divákom tohoto strhujúceho unikátneho predstavenia.
predstavenie este neskoncilo… a ja sa bavim
No nejak sa Peter Olejár zdekoval, dlho tu nebol
pekne si vystihol Dialničiarov background na tomto fóre, faktom je že bol (a zrejme je v novom obsadení Petra Olejára) rozporuplnou až rozpoletnou osobou. Pokiaľ sa držal odbornosti tak bol v niektorých fázach výborný (to je len moj intuičný postreh ako laika, pokiaľ sa mýlim opravte ma), ale ak niekto vyjadril svoj názor v širších súvislostiach (a nedajbože mu oponoval), tak niekedy upadal na úroveň 4. cenovej skupiny.
Súdiť ho nemožeme, ktovie akých záujmových skupín farby hájí. Málo z nás sme si sami sebe pánom, otázka je kto má kde hranicu svojej predajnosti.
a na kronike sa diskutuje ako o dusu…
No keď myslíš - niektoré info sú neoveriteľné - je ťažko overiteľné niečo povedané v úzkom kruhu - ono časom všetko vyjde napovrch a napríklad veci povedané nedávno sa plnia - príspevky napísané pred rokom sa začínajú pomaly realizovať
.
a buď v kľude informácie spoza opony už nebudú - už bude len realita - ale neboj sa bude to ešte horšie
A co s informaciami spoza opony + spoza oceanu? Napr. sud v Mexiku? Mate niekto aktualne info?
ak sa nemylim tak mexicke sudy prisli od 356. reinkarnacie dialniciara nie od johhana?
356 e?
ak si niekto aj nepamata, je tu funkcia hladania… Mexiko je podla mna ukazkovy priklad “zakulisnych” info…
tu je “mexicky sud”
mexicky sud je priklad totalnej demencie jedneho uzivatela, hadam to nechces porovnavat s tym co sem pise johhan
.
ja osobne som johhanovi za kazde info vdacny
Pripajam sa k pohodakovi, moj nazor je, ze johhan tu prispieva najvzacnejsimi info, mnohokrat zakulisnymi… ale ved tie su tie naj. A ze niekto neveri? Hm, tak potom tazko s takym - nech cita len oficialne info, bude takmer neinformovany, a okrem toho aj tie oficialne sa dost rychlo menia. Tak si viem predstavit, ze v zakulisnych mozu byt zmeny radovo castejsie…
pokial tie zakulisne info pise slusne, nenapada ostanych uzivatelov a nezaklada si dalsie identity, je to v poriadku…
a kazdy moze zvazit, ci tym informaciam bude verit, alebo nie
ano, Mexiko som spomenul hlavne kvoli tomu, aby si to ten, co to ma na svedomi obhajil
s odstupom casu lutujem, ze som citoval johhana, aby sa to nemohlo vysvetlit ako narazka. dufam, ze si jediny, kto si to vysvetlil zle
Ano o tom to je - pre ilustráciu Korbeľka - po napísaní na fóre že vypadla trvalo tri dni a vrátila sa medzi varianty - keď sa tu dajú nájsť hrubé prepočty nákladovosti - tak aj pre koncesionárov PPP začala byť veľmi zaujímavá a tlačia na štát aby Korbeľku vrátili. Pretože náklady na 30 ročnú prevádzku vyjdu lacnejšie ( nulová zimné náklady ) 3 km kratšia trasa minimum estakád, a už keď padla Kraľovanská trasa R3 tak aj výhodnejší a logickejší
.
Ako som už niekoľko krát písal - veci ktoré píšem sú platné v okamihu napísania o hodunu už situácia môže byť iná - a aj býva niekedy
.
Sorgo - s tým Mexikom si sa netrafil
bodaj by sa korbelka vratila .. do 2010 aj tak neotvoria ani jeden usek z PPP, tak preco tlacia na kralovany povrchovy variant ?
Asi chce niekto koncesionarom zabezpecovat zimnu udrzbu
ak by sa postavila korbelka asi by som aj prezil, ze sa 2 roky v podstate nic nezacalo stavat
viete mi niekto vysvetlit preco sa uradnici (MDPT, NDS, alebo uz neviem kto…) tak boja stavby tohto tunela (Korbelka) ked tu vacsina ludia pise ze je vyhodnejsia (alebo minimalne rovnako vyhodba) z viacerych pohladov ako povrchovy variant? Neuspech v minulosti pri stavani tunelov? Branisko bolo fiacko ale za to mozu politici … Sitina je celkom uspesny projekt a stoji aj Horelica a dokoncieva sa Borik … tak snad by sa uz mohla rozbehnut aj stavba tunelob …