Ja si myslim, ze teraz ju vybuduju a potom na nu presmeruju dopravu ( VSETKU!!, to bude peklo).
Doteraz museli spravit to premostenie ponad tuto vetvu.
Este mi napadlo teoreticka moznost spustit tunel a potom spravit vetvu -
nebol by problem so zuzenim 3->2 pruhy ( predpokladam tuto vetvu 2 pruhovu).
Trochu by nadavali ti, co chcu do centra, museli by asi zist z D2 v Lamaci.
To len taka fantazia.
Uz som tade davno nesiel, takze neviem aky je stav prac na jednotlivych vetvach. Ale este je jedna moznost.
Ak bude doprava z centra presmerovana cez ten podjazd pri TESCU, bude mozne sprejazdnit nadjazd na Harmincovej do Finalnej podoby. T.j dobrava centrum - Dubravka ponad vetvu centrum - D2 a potom urovnovo dolava na most. Doprava Dubravka - centrum po moste a potom doprava. Vetva po ktorej sa chodi teraz by bola uzavreta. Rovnako by sa mohla este zobojsmernit aj lamacska cesta od krizovatky v Dubravke, cim sa dialnica opat trochu odlahcila. Doprava z D2 by isla do takmer finalnej polohy popod dialnicu (2 pruhy, 2 pruhy), ale by sa tam nepridavala doprava z Dubravky, ktora by sa pripojila az za krizovatkou, opat na pohodlne tri pruhy.
Kto tade chodite, tak sa mozete porozhliadnut aj nad takouto moznostou.
myslim si, ze smer centrum - D2 cez podjazd bude urobeny az v najneskorsej faze - lebo bez tunela sucasnu dopravu nezvladne
lamacska cesta - myslis od sucasneho docasneho zjazdu z D2 v smere k lamacskej stanici?
je tam nove znacenie namalovane, ako pre obojsmernu prevadzku - no a ako miestny mi hned okomentoval, tak aj doteraz ako obojsmerna fungovala, ale vyuzit ju mohli len ti, co tam byvali - lebo vlastne pri docasnej odbocke skoncil druhy smer
Ked sa pozeram na tu mapu, nedal by sa zjazd D2 - centrum upravit tak, aby sa tade dalo ist do Dubravky? Blizko tohto zjazdu je namalovana nejaka budovana cesta, ktora usti na cestu do Dubravky (a kedze sa zatial nebuduje planovany zjazd na koniec Dubravky)
Skor, alebo neskor tu dopravu tam presmerovat budu musiet. Provizorne dva pruhy tam vojdu a ked sa vyluci cast dopravy do Lamaca a Dubravky, tak podla mojho nazoru doprava nebude kolabovat o moc viac ako teraz. Podobne ked bolo presmerovanie obidvoch pruhov popod odbocovacie pole mostu na Harmincovej. Dve ostre sikany dopravu spomalovali, ale zvladlo sa to.
Ano, pod Lamcskou cestou rozumiem tu ulicu od davneho konca dialnice smerom k Lamcskej stanici. Kedysi bola jednosmerna, momentalne obojsmerna, ale opacny smer iba pre stavebne mechanizmy a dopravnu obsluhu, po otvoreni dialnice bude plne obojsmerna
Tá benzínka Slovnaft-benzinol bola aj tak v otrasnom stave, Slovnaft tento rok vôbec ruší ČSPH po celom území SR, hlavne malé a zastaralé a táto veľká bola podľa mňa v strate, lebo pred ňou jve veľká ČSPH OMV. Tie sú mimochodom na trase H-BA-ČR min. 3 a všetky značky OMV.
Ta OMV v Mlynskej doline uz asi nebude dostupna z dialnice.
Podobne ani ta na Lamacskej ceste ( s McDonaldom).
Ostava jedna hned za krizovatkou D2/D4.
Kde potom bude na D2 CSPH?
cize podla mna to slovnaft len bura a bude sa stavat nova. bolo by to aj logicke, ze ju tak dlho neopravovali, lebo vedeli ze sa bude stavat a s opravou zacnu az ked bude dialnica ako tak hotova.
slovnaft by bol sam proti sebe keby takyto lukrativny flek nechal len tak. hlavne po tom, co OMV bude mimo dialnice.
No k tomu otvoreniu… momentalne je potreba uz oddelit D2 a Lamacsku cestu, aby sa mohlo zacat predelenie sucasnej cesty tak aby sa D2 napajala na rozostavanu estekadu a dokoncena lamacksa na lamacsku…
k tomu treba otvorit oba podjazdy… ten pri tescu lamac je hotovy, ale ten pri poliankach, tam je este len bahno a obrovska jama, ziadny naznak ze tadial pojde cesta este nie je…
a otvorenie LEN toho pri tescu sa mi zda zbytocne, pretoze a nejdnom useku potrebuju odstavit oba pruhy, aby ich potom mohli napojit… a ked neexistuje podjazd pri poliankach, smer do BA odstavit nemozu…