bude mať aj aj
A na ktorých miestach budú lávky, resp. schodiská? Kde sa to dá pozrieť?
Kde presne by sa dala nájsť dokumentácia k tomuto úseku? Ďakujem.
Násyp pri Jarovciach po včerajšej búrke
to je inak dost zle, tie povodne “potociky” sem tam uz nevyzerali dobre, ale toto je dost katastofalne. a to zase nejake extra privalove dazde neboli
Tak v Jarovciach malo spadnut 110 mm zrazok pocas burky, co je uz dost. Neviem odkial si, ale Bratislave (Koliba 3 mm, ale uz Dobrohost napriklad 45) sa to tentokrat vyhlo. Keby v Bratislave padlo 110 mm, tak este dnes sa tu clnkujeme
Inak je mozne ze si to NDS ka objednala, aby pomohla Spanielom rozobrat nasyp
^^
Trochu OT, ale magoriat v BA by sa mal seriozne zacat zaoberat udrzbou kanalizacie a kanalovych vpusti. Ano, keby na BA spadlo 110 mm zrazok, bola by to kalamita, ale kvoli zanedbanej udrzbe.
- a 27. jún 2020:
[album]45169[/album] z vlakom KN → BA (trať číslo 131).
[album]45171[/album] [album]45174[/album]
Hrdzavce:
[album]45175[/album] [album]45176[/album] [album]45177[/album] tony,
[album]45178[/album] [album]45179[/album] [album]45180[/album] metre. [size=77]1391[/size]
V nedeľu Andrej Doležal asi vstane a pôjde otvoriť kus D4 plus R7 v dlžke 30 km Časť obchvatu Bratislavy D4 a rýchlocesty R7 otvoria v nedeľ . Zavolá na víno aj Árpiho Érseka? By sa slušalo. Ešte Andrej nič poriadneho nespytlíkoval a už šťastne otvára .
jak na potvoru ma cely vikend prsat
tie nazvy noveho mostu su podla mna uplne uletene. pomenovat to po nejakej osobnosti povazujem ozaj mimo. a pomenovat to dunajsky most .. to akoze vazne ? to je horsie ako most chucka norisa
Ja len doplnim “sutaziacich”.
Hra sa systemom tenisoveho pavuka - sutazia dvojice, vitaz postupuje do dalsieho kola, kde sa opat utvoria dvojice a tak dalej az po finalovu dvojicu, z ktorej vyjde vitaz.
Most M.R. Štefánika – Most A. Dubčeka
Dunajský most – Jarovecký most
Lužný most – Kopáčsky most
Panónsky most – Španielsky most
Všetko je horšie ako most Chucka Norisa
no najlepsie mi z toho vychadza most M.R.Stefanika. mohli vymysliet lepsie nazvy, este Jarovecky most je akceptovatelny kedze ma geograficky zaklad, spanielsky most je totalna hlupost. historicky odkaz by mohol niest Most Avarov, alebo Pressburgský most. Na známe osobnosti by mohol odkazovat, Most Márie Terézie, aj ked by prehral s M.R. Štefánikom. na moderné dejiny by mohol odkazovať Most nežnej revolúcie, Most otvorených hraníc, alebo Most európskych vzťahov.
hodnotte.
A čo takto “Most pri skládke”?
alebo most pri ilegalnych hausbotoch alebo most pri znicenej chranenej vtacej oblasti
Stačilo by aj jednoduché a zrozumiteľné Most Expensive (© Martin Královič)
pa3ck : 100 bodov
Most Kontaminácie je tiež miestne priliehavý…
Najviac asi sedí Jarovecký most alebo Južný most…
jarovecky je fajn a zniesol by som aj most m.r. stefanika, ten zbytok je mimo…inak most chucka norrisa bol super, iba vdaka tomu udrzal ten cyklomost aj kamion