no tak to pochybujem
Podla skorsieho vyjadrenia Chomu (Vazneho?) bol tento usek v plane v 09, ale musel byt prelozeny na 2010. Ci sa realne dostane do vystavby ukaze az cas.
tak bodaj by to stihly aspon do volieb ale asi uz nie ze ,?
vsimol som si nejaku pripravnu stavebnu cinnost za zilinou pred brodnom, len neviem ci suvisi ciste s upravou zeleznice alebo sa uz nieco deje na D3. Je to mozne alebo vylucene…
Skôr to bude súvisieť s tou železnicou.
aj ja si myslim, ak sa zacne nieco robit na D3 tento rok tak jedine tunel na trase zilina-brodno, a to len nejake pripravne prace. Usek brodno-knm sa asi len tazko zacne co i len pripravovat…Je pravda ze takmer kazdy den pracuju meraci na useku knm-cadca, ale to asi len koli projektom, realnej prace sa urcite tak skoro nedockame…
Na vlaky.net/servis/galeria.asp … 4100&#next je zaujímavá fotka č.24 - ako dlho je tam už ten vytyčovací bod diaľnice?
Podľa toho stavu tipujem min. 15 rokov
Veru tak, to chystali este komousi… Odvtedy sa to premeriavalo a vyznacovalo najmenej 3 krat, penazi to stalo uz tolko ako beznych 10km dialnice…
to bude určite viac, ešte za Československa - keď je to označené ako D18
Kedy bola vlastne D18 prečíslovaná na D3? Kto vie?
Staci trochu pogooglit:
http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=5011
Podla tohto je to uznesenie vlady c. 162 z 21.02.2001 (Novy projekt vystavby dialnic). Tam sa precislovala D61 a natiahla ako D1 do BA a zmenila sa aj D65 na R1
vďaka… to ma nenapadlo, že je to len 9 rokov… takže ten stĺpik nemusí byť taký starý, ako som myslel… ale zase podľa tej hrdze, neviem. V každom prípade si myslím, že tam bude ešte dlho hrdzavieť… btw, dnes sa kolóna od Žiliny pred 16. hodinou začínala už pri križovatke Brodno, ale potom sa to vcelku rozbehlo
ten stlpik tam je asi od 1998. Podla vtedy platneho Vladovho planu vystavby mala byt do 2000 dostavana cela D18 a v tom case bola trasa aj vytycena. V tom case bola vytycena aj D18 HP-ZA.
A je rok 2010 a zatiaľ nič. Typická slovenská realita.
A vyzerá to, že ešte ďalšie tri roky nič. Keby aspoň postavili plánovaný privádzač do priemyselnej zóny KNM ktorý má byť súčasťou križovatky KNM juh.
kompetentni by si mali priznat, ze vydieranie s kruhovym objazdom nevyslo
Tento kruhový objazd vzhľadom na jeho veľkosť robí problémy najmä kamiónom. Možno už bolo niekde spomenuté, že na to, aby ním kamión prešiel, musí spomaliť na minimum. Keď sa ich tam nahrnie už len trebárs 5 (častý prípad)+ nejaký ten autobus, tak kolóna je na svete.
a to ten kruhač už zmenšili mali ste vidiet aky bol velky pred tym vznikali take kolony že to museli riadit policajti
Auta stali v kolone uz od Oškerdy az po kruhac…