D1 Turany - Hubová

Tak ja nastastie ekolog ani akoterorista nie som, takze nevylucujemm, ze sa priroda z toho dostane a budem jej drzat palce, len mi to pride take trosku zbytocne, ze rozkopem a z nicim nieco na jednej strane Vahu, necham to tam tak a potom rozkopem na druhej strane Vahu…
Inak Korbelka je lepsie riesennie to je pravda a intenzity tam zatial nie su najhorsie, takze to mozno chvilu este pocka, ale zase taky tunel nepostavia za rok…

Korbelka je taktiez politicky problem - neda sa tiez postavit za 1 volebne obdobie, usek Turany-Kralovany (povrchovy variant) by sa dal bez problemov otvorit do volieb, ak by zacali stavat buduci rok.

Takze pri financnych a casovych problemoch na D1 sa znova dostanem k rieseniu R1 BB-RK. Na jesen po otvoreni R1 do BB sa podla mna cast dopravy presunie z D1 na R1 a potom na Donovali a ciastocne aj Certovicu, ak ju aspon trosku opravia tento rok, co bude mat za nasledok odlahcenie useku ZA-RK. Preto sa ukazalo ako obrovska chyba za sa doteraz vobec nepripravovala R1-ka z BB do RK. Lebo ak sa bude musiet spravit Korbelka, potom dostavanie D1 z Hric. POdhradia do Ivachnovej bude extremne drahe. Je namieste sa zaujmat aj o financnu stranku veci. Nakoniec ak chceme mat 4 prudove spojenie do Kosic v tomto desatroci, bude jedinym schodnym riesenim R1 BB-RK, ci sa to niekomu paci alebo nie.Treba sa na to pozriet realne, na co Slovensko ako krajina ma, a nie len vabit volicov na lacne sluby.

R1 BB-RK určite nenahradí D1Turany-Hubová, pozri si sčítanie dopravy. Intenzity, aj keby sa 50% vodičov z úseku Turany - Hubová rozhodlo presunúť na BB-RK čo je zveličený údaj tak by tie intenzity na Donovaloch stále ešte boli únosné. Navyše R1 BB-RK bude mať ešte väčšie problémy s ekológmi.

tato diskusia asi patri do inej sekcie, tak uz nebudem reagovat.

Myslim ze bude problem s financiami…,po tom vsetkom co sa deje na slovensku neverim ze sa zacne stavat tento usek tento rok…

došli argumenty :question:

Pozabudol som aktualne vlozit dost zaujimavu informaciiu z useku Tur-Hub oproti Kraľovanom. Zda sa, ze tam pokracuju aktivity - geo prieskum a pribudlo dost velke mnozstvo červeno-bielych trasírok. Pridavam foto do galerie.

Z programu vystavby D a RC:

Octavius to čo si napísal trochu pokrivkáva a to chceš stavať R1 BB-RK , kde je intenzita na Donovaloch možno 7300 vozidiel na úkor úsekov pri Strečne, kde je intenzita cca 25000 vozidiel, t.j. viac ako 3-násobná, a to akože je názor “odborníka”… :open_mouth:

Pán sa oháňa technickými a finančnými otázkami, ale sám píše len hŕbu nezmyslov.

okorec nájdi mi v tvojej vete, ktorá znie: “Pán sa oháňa technickými a finančnými otázkami, ale sám píše len hŕbu nezmyslov.”
aspoň jeden technický alebo ekonomický zmysel… :question:
Lebo bez oslovenia alebo citácie neviem na koho si reagoval…teda viem, ale nemusí to byť úplne všetkým jasné… :wink:

Sorry, za confusion. Reagoval som na octavia.

Trosku necakane, vyhlasene predb.oznamenie na stavebne prace a stavebny dozor na tento usek. Pritom nie su informacie o tom, ze by EK odklepla povrchovy variant.
e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/25076

toto je dost prekvapenie, by ma zaujimalo ako bude nakoniec riesena krizovatka hubova ..

ci sa uz bude pocitat s R3 ..

1.7.2011: e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/25033
Vypracovanie dokumentácie stavebného zámeru (DSZ), dokumentácie na územné rozhodnutie (DÚR), dokumentácie na stavebné povolenie (DSP), dokumentácie na ponuku (DP), výkon autorského dozoru (AD) a inžinierska činnosť (IČ) pre sanáciu Kraľovianskeho zosuvu v úseku diaľnice D1 Turany - Hubová.
Plánovaný dátum vyhlásenia verejného obstarávania: september 2011

Kraloviansky zosuv, ekomost, dalsie ekolog.opatrenia… Vsetko dalsie investicie navysujuce cenu tohto useku. Nic z toho nemuselo byt, ak by sa budovala Korbelka. Kedy ma rozhodnut EK? Je vôbec iste, ze rozhodne v priebehu leta?

Mozno ze sa rozhodnutie blizi a zrejme je jasne ake bude, tak sa Figel chce tvarit ze “tentokrat” to nie je on co “zastavi” dialnicu ale EK.

Tipujem, ze tento tender nebude uspesny. Pridu ponuky na 4 useky pri MT,RK,LE a PO a jednoduchou matematikou sa zisti, ze v OPD uz nie su dalsie prostriedky. Nehovoriac o termine vystavby do roku 2015, ktory je na hrane aj pre jednoduchsi, lacnejsi, lepsie a skor pripraveny usek okolo RK.

Kolko penazi bude v OPD bude zavisiet nielen on sutazi ale najmä od spolufinancovania zo st. rozpoctu. Pri tomto useku sa uz pocita s presunutymi € z inych operacnych programov - a tie su v EK podmienene vycerpanim resp. zazmluvnenim projektov v OPD. A kedze v ramci KF uz pravdepodobne nic nepresunu (Filialka sa predsa len ide stavat, takisto intermodalna doprava), ostane len ERDF, cize presun zo strukturalnych fondov (veda a vzdelavanie, hosp. rast a informatizacia) - uz vladou schvalenych 389 mil. €.