D3 Svrčinovec - Skalité

Nie. Je to vidieť aj na videách na výjazde Skalité.

kvoli tomu kusku co chyba v polsku ? ved sa tu roky vykrikovalo ako su poliaci pred nami ze uz chyba len D3 namiesto I/12 a spusi sa to pre ND. ked pozeram tu polsku cestu cez milowku mi pripada taka ake su u nas tucty a nie je zakaz pre ND. samozrejme osobna doprava bola a je povolena spolu s lahkou nakladnou dopravou.

osobna doprava na hr. p. ZA kraja 2015:
skalite 1.101
svrcinovec 4.670
klokocov 1.511 (cesta II. tr.)
makov 2.922
novot 2.145 (cesta III. tr.)
o. polhora 3.380
bobrov 1.556 (cesta III. tr.)
trstena 4.708
s. hora 1.537 (cesta III. tr.)

cize skalite bol najmenej vytazeny prechod aj pri osobnej doprave v celom ZA kraji, aj keby tam bolo 2.000 OA stale sa to ani nepriblizuje trstenej ani svrcinovcu. vyhovorky typu kvoli parametrom cesty tadial nechodili ani OA si nechajte pre tamojsie krcmy.

Asi sme sa nepochopili pri prvej otázke. V Poľsku bude ND bez obmedzení. Iba na I/12 zostáva zákaz.

:unamused: Malá otázočka, ten zákaz by platil len na Slovensku alebo všeobecne v Európe?

Keď sa založí združenie devilov v Európe, tak bude platiť
:smiley:
Tu si kritériá na stavanie D/R devil vymýšľa dlho a predstavuje ich ako platné normy.

Ale poriadny gulas je tam na tom hr. priechode. Kebyze som Poliak a idem usekom prvykrat, normalne zastan v strede cesty, kym vsetko to znacenie precitas a ulozis do hlavy. Pozor tunel, zuzenie pruhov, zniz rychlost na 70, neotacaj sa, vstupujes na slovensko do zilinskeho kraja, zacina sa rychlostna cesta s MPR 60, RC a D su spoplatnene, do praveho pruhu nechod, ak vedies nakladiak, do stredneho len ked nemas vyplatene, ak mieris na ZA, chod dolava..
v jednom z prvych videi prejazdu tam dokonca zmatkovala dodavka na poslednu chvilu nevedel kam ma ist..

vtipna vec, kadial pojde nakladiak ktoreho celkova vyska presahuje 5,2 m :smiley: :smiley: cez tesin a CA, alebo cez Trstenu :smiley: :smiley: :smiley: a kadial pojde ak zisti ze sa do tunela nevojde az na hranicnom priechode?

To je uz nadrozmerna preprava a ti chodia vzdy podla vopred urcenej trasy v povoleni na zvlastne uzivanie.

Presne tak. Musia si pred trasou podat posudok do NDSky. Cize taka vec sa stat nemoze.

Inac, ten znackovy bordel je slusny, a to nielen na hranici, ale na celom useku (aj ked ani Poliaci na tom nie su ovela lepsie; ta ich hranicna megatabula s rychlostami ozaj vyzaduje zastavit a pomaly precitat, idealne 3x).

Znacka o max. rychlosti 100 km/h je hadam vypredana zo vsetkych skladov na Slovensku na dva roky.

Na dialnici znacka Pozor, semafor?! To sa zaviedla nejaka nova moda pred tunelmi odteraz? Dakto tu este sposobi nehodu, lebo dupne na brzdu, ze nejaky debil postavil na dialnici krizovatku.

Zapni stretavacky, vypni stretavacky. Akokeby to neplatilo aj bez tych znaciek.

Je vidieť, že okolo križovatky Svrčinovec sa značky dorábali narýchlo - keď som išiel včera smerom na Jablunkov, otočná značka pred križovatkou I/11 x I/12 (smerom od Čadce) diaľnicu ignorovala a druhá smerom od hranice ČR bola pre istotu úplne zakrytá.

Ani nie týždeň pred otvorením diaľnice im spadla na zem prednou stranou. Tie otočné lamely (alebo ako ich nazvať) to nezvládli, ostala trochu “štrbavá” :smiley:

No pekne - tak preto je tá druhá (od Čadce) pre istotu priviazaná o strom spredu aj zozadu a vyzerá to, akoby tam mala čerstvo privarené podpery pri zemi :slight_smile:

všetci čo hája tento najmenej potrebný úsek D3 nech ukážu ako tento úsek pomohol doprave na Slovensku? kuk do mapky širších vzťahov

Ľudia už nebudú mať pocit, že z poľskej S69, prešli na okresku rumunských kvalít. Imidž je dôležitý

Môj dojem z mapky, že je priúzka na širšie vzťahy, skôr doporučujem túto mapku a to tam ešte nie je Krakow a novoplánované S-ky

Presne tak… rovnako aj všetky ostatné značky podobného typu okolo 1/11 :slight_smile:

Ale tej úrovňovej križovatky vo Zwardoni by sa mohli zbaviť :wink:

Ja viem iba o pokračovaní S52 z Bielska smer Krakow. Ešte sa niečo plánuje, čo na mapke chýba?

Rozhodne je tam teda tá S52. No a ešte je aj S obchvat Krakowa. Samozrejme, o čase realizácie tohto spojenia môžme len meditovať.

Kamiony na novu D3 mozu. V Polsku obmedzenie nemaju a na Slovensku nesmu na I/12.

Na R3 pri Trstenej bola podla posledneho scitania intenzita 2515 v./24h, cize ostatne vozidla na hranici su ako vzdy upozornujes “lokalka”. Tranzit predsa ide po R3!