D3 Kysucké Nové Mesto - Oščadnica

ÚVO vydal predbežné oznámenie, súťaž na vypracovanie dokumentácie pre stavebné povolenie má byť vyhlásená 30.6.2007: :arrow_right:

uvo.gov.sk/vestnik/hladaj07. … =&aalebo=a

no vyzera, ze aj tunak sa veci zacinaju hybat

bude sa stavat plny ale 1/2 profil?

asi len 1/2 profil

Po CA to bude plný profil, od CA polovičný.

no to by bolo len a len dobre. ale stale si myslim, ze staci D3 od brodna.

Ale príprava na plný profil tam dúfam bude…

Nema sa nahodou tento usek dialnice stavat ako subezna cesta so sucasnou I/11?

Plný profil aj s tunelom Horelica? Asi nie, že :confused:

Nie, len nove useky po CA budu na plny profil.

NDS a.s. vydala predbežné oznámenie:

NÁZOV ZÁKAZKY PODĽA VEREJNÉHO OBSTARÁVATEĽA:
D3 Kysucké Nové Mesto - Oščadnica, DSP, DP, AD, IGP.

STRUČNÝ OPIS:
Vypracovanie dokumentácie na stavebné povolenie, dokumentácie na ponuku, výkon autorského dozoru a inžinierskogeologický prieskum.

Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: 105 000 001,00 SKK.

Plánovaný dátum vyhlásenia verejného obstarávania - október 2008.

ESTE JEDNA OTAZKA…PRECO SA D3 VOLA D3, KED SA STAVA V 1/2 PROFILE…TO JE DOST TAKA HANBA…KED DIALNICE NA SLOVENSKU MAJU PODOBU RC RESP. NORMALNEJ CESTY (1+1)

kain - to mas tak, vsade na svete sa parametre dialnic zlepsuju, u nas naopak sa zhorsuju

mimochdem si vybrali úsek, který není zas až takl potřeba, ale ono je asi dobře, že se bude stavět alespoň něco - podle klíče co je připraveno, ať se staví, jak psal MH.

A nemal by byť plný profil až po križovatku Svrčinovec a odtial polprofil na Poľsko - ja som počul túto verziu :slight_smile:

No ja si myslím, že intenzity premávky sú tam dnes už dosť veľké, a podľa mňa budú aj väčšie, najmä kamiónová doprava, že nestavať plný profil aspoň po Svrčinovec by bolo veľkou chybou.

NDS tu vyhlásila súťaž na dokumentácie a dozor :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?p=93509#93509

*úsek sa začne stavať v r. 2011 a zaplatia ho hlavne eurofondy

Je to zvláštne, ale v piatok 23.5.2008 tu takmer rovnaký príspevok dal aj Sergej; t.j. 2x za sebou to isté ? Že by to NDS predtým zrušila ? Lebo nechce sa mi veriť, že by to obnovovali každého 1,5 roka …

Ten môj príspevok máš predbežné oznámenie s plánovaným termínom vyhlásenie VO október 2008, v skutočnosti bolo vyhlásené očividne až teraz.

e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/7288

Vestník č. 162/2009 - 22.8.2009
Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania

Stručný opis zákazky alebo nákupu (nákupov)

Vypracovanie dokumentácie na stavebné povolenie (DSP) a dokumentácie na ponuku (DP) v podrobnosti dokumentácie na realizáciu stavby (DRS) a výkon autorského dozoru (AD) pre stavbu Diaľnice D3 Kysucké Nové Mesto - Oščadnica.

Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH:
Hodnota: 3 485 362,0000 EUR

TRVANIE ZMLUVY ALEBO LEHOTY USKUTOČNENIA
Obdobie: v mesiacoch (od uzatvorenia zmluvy).
Hodnota: 36

Lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť
Dátum: 12. 10. 2009. Čas: 10.00 h.

Podmienky na otváranie obálok s ponukami
Dátum: 12. 10. 2009. Čas: 11.00 h.