Tyto jsou stále na desítkách míst v Praze, ale většinou už nejsou funkční. Po snížení rychlosti na 50 km/h je je viděl v provozu pouze na Evropské ul. k Letišti. Další se vyskytují v ul. Úvalské, Černokostelecké, ale nejsou funkční
No vzhladom na absenciu suvislej dialnicnej infrastruktury, rychlostnych ciest a solidnych vlakovych spojeni v realnom case je ta 60 km/hod pozehnanim, viem, ze nebudes suhlasit s tym , ze je to nebezpecne pre ludi, uznavam, ale dat 50 km/hod…nech sa pocka aspon na kompelt BA KE a potom nebudem proti.
Naopak, ja nič proti 60 km/h v obci nemám a lokálne to treba upraviť. Vyhovuje mi to tak ako to je. Bezpečnosť cestnej premávky je aj o inom ako rozdiel v 10 km/h hore či dole.
Súhlasím s tým, že dopravná polícia naozaj aktívne riadi dopravu na kritických miestach, akými sú najvyťaženejšie križovatky v rámci celého Slovenska, aj keď v mnohých regiónoch sú to len niektoré dni a sviatky.
Toto nemoze fungovat vo vacsich mestach s prehustenou dopravou. Pravidlo pravej ruky je pouzitelne na menej frekventovanych krizovatkach. Akonahle sa stretnu kapacitne rozne vytazene trasy, je nutne urcit hlavnu cestu a pri dalsom raste dopravy to skonci pri svetelne riadenej doprave, inak bude vedlajsia cesta neprejazdna.
Rovnako stieranie hranice medzi cestou a chodnikom je iluzia v pripade nosnej komunikacie s napr. 3000 vozidlami/h. v spicke. Experimenty so zjednodusovanim dopravneho znacenia pripustam napriklad v zastavanej oblasti, ktora ma vyrieseny tranzit pomocou obchvatov.