Dopravná polícia na slovenskej cestnej sieti

Tyto jsou stále na desítkách míst v Praze, ale většinou už nejsou funkční. Po snížení rychlosti na 50 km/h je je viděl v provozu pouze na Evropské ul. k Letišti. Další se vyskytují v ul. Úvalské, Černokostelecké, ale nejsou funkční

Mam dotaz, ako je to s vyuzivanim antiradarov u nas, v Ceskej republike je v tom trosku legislativny chaos, vid. auto.idnes.cz/s-antiradary-se-da … tomoto_fdv

pouzivanie “antiradarov” na slovensku nie je zakazane :bulb:

antiradar.sk/legal.htm

Tento systém by sa mal na Slovensku zaviesť. Veď okrem iných dôvodov - na rozdiel od väčšiny krajín máme v mestách 60ku. :bulb:

To je jeden z príkladov ako sa na Slovensku neuplatňujú dobré nápady. V Trnave takto fungujú križovatky pri stanici.

Nie väčšina krajín, ale sme posledná krajina EÚ, kde je povolená max. 60 km/h v obci. :astonished:

neviem aky je aktualny stav, ale Litva a Polsko mali tiez dlho 60.
Ako je to dnes?

Tak toto bolo v správach a už dosť dlho sa to hovorí v médiách. :laughing:

Taky bych si dal to medium. :stuck_out_tongue:
Ja som to nezachytil :blush:

Ale vzdy je moznost upravit to lokalne znackami z 60 na 50 alebo aj naopak :bulb:

V mnohých obciach v SR je 80 km/h. :open_mouth: A v mnohých aj 40 km/h. :astonished:

No vzhladom na absenciu suvislej dialnicnej infrastruktury, rychlostnych ciest a solidnych vlakovych spojeni v realnom case je ta 60 km/hod pozehnanim, viem, ze nebudes suhlasit s tym , ze je to nebezpecne pre ludi, uznavam, ale dat 50 km/hod…nech sa pocka aspon na kompelt BA KE a potom nebudem proti.

Naopak, ja nič proti 60 km/h v obci nemám a lokálne to treba upraviť. Vyhovuje mi to tak ako to je. Bezpečnosť cestnej premávky je aj o inom ako rozdiel v 10 km/h hore či dole. :wink:

Videli ste reálne v poslednej dobe na ceste radar :question:

Lebo ja už dosť dlho nie, ani som v rádii nepočul okrem BA a niektorých diaľničných úsekov.

No ja som neplatil este niekdy pokutu za rychlost a to jazdim podla kamosov citujem “ako prasa”. Asi Packa posunul dopravakov tam kde naozaj treba :sunglasses:

Súhlasím s tým, že dopravná polícia naozaj aktívne riadi dopravu na kritických miestach, akými sú najvyťaženejšie križovatky v rámci celého Slovenska, aj keď v mnohých regiónoch sú to len niektoré dni a sviatky.

Na diaľničných pirátov budú striehnuť nové autá Audi s radarmi. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5584

No kedy toto odskujau u nas :wink:
dialnice.info/viewtopic.php?p=32325#32325

Možno pokusne niekde, ale nečakaj zmeny v meste typu BA.

Toto nemoze fungovat vo vacsich mestach s prehustenou dopravou. Pravidlo pravej ruky je pouzitelne na menej frekventovanych krizovatkach. Akonahle sa stretnu kapacitne rozne vytazene trasy, je nutne urcit hlavnu cestu a pri dalsom raste dopravy to skonci pri svetelne riadenej doprave, inak bude vedlajsia cesta neprejazdna.

Rovnako stieranie hranice medzi cestou a chodnikom je iluzia v pripade nosnej komunikacie s napr. 3000 vozidlami/h. v spicke. Experimenty so zjednodusovanim dopravneho znacenia pripustam napriklad v zastavanej oblasti, ktora ma vyrieseny tranzit pomocou obchvatov.

Fotografie vyššie spomínaných nových hračiek pre našich diaľničných policajtov (http://www.dialnice.info/viewtopic.php?t=5584):

dialnice.info/album_page.php?pic_id=1981
dialnice.info/album_page.php?pic_id=1982
dialnice.info/album_page.php?pic_id=1983

Musim uznat, ze vybrali dobre, budu vyzerat ako nejaky manager rutiaci sa dialnicou, skoda ze je u nas tak vela tmavych audi :sunglasses: