Je možné urobiť v galérii prehľad nových obrázkov, alebo zvýraznuť galérie s novými fotkami, pretože je celkom náročné klikať na každú galériu a zisťovať. kde (ne)pribudli nové foto Ďakujem!
Ano, ja s tebou úplne súhlasím. Ja som doteraz nepochopil, prečo prišlo k zmene. Uznávam, že je tam viac presnejších kategórií, ale tie posledné pridané obrázky mali podľa mňa zmysel.
s tymi poslednymi pridanymi obrazkami pre celu galeriu je to trosku problematicke, skusim to nejako urobit, ale posledne pridane obrazky zobrazuje len v ramci kategorii t.j. tuknes na “dialnice”, alebo “rychlostne komunikacie”, alebo “mapy, nacrty, plany a ine podklady” atd
Myslim, ze by stacilo , keby sa zvyraznili odkazy aktualizovanych galerii podobne ako vo fore.
ono galeria je komplikovanejsia ako sa na prvy pohlad zda ale nieco casom vymyslim. uz som nad tym dumal (vid ten “slepy” ramec posledne pridane obrazky na spodu), ale neni to dotiahnute do konca a teraz na to neni casu
Musím uznať, že Fotogaléria sa stále zlepšuje, aj svojím obsahom aj po technickej stránke.
za toto sa treba podakovat B; ktory to ma na svedovmi ja som nejako nestiha
a B; sa ponukol a sme sa dohodli a voila tu je vysledok
myslim, ze teraz je to tak ako si to kopu z nas prialo
Prečo sa počet obrázkov neráta do počtu príspevkov?
Alebo by sa to mohlo nejako rozdeliť: Aj počet príspevkov aj počet obrázkov vo fotogalérii.
myslim, ze to je zbytocne az takto to rozdelovat a pocitat kolko kto dal obrazkov to by bol podla mna prilis velky zasah do skriptov, databaz a nic extra co sa tyka pohodlia/vyuzitia uzivatelov by to neprinieslo
skor rozmyslam, ze by sme s B; mohli spravit konecne aj subkategorie v hlavnom fore (to je trosku zlozitejsia a narocnejsia zalezistost , najma aj kvoli monitoringu tlace
Ďakujem Caesarovi za doplnenie (dopĺňanie) obrázkov do sekcie Fotogaléria, Stavebné a údržbové mechanizmy.
Na hlavnej stranke sa pri odkliku na Fotogaleriu objavi cislo s hviezdickou, znamenajuce pocet novych obrazkov od posledneho prihlasenia, teda aspon dufam
Ak ma podla vas vyznam ukazovat to aj vo vsetkych podstrankach, napiste, da sa to lahko urobit, zatial som nechcel aby to otravovalo, aj
info o novych prispevkoch je iba na hlavnej stranke.
A este malickost, kedze zmeny sa deju online, moze zhodou okamihov prist u vas k chybovej hlaske page not found, v priebehu sekund by malo opat vsetko fungovat OK, staci dat refresh
dakujem za pochopenie
B;
ja by som bol za pridat aj pocet obrazkov pod prispevky: taka poziadavka tu uz zaznela takze preco nie ?
Ano, už keď je Caesar preč, tak sa to môže modernizovať, ale nie, vážne, ja si myslím, že Caesar to navrhol preto, že niektorí užívatelia tu moc neprispievajú, ale za to sem dávajú dosť obrázkov, pekných, kvalitných.
Ale osobne je mi to jedno. Ja nemám čas rozširovať aj fotogalériu.
Fotogaleria:
-
Povazujem za dobry napad moznost “predchadzajuci” a"dalsi" obrazok.
-
Nepovazujem za dobry napad ze sa nezobrazuje popis obrazku uz pri ukazani na obrazok ale az pri kliknuti na obrazok. Ten popis je na to aby nebolo potrebne klikat na dany obrazok.
A zase sa opakuje historia, robia sa tu zmeny, na ktore nikto neupozorni, nikto ani neoznamy ze sa stali - len tak sa spravia. Hlavne ze moj model rozdelenia kategorie D a RK vo svete nebol uz 2x nijako komentovany - aquila. Potom sa hnevas ze ti mame posielat IS a komunikovat cez IS.
Foto zo sveta du dnes tvori viac ako 1/3 vsetkych foto a to rozdelenie je spravne, pretoze hlavne ten Balkan je nepresny pre pritomnost Chorvatska a Grecka extra. Atd.
Samozrejme ze rozdelenie nie je spravne. Aj tato moznost upravy vlastnych prispevok, to je dokazovanie nepozornosti ostatnych - nic ine.
Adoas,
ale veď popis obrázkov funguje. Aj pre kliknutím na obrázok a po kliknutí sa zobrazí potom normálne v rámci celého popisu obrázku.
adoas, vo fotogalerii sa nic nemenilo. a ohladne balkanu som ti tusim pisal uz v IS, ze je to radene zo zapadu na vychod. s tym ze z balkanu je vypichnute chorvatsko a grecko.
Ospravedlnujem sa. Mne nefungoval internet (“pad celej firemnej siete”) - a nefunkcia viacerych skuzieb (otvaranie tem bolo nemozne atd.) na tomto forume to bol signal - znovu sa ete raz ospravedlnujem.
A ohladom clenenia Balkanu - ja som taku IS necital, ale nechcem to davat ako 100% - mne teraz prislo velmi vela IS - OK.
Ahoj, je mi divne, kdyz kliknu na prvni obrazek v galerii a potom na tlacitko “Dalsi” tak vyskoci stranka “Vseobecna chyba-Obrazek neexistuje”…nebylo by lepsi napr. na prvnim obrazku v galerii znepristupnit tuto volbu?
Ono z ceho vlastne je logika razeni? Me by prislo prirozenejsi kliknout na prvni obrazek v galerii a postupovat ke starsnim pomoci tlacitka “Dalsi”…tady je to ale obracene, “Dalsi” je pozdeji pridany…
Co myslite?
prvy zobrazeny obrazok v galerii je vlastne posledny a preto treba tuknut na “predchadzajuci”.
a ano bolo by lepsie na poslednom znepristupnit volbu, len to by bol dalsi zasah do systemu
aj ked to vyzera blbo, ale proste cakame na novu verziu, ktora nie a nie doist do finalneho stadia