Ftipy

Ide si osobny vodic pana premiera Fica po dedine Horny Vyplach 180km/h na novucickom BMW (za nase dane). A zrazu… PRAASK! Zastavy, vyde von .. pozre na kapotu - ma ju totalne rozbytu. Ide pozret do zadu - pozera a tam na vozovke lezi svina. Rozhodne sa ze to musi oznamit majitelovi, nieze zasa bude z toho pruser jak hrom. Tak sa vybere k najbizsiemu domu kde ta porazena svina lezala.
Zazvoni na branke.
Z domceka vylezie teta a pitasa ho co by rad?
A on spusti: “Dobri den, som osobny vodic Roberta Fica” … “zabil som tu svinu”
:smiley:

No politicke ftipy su tie najlepsie … vzdy sa tam da prifarat niekto aktualny… tento ftip je este z cias tvrdeho komunizmu a tento sa mi naramne paci :wink:

pozn.admin: si ma predbehol, tuto temu som chcel uz davno zalozit :lol

Ten vtip bol povodne za Meciara, ale je aktualny aj teraz:

Sadne pan premier Fico do taxika. Taxikar sa pyta, kam to bude. “To je jedno, mna potrebuju vsade”, odpoveda Fico.

Dvaja kovboji sedia v bare a jeden hovorí:
-Mám najrýchlejšiu ruku na Divokom západe.
Druhý nato:
-Ja zas preferujem ženy.

Zaručené témy na maturity:

Mami, oci, som gej (slávnostny príhovor)
Najkrajší zážitok: bola som znásilnená (rozprávanie)
Kybernetická mechatronika v molekulárnej biológii v kooperácii s kvantovou fyzikou a Bohrovým modelom atómu (výklad)
Ako som našim povedal, že som nezmaturoval (rozprávanie)
Pašovanie štvorlístkov kravám na Srí lanke (diskusný príspevok)
Predseda spolku anonymných alkoholikov pri zahájení stretnutia (slávnostný prejav)
Prečo si honíš ľavou rukou a nie pravou (úvaha)
Slimáky a ich sexuálne cítenie (diskusný príspevok)
Keby som bol Chuck Norris tak… (úvaha)
Alenka v ríši divov ako fenomén spoločnosti (úvaha)
Vajce (umelecky opis)

Zahlasoval som za rezolútne nie, takéto témy podľa mňa dehonestujú toto fórum a nemá to tu čo robiť!!!

Od toho je tu Off-topic.

“Diskusné fórum o diaľniciach a rýchlostných komunikáciach ako aj inej infraštruktúre” a téma s 2. najväčším počtom príspevkov je v Off-topic.

:smiley: .. ja som tuto temu zalozil s recesie … nech je tu aspon kusok sranda ked sa tu uz niektory tak vazne pustaju do seba … zivot je krasny a kratky preto ho treba brat z humorom …

Presne tak a komu tato tema nesedi, nech necita…

v ankete mi chyba moznost “je mi to jedno” :slight_smile:

ja to poznam inac…

osobny vodic vezie pana priemiera v dedine a zrazi svinu. premier mu hovori, chod a vybav to u domacich, nemozeme si dovolit taky pruser…vodic sa teda vyberie zaplatit skodu…vrati sa za dobru poldruha hodinu otapeny od slivovice, s velkou taskou domacich dobrot…premier sa cuduje a pyta sa ho co sa stalo…odpoved : “nic, len som vosiel do domu s tym ze som zrazil tu svinu, a oni hned zacali oslavovat…”

Politika bude vždy hýbať SR, bez ohľadu na to, či pôjde o fórum hasičské, cestárske, učiteľské, železničiarske atď., podnikateľské …

Super!!!
Otvorte si niektoru z tem na tomto fore a do okienka na prehliadaci kam zadavate webadresu, vlozte tento kod:

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position="absolute"; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval("A()",5); void(0);

Stlacte enter. :wink:

Neni to vtip ale neviem kam to mam dat.

Tok informácií vo firme

Riaditeľ námestníkovi:
Zajtra o 10,00 hodine je zatmenie slnka, teda niečo, čo sa každý deň nevidí. Nech pracovníci nastúpia v pracovnom odeve na dvor. Pri pozorovaní tohto zriedkavého javu podám príslušný výklad. Pokiaľ bude pršať, nebude nič vidieť a v tom prípade pôjdeme do zasadacej miestnosti.

Inštrukcie námestníka vedúcemu prevádzky:
Na pokyn riaditeľa bude zajtra o 10,00 hodine zatmenie slnka. Pokiaľ bude pršať, nebude to možné na dvore v pracovnom odeve vidieť. V tom prípade sa prevedie zatmenie slnka v zasadacej miestnosti, teda niečo, čo sa každý deň nevidí.

Inštrukcie vedúceho prevádzky majstrovi:
Na pokyn riaditeľa závodu dôjde zajtra o 10,00 hodine v pracovnom odeve k zmiznutiu slnka v zasadacej miestnosti.
Riaditeľ dá pokyn či má pršať, čo sa každý deň nevidí.

Inštrukcie majstra parťákovi:
Pokiaľ bude zajtra v zasadacej miestnosti pršať, čo sa každý deň nevidí, zmizne zajtra o 10,00 hodine riaditeľ v pracovnom odeve.

Inštrukcie parťáka k robotníkom:
Zajtra o 10,00 hodine zmizne náš riaditeľ. Škoda, že sa to nedá vidieť každý deň.

Jurislav : ten kod je fakt cool, nenašli by sa ešte nejaké podobné? :slight_smile:

Nenasli, ale mozno aquila alebo B; by vedeli nieco vymysliet… :slight_smile:

Premiér chcel zistiť, čo si o ňom skutočne myslia občania. Dal na Markíze odvysielať správu, že spáchal samovraždu. Potom si oholil fúzy, prefarbil vlasy na blond a vyšiel do ulíc. Naďabil na veľké zhromaždenie ľudí.

• Čo sa to tu deje? - pýta sa.
  • Vy neviete? Veď včera dávali na Markíze, že ministerský predseda spáchal samovraždu tak, že sa polial benzínom a podpálil. Teraz tu organizujeme charitatívnu zbierku pre jeho stranu.
  • Ale to je od vás skvelé a šľachetné! A koľko sa už nazbieralo?
    -Päťsto litrov.

:smiley: :smiley: :smiley:

Toto video si pozrite a asi v jednej minúte je perfektné zaparkovanie auta:

youtube.com/watch?v=nQr4ICVv … ed&search=

Mne sa páči toto:

youtube.com/watch?v=bfDhKl0uFwg