D3 - S69 Slovensko-Poľsko

Pozri sa na stránku www.highways.sk , JG sa “do našich poriadne oprel”.

Inak nemusí to tak byť, pretože naša diaľnica ide až od BA, takto sa začne oponovať a je stavaná v náročných podmienkach. :laughing:

fiha, to muselo teraz niekedy pribudnut na stranke, lebo si to nepamatam ze by som to tam minuly tyzden videl.

kazdopadne ma pravdu, je to na zaplakanie co stvaraju kvoli 200 m cesty

Myslím že je jasné že ide o 200m cesty … to im nikto nezožerie že sa to nedalo.

Aspon zilincania (myslim kraj) pocitia, ako to je, ak sa kona na nich krivda, ktora postrada znamky akejkolvej elementarnej logiky a slusnosti.

A pritom je to neotvorenie 200 m useku len taka zenedbatelna nespravodlivost oproti inym, kde utekaju miliardy.

A myslíš že doteraz nepociťovali žiadne krivdy ?? že sa im doteraz nekrivdilo ??

Napríklad akým ??

Kaviarista,

ja by som ťa zakázal, víriš hladinu adrenalínu viacerým ľuďom. Chápeš ty vôbec, o čom sa tu diskutuje ako aj vo viacerých témach. Už je mi z teba zle. :confused:

kaviarista, a ty dneska na com ficis ? :slight_smile:

ake nespravodlivosti oproti inym :slight_smile: kompletne dokoncene R2 je odhadovane na vyse 100 mld skk, tak tu nehovor o nespravedlnosti :slight_smile: R1 sa stava, tak co chces ? :slight_smile: v KE sa vam stavia jak o zivot, ze tak dobre nebude mat situaciu poriesena ani BA ani ZA. ale skoda slov ..

A ešte jedna vec k tomuto tvojemu príspevku … toto je veľmi dvojsečná zbraň tento prístup pretože ako poznám poliakov tak toto nám vrátia a z úrokami. Takže očakávam že nám pekne zavaria pri R3 Trstenej a R4 Vyškom Komárniku.

Vieš treba myslieť aj na súvislosti nielen na to ako ti zaplesala duša že sa konečne Zilincanom poškodilo. Lebo v konečnom dôsledku sa poškodilo Oravcom a východniarom.

johhan: presne toto som mal na mysli. poliacu S69 stavaju lebo to vyplivy za zmluv a zavazkov ohladne koridorov. napojenie cez rabku na trstenu alebo nebodaj cez vysny komarnik to podstatne silnejsie postihne .. radsej vybuduju kompletne prepojenei na ostravu aj tesin a aj na cestku D11

johhan,
mylis sa, ja z toho radost nemam. Ale niekedy pomoze arogancii iba nastavenie zrkadla s inou aroganciou. Samozrejme za predpokladu, ze este je schopna nejakej sebareflexie.

aquila,
pre poliakov je S69 len nutne zlo. Poliaci potrebuju hlavne S7 - Zakopianku. Minule som nafotil prace na S7 len tak narychlo z auta. Mozem to tu zavesit, ked bude viac casu .

Tak tomuto som nepochopil, to mi troška osvetli … ako sa toto konkretne týka ZA

Poliaci stavajú S-69 lebo ju potrebujú a majú na to svoj dôvod a ten dôvod je pre nich dosť podstatný a významný. S-7 končí v Rabke

kaviarista, zle sme sa pochopili. poliaci maju uplne ine priority, to je fakt, ale zo slovenskom je S69 najdolezitejsia, potom ide S7. ale ked im nevyjde S69 tak sa vvrsia na S7 etc

dovody preco S69 je docela dost, ale spomeniem len jedno KIA & co. podla studie ked by bola 69 kompletna a D3 tak do da sliezku asi 10-15 tisic miest celkovo (multiplikatory)

Tyka sa to obyvatelov zilinskeho kraja tak, ze budu mozno viac otvoreni argumentacii, ze do zilinskeho kraja tecie az prilis velky podiel z dialnicnych investicii oproti inym regionom. Ze sa k takemu nazoru nebudu stavat arogantne , lebo podobnu aroganciu len v mensom vyzname zazivaju pri nezmyslenom brzdeni dobudovania 200 m useku v ich kraji.

Mylis sa, S69 nedosahuje ani zlomok priority S7 na polskej strane. Poliaci potrebuju mat co najskor RC az v Zakopanom, lebo sa tu schadzaju navstevnici z celeho Polska a ta cesta je v sezone jednou z najupchatejsich v krajine. Na useku S7 medzi Krakowom a Warszawou stavaju obchvaty miest v plnom profile.
S69 je pre nich dolezita mozno len na useku Zywiec - Bielsko Biala, ale sucasna cesta je tak nestastne vedena, ze sa vyuzit pre buducu trasu S69 absolutne neda.
Takze sa na S7 budu “vyvrsovat” bez ohladu na to, ci budu prace na S69 postupovat podla harmonogramu alebo nie. Ani ten nestastny 200 m usek na nasej strane na to nebude mat vplyv.

Jediný, kto sa tu mýli, si ty kaviarista. Už to dlho nepotrvá. :sunglasses:

Koľko je až príliš veľký podiel ? Vieš keď sa stavia dialnica súvislým tempom tak do roku 2002 bolo 100% dialničných investícií v TN kraji do roku 2008 bude prevažná časť v ZA kraji do 2012 v PO kraji, potom v KE kraji. čo je na tom nepochopiteľné ?? čo to má spoločné s nejakou aroganciou ? Taká je politika štátu, Žilinčania tiež čakali kým dialnica dorazí od Piešťan k Žiline .. tak isto sa dočkajú Popradčania a tak isto Prešovčania a Košičania.

No asi ty vieš o polských prioritách najviac tak isto o upchatosti polských ciest … tak potom sa ospravedlnujem. Pre nich je s-69 tak nepodstatná že začali stavať 15 km úsek Zwardoň - Žywiec ktorý chcú odovzdať do konca roka 2006. S-7 stavajú 12 km úsek Myšlenice - Pcim ktorú chcú odovzdať v lete 2006. 200 metrový úsej je o spojazdnení novej colnice.

Poľsko má svoju prioritu a tou je S-69, to vie každý.

A dokázalo to, bude ju mať otvorenú určite skôr ako SR. A teraz môže nastať nepríjemná situácia, pretože SR má svoju “časť” D3 a aj R5 ako prioritu hneď za D1 a pred R1, ale k otváraniu týchto úsekov asi tak skoro nedôjde. Ale dôležité bolo tvrdenie, že naša diaľnica, keby sa stavala rýchlejšie, tak by skončila v poli podobne ako to bolo s Rakúskom … :sunglasses:

len pokojne, netreba sa hadat.

mal by som par otazok.

Caesar, co znamena ze priorita, na kolkych km prebieha vystavba a kolko penazi tam ide tento rok?

Johhan, to co poznam ja je toto:

highways.sk/highways/Zwardon-Laliki.html

ktory 15 km usek zacali stavat?

ako to vyzera na useku Zywiec - Bielsko Biala?

Devil, čiastočne len odpoveď na túto otázku, tu je link na kroniku beskidzku: wschodnia (východná) obwodnica Bialska (Bielsko Bialej), čiže prvý úsek komunikácie Bielsko-Biala - Zywiec:http://www.kronika.beskidzka.pl/index.php3?wiecej=tak&menu=art_g&id=3359

Má názov Pol miliarda dla Bielska… (to je cca. 3,5 mld. Sk)…

No z tej tabuľky čo tam je na tej stránke sa začali stavať úseky A1 A2 B termín dokončenia 11/2006