D3 Žilina, Strážov - Žilina, Brodno

ja na tom lieviku zazivam ine veci, niesu to PL kamionisti, ale slovenski, 100m pred zuzenim ide vlavom pruhu kamion, pred nim nic… a ide rovnako ako pravy, druhy pripad, do uplneho zuzenia je mozno 50m, a este zopar aut by predbehlo, ale zrazu jeden kamionista (IL) z praveho pruhu to stoci dolava, ked sa zacne znova zaradzovat a auto za nim ho chce obehnut, tak znova, az k zvodidlam to pichol, otvoril dvere, a reval na toho sofera za nim, proste straca sa profesionalita, a svaly idu dopredu..

Na Skyscrapercity Ali18 pridal na tento úsek a na prebiehajúcu etapu výstavby vyčerpávajúce letecké zábery skyscrapercity.com/showpost. … ount=10969 . Nakoľko sa mi nechce registrovať na Skyscrapercity, vyjadrujem poďakovanie tu. Obrázky nahradzujú celé popísané strany na tomto vlákne, pričom obsah by bol viac-menej hypotetický. Tieto obrázky sú nielen krásne /jesenná príroda/, ale aj vecne a dokumentaristicky pre túto etapu výstavby vyčerpávajúce.
Akurát tunel je obsiahnutý len obrázkom zo strany Kysuce /VP/, kde vidno, že sa už razí v pravej TR. Zaujímavé je, že estakáda cez Kysucu pokračuje k stávajúcej 4-prúdovke za ľavou TR…
Na estakáde nad priehradou podľa dokončených pilierov už možno vytušiť priebeh dvojice mostov od Strážovského brehu až ku tunelu - okrem pár obyčajných pilierov chýba už len tretia dvojica /ľavá/ centrálnych pilierov nad budúcou plavebnou dráhou.

Dnes boli na ceste medzi Pov. Chlmcom a Vraním odstavené pripravené dumpre, hore pri tuneli nejaké (asi raziace) stroje, nové stĺpy s osvetlením pracoviska a na stránke DPMŽ je oznam, že od pondelka 2.11. sa cesta do Vrania od Chlmca uzatvára, takže sa razenie asi rozbehne vo väčšom.

Nemozem sa ubranit poznamke k prvej fotke na skyscrapercity… podla tohoto mohli urobit vyustenie toho tunela az pri Rudinke, podla mna by sa moc nezmenilo, vidim to ako dost silno pozahynane, ak by to slo rovno, tak by vysli pri Rudinke, cenovo by sa mozno nic nezmenilo,

PS: ta radova vystavba co bude ponad tunel, mali by opatrne kopec na pozemkoch :smiley: aby sa neprekovali do tunela :smiley:

Super zábery.

Taketo paradne videjko som nasiel na youtube k vystavbe tunela na tomto useku. Made by Hochtief :smiley:
youtube.com/watch?v=Sv-u8EcBhPo

skyscrapercity.com/showpost. … ount=10982 nádhera

Perfektne foto, vdaka

prosím vás je niekde ortofotomapa ako bude realizovaná križovatka Brodno? nezdá sa mi že to bude podľa aktuálnej vizualizácie

myslím že v druhom vlákne Brodno-KM bola mapa ako má vyzerať križovatka Brodno

youtube.com/watch?v=Zl6GSRsmtAk

Po romantickom videu od kolegu hore, teraz jedno od NDS-Hochtief:

[video_youtube]YouTube

duro co mas o 5 prispevkov vyssie?

Jedna letecká z 24.10.2015. Mám ich viac, tak aspoň ochutnávka:
gallery/image_page.php?album_id=219&image_id=31599

Pekné. Tu je vidieť, ako je to šialene dokrútené. Zo zeme to tak ani nevyzerá.

tu je aj vidno, ze keby sa slo vychodnym obchvatom ziliny, mozno by to bolo aj lepsie ..

R760 → R1000 → R865. Štandardné diaľničné parametre vo zvlnenom teréne.

Z výstavby mosta od Strážova. zilinskedialnice.sk/mostny-objekt-223/

Ano, runwayi sa to nepodobá a preto to zo zeme tak nevyzerá, lebo to je skreslené tou výškou. Za mna velmi zaujimava stavba.

[album]31731[/album]

Z územného plánu KNM, časť východného prepojenia D3 a D1. Divočina teda riadna.