Tak ja nastastie ekolog ani akoterorista nie som, takze nevylucujemm, ze sa priroda z toho dostane a budem jej drzat palce, len mi to pride take trosku zbytocne, ze rozkopem a z nicim nieco na jednej strane Vahu, necham to tam tak a potom rozkopem na druhej strane Vahu…
Inak Korbelka je lepsie riesennie to je pravda a intenzity tam zatial nie su najhorsie, takze to mozno chvilu este pocka, ale zase taky tunel nepostavia za rok…
Korbelka je taktiez politicky problem - neda sa tiez postavit za 1 volebne obdobie, usek Turany-Kralovany (povrchovy variant) by sa dal bez problemov otvorit do volieb, ak by zacali stavat buduci rok.
Takze pri financnych a casovych problemoch na D1 sa znova dostanem k rieseniu R1 BB-RK. Na jesen po otvoreni R1 do BB sa podla mna cast dopravy presunie z D1 na R1 a potom na Donovali a ciastocne aj Certovicu, ak ju aspon trosku opravia tento rok, co bude mat za nasledok odlahcenie useku ZA-RK. Preto sa ukazalo ako obrovska chyba za sa doteraz vobec nepripravovala R1-ka z BB do RK. Lebo ak sa bude musiet spravit Korbelka, potom dostavanie D1 z Hric. POdhradia do Ivachnovej bude extremne drahe. Je namieste sa zaujmat aj o financnu stranku veci. Nakoniec ak chceme mat 4 prudove spojenie do Kosic v tomto desatroci, bude jedinym schodnym riesenim R1 BB-RK, ci sa to niekomu paci alebo nie.Treba sa na to pozriet realne, na co Slovensko ako krajina ma, a nie len vabit volicov na lacne sluby.
R1 BB-RK určite nenahradí D1Turany-Hubová, pozri si sčítanie dopravy. Intenzity, aj keby sa 50% vodičov z úseku Turany - Hubová rozhodlo presunúť na BB-RK čo je zveličený údaj tak by tie intenzity na Donovaloch stále ešte boli únosné. Navyše R1 BB-RK bude mať ešte väčšie problémy s ekológmi.
tato diskusia asi patri do inej sekcie, tak uz nebudem reagovat.
Myslim ze bude problem s financiami…,po tom vsetkom co sa deje na slovensku neverim ze sa zacne stavat tento usek tento rok…
došli argumenty
Pozabudol som aktualne vlozit dost zaujimavu informaciiu z useku Tur-Hub oproti Kraľovanom. Zda sa, ze tam pokracuju aktivity - geo prieskum a pribudlo dost velke mnozstvo červeno-bielych trasírok. Pridavam foto do galerie.
Z programu vystavby D a RC:
Octavius to čo si napísal trochu pokrivkáva a to chceš stavať R1 BB-RK , kde je intenzita na Donovaloch možno 7300 vozidiel na úkor úsekov pri Strečne, kde je intenzita cca 25000 vozidiel, t.j. viac ako 3-násobná, a to akože je názor “odborníka”…
Pán sa oháňa technickými a finančnými otázkami, ale sám píše len hŕbu nezmyslov.
okorec nájdi mi v tvojej vete, ktorá znie: “Pán sa oháňa technickými a finančnými otázkami, ale sám píše len hŕbu nezmyslov.”
aspoň jeden technický alebo ekonomický zmysel…
Lebo bez oslovenia alebo citácie neviem na koho si reagoval…teda viem, ale nemusí to byť úplne všetkým jasné…
Sorry, za confusion. Reagoval som na octavia.
Trosku necakane, vyhlasene predb.oznamenie na stavebne prace a stavebny dozor na tento usek. Pritom nie su informacie o tom, ze by EK odklepla povrchovy variant.
e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/25076
toto je dost prekvapenie, by ma zaujimalo ako bude nakoniec riesena krizovatka hubova ..
ci sa uz bude pocitat s R3 ..
1.7.2011: e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/25033
Vypracovanie dokumentácie stavebného zámeru (DSZ), dokumentácie na územné rozhodnutie (DÚR), dokumentácie na stavebné povolenie (DSP), dokumentácie na ponuku (DP), výkon autorského dozoru (AD) a inžinierska činnosť (IČ) pre sanáciu Kraľovianskeho zosuvu v úseku diaľnice D1 Turany - Hubová.
Plánovaný dátum vyhlásenia verejného obstarávania: september 2011
Kraloviansky zosuv, ekomost, dalsie ekolog.opatrenia… Vsetko dalsie investicie navysujuce cenu tohto useku. Nic z toho nemuselo byt, ak by sa budovala Korbelka. Kedy ma rozhodnut EK? Je vôbec iste, ze rozhodne v priebehu leta?
Mozno ze sa rozhodnutie blizi a zrejme je jasne ake bude, tak sa Figel chce tvarit ze “tentokrat” to nie je on co “zastavi” dialnicu ale EK.
Tipujem, ze tento tender nebude uspesny. Pridu ponuky na 4 useky pri MT,RK,LE a PO a jednoduchou matematikou sa zisti, ze v OPD uz nie su dalsie prostriedky. Nehovoriac o termine vystavby do roku 2015, ktory je na hrane aj pre jednoduchsi, lacnejsi, lepsie a skor pripraveny usek okolo RK.
Kolko penazi bude v OPD bude zavisiet nielen on sutazi ale najmä od spolufinancovania zo st. rozpoctu. Pri tomto useku sa uz pocita s presunutymi € z inych operacnych programov - a tie su v EK podmienene vycerpanim resp. zazmluvnenim projektov v OPD. A kedze v ramci KF uz pravdepodobne nic nepresunu (Filialka sa predsa len ide stavat, takisto intermodalna doprava), ostane len ERDF, cize presun zo strukturalnych fondov (veda a vzdelavanie, hosp. rast a informatizacia) - uz vladou schvalenych 389 mil. €.