Dopravná polícia na slovenskej cestnej sieti

až na ten nápadný radar :confused:

Nemáš šancu ho včas na diaľnici spoznať. :sunglasses:

Notoricki pirati maju na to svoje finty. Napriklad ked zbadaju v pravom pruhu podozrive vozidlo, spomalia natolko, aby pri dobiehani videli, ci je pred vodicom za oknom kamera. Ak nie je, plyn na podlahu a ide sa. Ak je, noha z plynu a pomalicky predbehnut v cca 140 km/h.

Je dobre, ze sa dialnicna policia vybavuje silnymi autami. Dolezite ale je, aby dokumentovali a postihovali nielen nadmernu rychlost, ale aj ine ovela nebezpecnejsie porusenia dopravnych predpisov, ako je obiehanie zprava, ci dokonca v odstavnom pruhu, nedodrziavanie bezpecnej vzdialenosti, preradovanie cez dva pruhy, preradovanie bez smeroviek a podobne. A aby z dialnice vyprevadzali neprimerane pomaly jazdiace nakladne vozidla.

Všetko sa deje.

Ruku na srdce: koľkokrát si zavolal diaľničnú políciu, keď si videl cestného piráta alebo niekoho, kto konal tak ako píšeš :question:

Dohromady 4-krat. Uprimne vsak pochybujem, ze to malo niekedy nejaky efekt.

Vždy to má efekt, ja som volal možno aj 10x a efekt to malo, respektíve 2x som ho vždy videl.

Ja to tiez nevzdavam a dufam, ze jedneho dna aj ja budem mat stastie a efekt uvidim :wink:

Čo ťa najviac trápi :question:

Pekné .. zabava.sme.sk/c/3112098/VIDE … dicov.html

Policie České republiky v celej svojej kráse :wink:))) A ten koniec je najlepší, na koniec nám totiž aj tak ukážu, že oni sú “páni na ceste” :smiley:

Na druhú stranu .. čo asi tak majú robiť :question: :unamused: Tam kde prejde jedno auto za pol hodiny .. stále lepšie než keby spali.

Majú ísť tam, kde budú niečo platní :exclamation:

Ale za to može ich vedenie a nie týto dvaja čo sú na videu, ja som sa na tom osobne zasmial ale určite by som ich netrestal ..

Však práve že ide celkovo o systém ích práce a nie o tých dvoch. Náhodou som ocenil kreativitu :wink: Niekde stáť a čakať až niekto niečo poruší je trocha “lenivý” systém, políciu je treba vídať na cestách v pohybe a mali by sa zamerať hlavne na nebezpečné sposoby jazdy. Rýchlosť nie je jediným prestupkom aj keď patrý k hlavným príčinám dopravných nehod..

Nechcete fúkať? Bude to drahé :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6160

Polícia nechce na cestách český bodový systém :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6251

Policajti si posvietili na vodičov na diaľnici D1 :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6278

Na akcii sa zúčastnilo takmer 40 policajtov a odhalili 71 priestupkov.

Útok na cestných pirátov :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6319

Všetci Slováci dostanú reflexné nálepky :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6325

Ministerstvo vnútra rozošle v priebehu mesiaca všetkým domácnostiam na Slovensku reflexné nálepky.

Pri dopravnej nehode zahynuli dvaja policajti :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6367

Packa sa chváli, že jazdí 200 km za hodinu. Policajný prezident chodí po diaľnici rýchlosťou 200 kilometrov za hodinu. Hovorí, že je skúsený vodič a zákon neporušuje. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6452