“aickú verejnosť zaujme len tá D3” - Laicku verejnost to nezaujme… pretoze tie cervene obdlzniky su vysvetlene len v ucebniciach autoskoly s vydanim 1.5.2004, ktore tvoria voci vsetkym ucebniciam autoskol vyraznu mensinu… to znamena ze vodici co robili vodicak pred 1.5.2004 nevedia co to je, taktiez vodici co po tomto datume ale vyfasovali staru knizku (co je normalne)…
Laik by sa mozno dovtipil ze je to znacenie dialnice, keby tam bolo pismenko “D”… vsetci predsa vedia co je D1,D2,D3,D4 ale pochybujem ze keby si sa niekoho opytal “co je cesta 1”, ze by ti odpovedal… skutocne ma ta absencia pismenka D vytaca…
Inak k tomu tvojmu obrazku - vidim ze rakusania maju tiez zmysel pre rebusy, tie dve maximalne rychlosti ma tam dost pobavili… asi tym chceli naznacit ze maximalna je 70
Skor si myslim, ze pod tou 60-kou je nejaka dodatkova tabula … podobne som videl nedavno v Cechach, ta spodna rychlost moze platit napr. pre auta nad 3,5 t.
V tomto uplne suhlasim. Staci, ked si pre ilustraciu vezmeme spominanu Sagetovu fotku: dialnice.info/album_pic.php?pic_id=1883
Lava cedula ukazuje smer na Stupavu po ceste prvej triedy cislo 2, prava cedula smer na Gyor po dialnici cislo dva. Obe cedule zobrazuju ramcek s cislom dva, jedne s modrym a druhy s cervenym pozadim. Kazda ale oznacuje uplne inu cestu. Nech mi nikto nevravi, ze to neposobi zmatocne.
Podla mna sa malo v dopravnom znaceni zaviest oznacenie dialnic typu Dn a rychlostnych ciest typu Rn. Teraz sice napriklad vieme, ze z Trnavy do Nitry vedie rychlostna cesta R1, ale podla dopravneho znacenia takato cesta neexistuje a cudzinec ju nenajde.
Mna osobne toto tiez vytaca … proste chyba znacenie rychlostnych ciest na urovni nadradenom medzinarodnym cestnym tahom (zeleny obdlznik) a lokalnych tahov (modry). Proste mi to chyba a malo by to byt. Znacenie je celkovo issue, na ktore by sa ministerstvo mohlo pozriet, pretoze je to cesta aj k znizeniu nehodovosti.
Ospravedlnte ten moj preklep…
len som chcel ukazat, ako by som si to znacenie predstavoval a ako by to davalo logiku… http://www.dialnice.info/album_pic.php?pic_id=1885
Myslim si ze pri tomto by pochopil aj Albanec ze ide o dialnicu
Este ako zaujimavost uvadzam clanok o nasich dialniciach (konkretne D1) na polskej wikipedii, kde pouzivaju (symbolicky) spravne znacenie
mimochodom podjazd pri poliankach uz sfaltuju… takze je mozne ze coskoro aj tade pojdeme z dialnice (aby mohli upravit aj druhy profil dialnice ktora pojde do tunela)…
Inak skutocne ma zaujima jedna vec (pocty budem udavat len v smere do mesta):
Na Lamackej su dva pruhy ale z dovodu vystavby sa zuzuju do jedneho, aby sa tento mohol napojit k dvom dialnicnym (tak to je teraz)…
ALE…
Ten podjazd na poliankach bude dvojpruhovy, Lamacska bude dvojpruhova, a Lamacska od toho splynutia bude trojpruhova… to by ma zaujimalo ako chcu vyriesit spojednie dvoch dolezitych dvojpruhovych ciest do troch pruhov? su dve moznosti, bud obetuju jeden pruh na Lamacskej, co bude ale dost rarita (aby sa cesta na ktoru sa napaja ina cesta zuzovala - este ktomu z lava), alebo obetuju jeden pruh na zjazde z dialnice, co je ale riadna blbost, lebo zapchy tu budu v istej miere aj tak…
Myslím si, že odbočovací pruh bude jeden. Takže budú v podjazde dva pruhy, na ktoré sa rozšíri a následne sa tieto dva pruhy zlúčia a do križovatky sa bude pripájať už len jeden. Takto to vyzerá prakticky na každom zjazde z diaľnice.
tento vikend som behal po ceskych dialniciach, na smerove tabule tu doplnili cervene stvorceky s oznacenim ciest a je to urobene presne tak isto, ako na patronke v BA. cize D1 je oznacena ako 1 atd.
Tiez sa pripajam k tomuto nazoru, celkom pekne pokrocili, snad to trocha pomoze, zapchy budu vznikat az tesne pred patronkou, kde to bude brzdit semafor na odbocenie k Voj nemocnici, a arealu SAV.
V konecnom dosledku, to potvrdila aj samotna NDS. ndsas.sk/index/index.php?ids … d633c4ab52
Comu ale tyzden nedavam, je stavba inteligentneho dopr systemu, vyzera to tak, ze do 30.11 maju osadit, iba jednotlive portaly, ale obmedzenia zmiznu az k 30.5.2007.