Minule som niekde pri Ružomberku videl niekoľko desiatok rokov starú značku “koniec úseku častých dopravných nehôd” a pár metrov za ňou úplne novú “nehodový úsek”.
kolóna, značka priecestie bez závor na žltom podklade s nápisom POZOR BEZ ZÁVOR (samozrejme okrem štandardného sledu značiek po 80 metroch… mimochodom, kto kedy vymyslel, že práve po 80 metroch? A prečo práve 80?)
Neviem, či to toto bolo, len tu je to v opačnom garde: Obe len pár metrov od seba… Koniec a opäť dali začiatok. Ináč včera som to “objavil”, len som to nedal sem.
I ja som to takto myslel-pýtal sa, len som to nie najzrozumiteľnejšie napísal. [size=77]1412[/size]
V Bratislave robili v roku 2016 opravu na Námestí 1. mája a z toho dôvodu tam bol zrušený priechod pre chodcov. Priechod bol vyznačený žltou páskou v tvare X aby bolo jasné, že je neplatný. Oprava trvala asi 3 týždne, žltá páska vyznačujúca neplatný priechod tam bola tuším do februára 2019, pričom výrazné pozostatky zostali prakticky doteraz ( goo.gl/maps/m8FQQg6u4MZd4Gt16 ).
Pýtam sa ako chodec. Ak teraz v meste uvidím podobne prečiarknutý priechod, mám predpokladať, že je neplatný alebo platný?
NIE nemôžu! Na vyjadrenie cieľov a symbolov a zároveň usporiadanie pruhov v križovatke slúži Z 361 Smerová a pruhová predzvesť - Značka vopred informuje o smere jazdy k vyznačeným cieľom a o radení do jazdných pruhov v priestore križovatky.
K pruhovým značkám (Z 4xx) citujem z V 30/2020 prílohy č. 4 časť VI bod 1:
Pruhové značky informujú o usporiadaní jazdných pruhov vyznačených vodorovnou značkou a o zmenách ich usporiadania alebo smerovania.
Pruhové značky informujú len o jazdných pruhoch, ktoré svojou šírkou umožňujú jazdu motorových vozidiel s tromi a viac kolesami; neinformujú o pripájacích pruhoch, odbočovacích pruhoch, parkovacích pruhoch a pod.
Pruhové značky môžu na smerovo nerozdelenej ceste informovať aj o počte jazdných pruhov v protismere; to neplatí pre značku Radenie pred križovatkou.
Z 451 až 459 Radenie do jazdných pruhov pred križovatkou:
Značka informuje na viacpruhovej ceste o potrebe včasného zaradenia sa do jazdných pruhov pred križovatkou podľa jednotlivých smerov jazdy tam, kde je usporiadanie radiacich pruhov v križovatke neobvyklé alebo inak neočakávateľné.
Z toho vyplýva, že musí byť splnená 1. podmienka, čiže musí ísť o viacpruhovú cestu a zároveň 2. podmienka, že minimálne 1 z pruhov sa končí odbočením, čiže ide o tzv. subtrakciu.
V Košiciach je nových pruhových značiek ako húb po daždi. Žiaľ nie vždy je súľad medzi značkami a čiarami na ceste, sú zaznačené aj pripájacie pruhy… hlavné je že ich veľa, veľmi veľa.
Dakujem za objasnenie. No je to skoda, z hladiska informacneho dizajnu a podania informacie k vodicovi by v hornej casti symbol centra mesta napravo a nakupneho OC nalavo situaciu sprehladnilo. Z 361 je rozmerna predzvest, ktora sa do uzkeho centra nehodi. Zaroven pikoska z Presova: presov.dnes24.sk/zakazuje-nevid … oto-368947
Odhadujem správne, že to je systémom “nové vzory, staré spôsoby”? Pekne to je vidieť na tých fotkách z Prešova, urobili rovnaké nezmysly ako predtým, iba vymenili staré vzory značiek na nové.
Vtip je v tom, že tam žiadna pruhová značka nemá čo hľadať a radšej tam mali dať smerníky. Na čo sú ti tam dve šípky na zvislej značke, ktoré mimochodom vidíš aj na vozovke a nevieš kam máš ísť?
Presne tak! Ale pri tom to je jednoznačne vo vyhláške napísané ako sa pruhové značky majú používať. Všetko to je osadené s rozporom s vyhláškou!
Asi ju kompetentní ešte nečítali, pozerajú len na obrázky, len sa im zabudlo povedať, že to nie je leporelo, ale záväzný právny predpis.