Je zaujímavé, že všade sa plytvá na rôznych štúdiách, ale keď sa má raz niečo spraviť poriadne, tak vtedy sa šetrí.
Ale som rád inak, že sa všetko zatiaľ stavia bez problémov. Tunel Sitina veľmi pomôže mestu BA. Už mal stáť ako všetko na Slovensku, čo sa práve stavia.
A aj tak ma stále zaráža jedna informácia, že v niektorej oblasti už sa na tuneli preinvestovalo 90% plánovaných financií, to by zaujímalo, ktorá oblasť to bola, teda, ktorá to je, lebo mám v tom nejaký chaos v týchto informáciách.
tak aspon tu to vyzera naoko dobre co sa financii tyka .. len ma trosku zaskocila tato formulacia
“a dokončiť by ho mali na budúci rok alebo v roku 2007”
co si pod tym clovek moze predstavit ? ci klasicke hadzanie terminov zbrucha ? inak ako to vyzera s tym “planom” otvorit aspon jednu ruru pred volbami ?
Skusenost hovori, ze je to presne to co myslia :
" dokončiť by ho mali na budúci rok alebo v roku 2007"
Podla vonkajsich nepoveternostnych vplyvov
Ked v novembri dokoncia podla planu stavebne prace, mozu celu zimu uz makat na technologickej casti, takze si myslim, ze technicky je termin 2006 mozny.
Ostatne ved uz poznas…
Spojazdnit by sa mohla o rok, budu aj volby a toto je sanca strihat pasku, lebo az tak vela pasok sa strihat nebude (npr. najskor tu jednu ruru). Uplne dokoncit by sa to mohlo v 2007.
B; jo viem, ale ked chcem ist na prechod do kitsee ?
2 devil: tiez sa spolieham na volby ale ked to beriem realne, pochybujem ze budu sprovoznovat iba jednu ruru .. lebo ventilacia, zabezpecie etc je usposobene tak ze je to dvojrurovy tunel … a pochybujem ze si to niekto zoberie na triko pustit tam auta len do jednej rury ..
Prečo nie, keď budú chodiť len jedným smerom. Podľa mňa, ak by to bolo technicky zvládnuteľné, tak by to dosť pomohlo. Hlavne ak by sa sprevádzkoval smer von z BA na Záhorie.
?
No problem, kopnes to po D2 a v Karlovke sa odpojis.
Resp opacne sa pri Botanickej napojis.
Vcera som isiel z MA cez Angern, je to tiez uz one-stop-show na hranici, z Malaciek to bolo az do ciela 67 km, 1,20 v hustej premavke aj s cakanim na kompu - usla mi pred nosom
Od 15. septembra bude z rovnakého dôvodu uzavretá zostupná rampa na križovatke Mlynská dolina - Slávičie údolie - Staré Grunty (pre smer jazdy ku križovatke Patrónka). Obchádzková trasa bude v oboch fázach po voľnom súbežnom jazdnom pruhu. Uzávierka potrvá do 30. decembra 2005.
co to znamena v praxi? dost casto jazdim z mlynskej doliny od internatov na kramare a ak tomu spravne rozumiem, tak sa tam dostanem len cez mesto.
podla mna su tie semafory hlupost. od patronky predsa budu na vyjazde z dialnice. ked sa tam spravi dlhsia sora to akoze budu auta blokovat pravy pruh na dialnici? podla mna to bolo dobre tak ako to bolo. stavali sa tam sice casto nehody ale nie pre neprehladnost situacie ale cisto pre blbost vodicov.
Z dialnice sa odbocit bude dat, odbocovaci pruh bude zacinat hned za tunelom a potom sa pripoji na cestu od Patronky. Spolu prejdu cez krizovatku a az potom sa bude dat pripojit na dialnicu. Cize premavka cez tuto krizovatku vzrastie. Rovnako opacnym smerom, ak sa bude chciet odbocit z dialnice na Patronku, tak nude potrebne sa odpojit uz za mostom Lafranconi a opat prejst cez tuto krizovatku.
Takze tie semafory su na mieste, hoci mne by sa viac pacilo riesenie, keby sa dalo na dialnicu pripajat pred a odpajat az za mostom na Starych Gruntoch