Fotogaléria

zial, to nevie asi nikto :unamused: moze to byt uz zajtra a mozno budu problemy este vela mesiacov :unamused:
povodne mala byt 3-ka hotova v r. 2005 a dnes sa este stale len testuju kandidati na finalne verzie. Ani 1 z nich vsak plne nevyhovuje… :unamused:

ale inac tipujem zaciatok buduceho roka :slight_smile:

andresj ty si optimista :wink: ja budem rad ked bude vsetko do konca buduceho roku… sudiac podla rychlosti terajsieho vyvoja ..

horsie je, ze smartor uz nerobi galerku ..

hm, podla mna uz niektora z poslednych release candidate verzii bude po mensich upravach jednoducho vybrana ako final verzia a mas to :slight_smile:

ako zaciatok buduceho roka som myslel februar-marec…

Chcel by som požiadať o vytvorenie novej kategórie v časti Cestné stavby na Slovensku. Konkrétne tam premiestniť všetky fotky z ciest mesta Skalice, preložky cesty II/426 a III/051008 ako aj I/51 SE-Holíč.

Ideálne teda podľa vzoru ako je to doteraz:

I/51 - úsek Holíč-Senica
II/426
Skalica - miestne komunikácie

Ďakujem za tento pre mňa vianočný darček. :sunglasses: A nielen pre mňa, ale pre všetkých Záhorákov. :smiley:

ked som si tak pozeral fotogaleriu napadlo ma par moznych vylepseni ktore by sa tam mohli dorobit … prva je zobrazovanie novych fotografii … ked niekto uploadne spustu fotografii dost dloho trva kym ich setky vyklikam cez ++ a ked su v roznych kategoriach musim sa vracat spat az k miniaturam … bolo by super keby sistem sam zobrazil vsetky novopridane fotky od posledneho prihlasenia (iba jednym kliknutim) a prechadzanim po novych fotkach by sam preskakoval aj medzi kategoriami … mozno vsetko nepojde tak jednoducho urobit … druha vec je prezeranie velkych fotografii … niektore fotky maju v opise odkaz na velku fotku ale tento je neaktivny a treba ho “pracne” kopirovat do adresneho pola prehliadaca… toto asi pojde zrobit lahsie … stacilo by keby sa dodal k informaciam o obrazku este jeden riadok ktory by bol ULR na velku verziu …

Random,

preto je to spravene cez URL paramater rpic = rows of pictures, aby si (som) si
mohol pozriet vsetky pics od posledneho loginu.
cisto manualne :bulb: :wink:

preto sa ti nezobrazia vsetky pic od posledneho loginu, lebo to moze
byt slusna davka dat.
Pocet pics od last login mas na entry page SHR 2 hadam vies spravit

Poslal som fotky, ktoré sa zobrazia len po prihlásení. Nejde to upraviť?

Nerozumiem, co presne je problem.
Su tu nejake nove foto od teba zo vcera.
Ak nevidis pocet novych foto, skus ist na uvodnu stranu

nedal si ich do svojej osobnej galerie?

Dával, asi v tom bude problém :confused:

Ako vytvorim sub-galeriu v ktorej chcem pridat fotky?

Napises IS Aquilovi pripadne mne

Ako zmenim velkost fotky, aby sa dalo nahravat do galerie?

len na pocitaci v nejakom programe. ale vsak umoznuje to tusim aj vstavany paint od MS

Albiman, ja to robím tak, že si otvorím zosnímaný obrázok → [Otvoriť] → [Skicár/Paint] → [v Domov Zmeniť veľkosť] → Uložiť (.jpg alebo iné). Potom po skontrolovaní “veľkosti”, ak je prípustná, tak vložím, kde “chcem”.