Nuz, niekedy zialbohu ale aj chvalabohu, teda presnejsie, pre niekoho zialbohu ale pre niekoho aj chvalabohu
dialnice.info/viewtopic.php?p=86978#86978
Krizovatku D2 Stupava juh postavi zdruzenie so Strabagom za 20,409 mil. € bez DPH. Trojkilometrový diaľničný úsek by malo uvedené združenie vybudovať za dva roky od uzatvorenia zmluvy o vykonaní stavebných prác. Tá bola podpísaná 8. apríla tohto roku na základe výsledku verejnej súťaže, v ktorej NDS prijala päť ponúk. Začiatočná predpokladaná cena za výstavbu križovatky Stupava juh na D2 predstavovala 31,202 mil. € bez dane.
Ak chcu poklepat zakl kamen do konca aprila ako to maju na vlastnej web stranke tak na to maju uz iba necele 2 tyzdne
Ja mám k tomuto otázku. Možno tu budem za debila, ale to nemám už kedy všetko sledovať. Ja som bol v tom, že D2 je hotová. Tu sa vynorí nová MÚK, v tomto prípade Stupava, o ktorej sa hovorí dlhé roky. Teraz sa ide konečne stavať a v médiách sa objavuje, že to bude nová diaľnica alebo ďalšia časť D2 dlhá 3 km. … Teda to bude nová vetva D2 ? Alebo ako tomu mám rozumieť ? (keby niekto funfovaný/informovaný k tomu niečo povedal, bol by som rád)
Nie. Bude to v skutocnosti polprofil buducej D4. Avsak je to zatial v podstate len privadzac na D2, preto sa to oznacuje ako stavba D2.
Ďakujem za túto informáciu. Táto informácia má pre mňa cenu zlata.
Tak predsa je to D4, mne to už včera povedal jeden človek, ale som ho vysmial … až dnes ráno som tomu ja začal venovať pozornosť.
Si ho vysmial aj keď si o tom v podstate nič nevedel?
Ja si dovolím povedať, že o D4 viem dosť veľa a toto oficiálne nie je D4 a ja si zajtra overím priamo na MDPT, či to bude v budúcnosti na D4 pretransformované, keďže definitívna trasa D4 od tunela MK po A nie je stanovená.
Nie je stanovena iba od tunela MK po Stupavu a od cesty 505 po A hranicu. Tento usek, co sa stavia, je uz definitivny. Aspon teda taky je plan uz niekolko rokov
Ale je to D2, nie D4. Mne dnes nikto nevedel zodpovedať na 100% to, čo som sa opýtal. Horšie než tu, tu aspoň nejaké odpovede sú.
Tak este inac: Tato stavba bola naprojektovana uz davnejsie, avsak vtedy este D4 bola stanovena len po Jarovce. D4 bola az neskor predlzena po D1 a este neskor cez tunel Karpaty po hranicu s AT / S8. Preto sa to stale viedlo ako stavba D2 a dodnes sa to tak pouziva. Vid. aj stranku NDS ndsas.sk/dialnice/12328s?ids … 1&prm2=122
V skutocnosti je to vsak naozaj cast buducej D4, ktory bude zatial sluzit ako cesta I. triedy, resp. privadzac.
Ja nespochybňujem tvoje informácie, Andrej.
Prve naznaky. Popri ceste od Polneho mlynu do Zahorskej Bystrice vyrubali stromy !
Oficiálny začiatok výstavby diaľničného úseku - križovatka D2/D4 Stupava, juh
Dňa 20.05.2009 (streda) o 14,00 hod. sa bude na ceste II/505, vedľa hotela Carpatia v Bratislave, konať slávnostné poklepanie základného kameňa stavby križovatky diaľnic D2 a D4 Stupava, juh.
tak uz je to oficialne ..

tak uz je to oficialne ..
Riesi to teraz nieco?
dopravu medzi skladmi a farbikou VW
v podstate len odlahcenie MUK lamac a odlahcenie dopravy cez zahorsku ..
Riesi to aj napojenie Stupavy a prilahlych obci na D2, cize ma to pomerne velky vyznam
andrej .. vec pohladu.. nemusi mat kazda dedina MUK …
Podľa mna po výstavbe D4 bude riešiť napojenie A8 s BA