D2 Malacky - Bratislava, Lamačská cesta

dnes som isiel po D2, vsimol osm si aj stavbu a hlavne mosty na buducej D4. mosty boli dva, bude teda usek na plny profil ?

nemam ziadne konkretne informacie no myslim si ze pripojenie vetiev krizovatky by sa stavalo tazko na polprofil, lepsie povedane pri obnove na plny by sa muselo dost prestavovat. teda si myslim ze tam bude plny profil dalej uz smerom na stupavu bude uz len polprofil.

Smerom na VW, bude urcite poloprofil…

chcem sa spytat kedy ma byt spostena do prevadzky krizovatka D2 Stupava Juh? na stranke NDS je termin 2011 ale v clanku na pravda.sk sa pise ze to ma byt uz v druhom polroku 2010.
mate tiekto nejake ine info? ked jazdim okolo tak to nevyzera ze to stihnu tento rok

viewtopic.php?f=35&t=12852

to zatial netusia zrejme aj ani v NDS, ale keby sa moc hecli, bude to este tento rok, ale nemaju dovod, takzre zrejme fakt az buduci ..

Tiez si myslim ze tento rok to nie je realne. Ono ten optimisticky variant sa spominal este v case ked nebolo jasne aka dlha bude minula zima - a bola dlha dost - ak si dobre spominam tak este v marci sa tam chodilo po obchadze smerom na Marianku - co malo byt hotove uz v decembri. (samozrejme ze keby sa moc chcelo tak by sa to dalo dohnat…)

Pridal som aktualne fotky z vystavy krizovatky Stupava Juh. :arrow_right:

gallery/album.php?album_id=122&sk=t&sd=d&st=0

To bude betonova vozovka?
gallery/image_page.php?album_id=122&image_id=9474

nie to je tento most ..

gallery/image_page.php?album_id=122&image_id=8416

Len taka cisto teoreticka otazka, nebolo planovane aj skapacitnenie D2 na 3+3 prudy planovane?
Lebo ten novy budovany most na D4 s tym evidentne nepocita.

Ano, byvale vedenie NDS dalo dokonca vypracovat technicku studiu na komplet 3+3 v useku Lamac-CR. Snad sa nemusime bavit o tom, ze 3+3 aj v dalekej buducnosti bude potrebne nanajvys po MA, resp. po Lozorno.
A budovany most nad D4 s tym uz nastastie pocita :slight_smile:

pristy, ako napisal andrej, ten most s tym pocita, dokonca su tam aj kolektory pod nim.. cize v tomto tazka pohoda ..

Kolektory vidim, len z tych fotiek mi prisiel ten pilier na strane od Bratislavy hned za tymi betonovymi zvodidlami, odkedy tam stoji ten most som tadial nesiel, tak som bol zvedavy :wink:
Vdaka za odpoved pani.

myslim ze sa to uz riesilo,
ale neviete niekto ci bude dialnicny usek od novej krizovatky Stupava-Juh po Lamac spoplatneny pre osobne auta dialnicnou nalepkou?
dakujem

a preco by nebol ?

edit admin: prispevy o spoplatneni dialnic som presunul do prislusnej temy:
viewtopic.php?f=5&t=85

Takze aj stavba D2, Križovatka Stupava - juh, bude mat navysenie o 3 mil. €:

e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/19743

Dufam, ze sa to aspon otvori nacas.

Len pre info, kedy je to “nacas”? Lebo ak si dobre pamatam, neviem ci podla povodnych planov to uz malo fungovat, nie?

03/2011 je planovany termin odovzdania stavby, teda pravdepodobne aj otvorenia useku.
Btw, bude to oznacene ako cesta pre motorove vozidla?

Veď sa tam v tom dodatku spomína, že bola predĺžená lehota výstavby, tak otvorenie asi nebude podľa pôvodného plánu. Plus súčasná vláda nemá zatiaľ šťastie čo sa otvárania úsekov v plánovaných termínoch týka (tých čo sú pred dokončením), bude to asi aj tento prípad.

aj ked tunak to az tak nehori… ale v lete by to uz mohli spustit ..