Jano: tento rok by sa este dal stihnut chlmec a mozno ovciarsko
Dnes začali na moste Vŕšok vysúvať posledný záber! Po vysunutí sa odstránia klzné ložiská alebo ako to nazvať na všetkých pilieroch. Následne sa začne s betónovaním železo-betónovej platne.
v tuneli sa prepadol strop, 20 metrov od konca, uz iba tolko chyba prerazit
V hlavnom tuneli, alebo v unikovej stolni?
je to informacia od znameho, co tam pracuje … usudzujem, ze v hlavnom tuneli
Ako to betonuju? Maju na to nejaky “vlak”? Ja som myslel ze ked tu platnu vysuvaju ze ju budu demontovat
…preto sa mi to zdalo zdlhave.
Sú na to debniace vozíky.
Z prebiehajúcich stavieb je podobná technológia na stavbe Pstruša-Kriváň most SO 211-00 dialnica.info/rcesty/R2_Pstrusa-Krivan.html s tým rozdielom, že oceľovú konštrukciu nebolo nutné vysúvať, keďže most nevedie cez veľké údolie.
A taktiež zo starších foto to môžeš vidieť aj na realizácii stavby Skalité - hranica PR/SR. Tu: gallery/image_page.php?album_id=147&image_id=3650
To prislo celkom vhod. Kolko tipujete, ze bude zdrzanie tohto useku? Pol roka, rok, 2 roky?
kdo to razi pro vahostav?
neviem prečo by to mal byť dôvod na predĺženie lehoty výstavby ktorá je dostatočne dlhá …
inak zaujímavé že k tomu došlo iba mesiac pred míľnikom
pravdepodobne MTS s pomocou DPS. Začem bukvy, nádo čitáť, hlavne vlákno Sv-Sk na D3. Vyzerá to, že MTS sa na SVK špecializuje na “dlubané” tunely.
Aktualne foto z mostu Valy ???
nech sa ľúbi gallery/image_page.php?album_id=147&image_id=27639
Dik Braško ![]()
Pomalky im to aj ide.
Už aspoň sa dá presnejšie predstaviť, v akej výške ponad údolie pôjde most Valy. Už načase, že začínajú s mostovkou.
Pozerám, že VHS tam má betonárku. Tá je tam ešte z čias ozajstného stavania úseku Skalité - hranica?
gallery/image_page.php?album_id=147&image_id=27645
Neviete ako to vyzera na moste Markov??? naposledy v sobotu keť som šiel okolo tak betonovali tu prvu bateriu na letmu betonaš alebo ako to nazvať [album]26721[/album]
včera som tam bol a už bola “psia búda” odšalovaná okrem spodku,nič som ale neodfotil lebo tam strašil sbs-kar
Neviete či dnes vysuvali mostovku na MUK Svrčinovec ???
vysuvali-7 krat