Ja som dal možnosť 2 - čiže myslím, že cestné tunely sú v SR potrebné, ale nie natoľko, aby sa začali stavať hneď.
Ale keď sa už bude o tom rozmýšľať, kde tunel postaviť, podľa mňa sú najpálčivejšie tieto miesta (beriem to skôr z pohľadu vodiča):
Kraľovany-cesta na Oravu - aj keď neprejde variant R3 cez Turiec, myslím, že skôr či neskôr tu bude potrebný tunel, keďže od Kraľovian po najbližšiu dedinu ide veľmi úzka kľukatá cesta hneď vedľa železnice, na vyššiu premávku nie je stavaná.
Fačkovské sedlo - tam by stačil krátky vrcholový tunel, keďže problémový je iba ten úsek, kde je najväčšie stúpanie
Malý Šturec - takisto ak neprejde variant R3 BB-MT, bude tu potrebný tunel, myslím, že by stačilo zopár kratších. Tento úsek je problémový hlavne v zime.
Donovaly - to isté čo Malý Šturec, tu už je však otázka, či je lepšie trasovať tunel popod Donovaly, kde by musel mať kvôli veľkému výškovému rozdielu min. 6-7 km, alebo variantom F popod Veľký Šturec, kde by stačilo zopár kratších tunelov.
Vernár - tiež úzka kľukatá cesta, v zime tiež žiadna sláva, myslím, že tunel by sa tu mal robiť ako jeden z prvých.
Čertovica - náš najvyššie položený horský prechod, avšak nie moc vyťažený, možno však intenzita vzrastie po dobudovaní R1.
Biela hora - už tu spomenul Aquila, onedlho bude tunel súrny
Manínska tiesňava - vedie tadiaľ síce cesta III.triedy do 3 dedín, odtiaľ už nikam, ale priamo v tiesňave je cesta chvíľami široká 3 m, cez leto tam musíte ísť 20 kvôli turistom a v zime tam padajú lavíny a často je nepriechodná. Tunel by sa tam veľmi zišiel, otázka však je, či sa naň nájdu v samospráve peniaze.
Tiež mnohé obchvaty miest sa nezaobídu bez tunelov
Ďalej sú na niektorých úsekoch (Donovaly, Malý Šturec, Čertovica)potrebné “tunely” proti lavínam - prekrytá cesta z 1 strany, neviem presne ich názov, v zahraničí, hlavne v IT,AT a vo Švajč; ich je plno.
Inak to, že u nás je zatiaľ iba tunel Stratená je výsledkom toho, že bol dlho u nás komunizmus a doteraz je veľa ľudí pracujúcich na SSC ním “vychovaních”, a keďže vtedy nebola na razenie tunelov vhodná technológia, peniaze ani vôľa, vždy vyhrávali povrchove varianty.
Pre B; - pri Margecanoch je ešte starý železničný tunel využívaný ako cestný pre autá ako jediný prístup k chatovej oblasti.