andrej, radsej nech sa to stavalo ako posledne, ako tym povodnym povrchovym variantom ..
treba brat do uvahy, ze komanci sa tunelov bali ako cert kriza
andrej, radsej nech sa to stavalo ako posledne, ako tym povodnym povrchovym variantom ..
treba brat do uvahy, ze komanci sa tunelov bali ako cert kriza
ja sice tiez chodim cez patronku, ale az tak sa ma to netyka, kedze nejdem ani od MA ani od mlynskej kde to je rano najhustejsie…akurat tie blbe intervaly zelenej to trosku brzdia
coo aky povrchovy variant?
povodny povrchovy mal ist okolo vojenskej nemocnice resp poza nu a patronka mala byt MUK
prelistuj temu D2 lamacska cesta - stare grunty
Keby sa tu pre dialnicu vyclenil vhodny koridor ako na einsteinovej (nemyslim teraz v trase toho povrchoveho variantu) este pred zastavanim toho uzemia, ani by som v tom nevidel problem. Len za komancov sa tusim s dialnicou cez BA akosi moc neratalo…
tak nejak. koridor cez einsteinovu tiez nemal byt dialnicny pokial viem.
cez einsteinovu sa s dialnicou prave pocitalo uz za komancov. skor pri D2 bol problem ako to urobit.
2 andrej: no ja som radsej ze to pojde tunelom nech je to akokolvek…
Mal byť - ale mal byť postavený ako podzemný ( prekrytý ) preto ho zatial ani nestavali. Studne ktoré mali odčarpávať podzemnú vodu mali ústiť do Chorvástkeho ramena ktoré sa malo týmto spôsobom revitalizovať a naplniť tečúcou vodou. úsek Einsteinovej mal by prechodný v dlzke niekolko sto metrov.
Všimol som si, že na diaľnici D2 boli zmenené kilometrovníki. Podľa nového značenia 0 km bude začínať na hranici s ČR.
Konecne im doslo ze CR a SR su 2 staty, nie jeden.
Prave na Exprese zahlasili radar alebo co to na D2 medzi hranicnym priechodom Brodske…, nevola sa to nahodou Kuty, nie Brodske?
Brodske je spravne, lebo hranichny priechod patri pod kataster Brodske.
Přechod Brodské (- Lanžhot) je na silnici II. třídy. Dálniční se nazývá Kúty (- Břeclav).
Presne toto mi bolo divne.
Dialnica D2 zacina na hranici s CR a konci na hranici s MR. Ma dlzku 80 km a je to nasa jedina dialnica postavena v celej dlzke.
Spaja CR-MA-BA-H. Je na nej v plnom profile postaveny tunel Sitina, je tiez sucastou obchvatu BA. Budu na nej 2 krizovatky s inymi dialnicami.
Usek D2 MA-BA bol prvym dialnicnym usekom na uzemi Slovenska. D2 je sucastou medzinarodnych tahov E65 a z casti E75. Jej subeznou cestou je cesta I/2.
gratulujem D2ke uz je komplet hotova… po 33 rokoch konecne hotova dialnica
Budu na nej 2 krizovatky s inymi dialnicami.
Ja viem tak, že budú tri: Stupava - juh (s D4)
za mostom Lafranconi (s D1)
pri Jarovciach (s D4)
Inak - pripájam sa ku gratulácii
Mas pravdu, malo tam byt 3, ale asi sa mi nezda, zeby cast D4 od D1 severne bola oficialne potvrdena, ze bude a ze to bude D4
Mas pravdu, malo tam byt 3, ale asi sa mi nezda, zeby cast D4 od D1 severne bola oficialne potvrdena, ze bude a ze to bude D4
Ale každopádne D alebo R
D2 - tak prva dialnica kopletne dorobena
po 33 rokoch konecne hotova dialnica
Prepac, nemas to zle zratane? Prave je 2007, prvy usek otvoreny r. 1973. A este neratam tych niekolko rokov, co sa ten usek budoval, to bude az okolo 40 rokov