No absencia pripajaceho pruhu je raidny podraz, hlavne ked je pripajacia rampa v slepom uhle (v spatnom zrkadle nic nevidim a musim sa otacat fyzicky)… to by naozaj mali prerobit…
mna by zaujimalo ci sa z D2 (po prejazde Sitin) dostanem k VS objektom v Mlynskej?
Davno som tade nesiel, ale mari sa mi, ze je tam po celej dlzke uz existujucej dialnice odstavny pruh, teda by na pripajaci pruh stacilo trocha premalovat ciary v mieste napojenia. Ked tade najblizsie pojdem, pozriem si to.
Praveze si myslim, ze na Slavicie udolie sa nebude dat dostat priamo z dialnice z tunela . Chodim tadial kazdy den a uz davnejsie su namalovane pruhy aj betonove zvodidla a nevidno tam ziaden prejazd na cestu od Patronky. Najblizsi vyjazd bude az na dialnicu D1 v Petrzakle.
Podobne to bude aj opacnym smerom - zo Slavicieho udolia sa nebude dat dostat priamo na dialnicu, treba ist cez Patronku. Zrejme to tak robia naschval, aby sa oddelila tranzitna doprava od mestskej.
S tym zjazdom od Slavicieho udolia bez pripajacieho pruhu je to podobne ako so zjazdom z Dubravky. Tiez nechapem, ako to moze mat dialnicne parametre
To sa podľa mňa dívaš veľmi zle. Smer tunel - Patrónka bude prejazdný, v týchto dňoch vidno tri uvalcované pásy budúcej vozovky (2x diaľnica do tunela + 1x tunel - Slávičie údolie). Dokonca, keď sa lepšie pozrieš na vozovku po výjazde z podjazdu pri betónových zvodidlách sú namaľované dva pruhy, ale slabulinkou farbou je predznačený aj tretí pripájací pruh z diaľnice.
Podobne opačný smer sa na diaľnicu bude pripájať hneď za zastávkou MHD.
Ktorý zjazd z Dúbravky myslíš? Ten na Poliankách? Alebo iný?
Neviem, mozno mas pravdu ty, ja som to usudil podla vyznacenych pruhov a betonovych zvodidiel. Opacny smer - tam je dnes provizorne znacenie, ale hned za nim na dialnici nevidno pripajaci pruh.
Myslim, ze mysli zjazd z Dubravky cez Karlovu Ves pri Botanickej zahrade priamo na Most Lafranconi
Podla mna jazda v smere Slavicie udolie - smer tunel bude musiet byt, lebo je to v sucasnosti spolocne napojenie z mesta ( PKO) + od Karlovej vsi ( Devin, ).
A zaroven aj z kopca Machnac ( Ticha ulica a okolie)
Tym by sa odpisali vsetky tieto smery.
Podla mapy a podla mna ziaden problem.
oranzovou sipkou som oznacil nedoriesenu vec a to zaradovanie zlava (krizove situacie) a krizovanie dvoch hlavnych smerov (dalsi zapchoidny faktor)…
viem ze tam bude dlhsi zaradovaci pruh, ale aj tak… mali to spravit z opacnej strany… ze by vyjazd z D2 bol este pred nadjazdom
Ike - aj tak som nepochopil xD, ale dik za snazu vysvetlenia. Pridal som fotky zo 4. okt t.r. jak sa kedysi odbocovalo do dubravky pri mekaci (lamacske zhlavie).
To by uz asi ukusli vela zo ZOO … takto je to fakt trochu kolizne … ale ten kto bude chciet ist z Patronky na dialnicu, tak to budu auta z Kramarov a firiem v okoli Patronky … a tych nebude podla mna az tak vela (aj ked pridam tie, co pojdu z Patronky po mestskej komunikacii dalej).
Tak nakoniec si mal pravdu ty, bude sa dat dostat aj zo Sitin do Mlynskej doliny, aj opacne. Odbacacie pruhy sice este nie su namalovane (a prave to ma pomylilo), ale z tvojich fotiek je vidno vybudovane najazdy. Som este zvedavy, ci budu rozsirovat pripajacie pruhy na opacnej strane z Mlynskej doliny smerom na Lafranconi.
Jedna pozitivna sprava k pripajacu Slavicie udolie - niekto nasiel zrejme v sklade dost farby a premaloval to cele, takze uz existuje aj pripajaci pruh Zeby nejaky kutil cital toto forum?