Vid prispevok vyssie
To je síce pekné, lenže už takmer pol roka staré, takže myslím si, že tým pádom už absolútne neaktuálne.
Praveze je to plne aktualne - uhorkova sezona akosi nezacala, naopak, od juna sa nam akosi rozbehla vystavba dialnic
Napis B; sukr.spravu, tiez by som bol velmi rad, keby sa to pohlo dopredu, ked je uz pekna cast pripravena.
sice s hoodne velkym oneskorenim, a skor mojou vinou vecnym oddalovanim spustame wiki vo velmi beta verzii, este tam musime nejake veci nahadzat, ale urcite lepsie ako nic a casom to dopilujeme
http://www.dialnice.info/wiki/
ak budete mat namety ozvite sa adminom alebo moderatorom
super
parada. diki.
asi by bolo treba doplnit nejake aktualne udaje a stranku trochu linkovat do diskusii na sme a podobne.
btw. ta mapa je velavravna, na zapade az prehnane husta siet najma RC, meciar si nakreslil R3, smk si nakreslila R7, fico si dokreslil R8. vsimnite si ze vsetko mimo medzinarodnych E tras
Vsetci, ktori by ste mali zaujem podielat sa na tvorbe jednotlivych stranok wiki, sa mi pls. hlaste cez SS. Urcite ste si vsimli, ze nosnou temou vo wiki budu aktualne informacie o jednotlivych usekoch - ktore by sa tazko realizovali na slovenskej wikipedii, takze hlavne tie by bolo vhodne povytvarat.
Linky do inych medii ci clankov su len vitane
Na tej mape by som hlavne navrhoval vyznacit useky D a RC v prevadzke alebo zobrazit inu takuto mapu, planovanie je pekna vec, ale sucasna realita je podstatnejsia a potrebnejsia
jj, ani mne sa mapa nepaci. zlate highways
Vsetko bude, chce to len troska casu
nedala by sa pridat aj nejaka sekcia so skratkami, ktore sa na fore casto pouzivaju? ako napriklad DUR, SP, pripadne aj casove a administrativne procesy, ktore je potrebne vykonat pre ziskanie danych povoleni?
skratka aj ta byrokracia okolo toho
z casti si odpoviem sam:
Dokumentácia pre územné rozhodnutie (DÚR)
Dokumentácia stavebného zámeru (DSZ)
Dokumentácia na stavebné povolenie (DSP)
Dokumentácia na ponuku (DP)
Majetkovoprávne vysporiadanie (MPV)
Inžinierska činnosť (IČ)
Výkon autorského dozoru (AD)
SP = Sladka pani, nie?
Z nasej wiki uz cerpaju media ako SITA
viewtopic.php?f=35&t=17042
ak to na wiki je autorsky text asi by sa patrilo aj uviezt zdroj…ale ved co by som chcel od slovenskych “novinarov”
Je to volny prepis, avsak informacie su jednoznacne cerpane z wiki, co povazujem za uspech, kedze sme zrejme relevantnejsi zdroj ako stranky NDS
A pri zadani nazvu konkretneho useku do googlu je nasa wiki uz na druhej stranke
Btw, nehodime priamy odkaz na wiki v hornom bare fora vedla fotogalerie?
To je vynikajúci nápad! Podľa mňa by to pomohlo jej popularizácii, pretože zatiaľ je tam toho dosť málo.
Odkaz pridany. Nejake pripomienky?
K odkazu nie, je to celkom pekné. Len tá wiki samotná potrebuje ešte riadne rozšíriť a doplniť obsah. Pritom zdroje tu na fóre sú, aspoň myslím, len treba nejaké tie cvičené opice, ktoré to tam “nahodia”.
Inak, teraz už bez srandy, je to podľa mňa dosť dôležitá vec, tá wiki - mať všetky informácie o úseku pokope a nie na 10 stránkach fóra je obrovský krok vpred. Ľuďom, ktorí do wiki prispievajú podľa mňa patrí veľké uznanie.