D1 Turany - Hubová | tunel Havran, Korbeľka

V r. 2008 sa začne raziť.

Ale ty mi vkladas nieco co som nepovedal. Ja som nikde nehovoril o pozemnom variante :slight_smile: ale oproti stavajucej trase, kde by korbelka vyrazne skratila dlzku a stalo by to ludom aj za extra myto :slight_smile:

Nepresne si sa vyjadril, nepresne som to pochopil. That´s all.

No, neviem, či by im to stálo za extra mýto, ale napr. v prípade Korbelky by aj taký variant R3 cez Švošov bol len malou zachádzkou. Ak by išla D1 povrchovo popri Kraľovanoch, tak by ten rozdiel bol značný

2 dialniciar: ja som sa vyjadril presne, len ty si mi vlozil do ust nieco co som nikdy nepovedal

2 milos: urcite by im to stalo, a ako som hovoril, uvazujem len o stavbe korbelky a nie povrchoveho variantu.

co sa tyka R3, tak ani to by nebol problem, vsak po turany je tak ci tak planovany privadzac, cize to by nemalo ziaden vplyv

Ak sa bude stavať povrchový variant, Korbelka padne.

to je nam vsetkym jasne, ale o tom som sa tu nebavil :wink:

Nie som v škôlke.

a tvrdil som to niekde ? :slight_smile:

Nepriamo ano.

dialniciar: len aby

Všetko sa pripravuje od MDPT po NDS tak, aby sa mohlo začať raziť a stavať príslušné úseky.

Pre variant, že by R3 išla z DK popri Komjatnej na Švošov (a na D1 by sa predsa len podarilo presadiť Korbeľku), je privádzač Turany irelevantny, v smere od Martina by sa jazdilo cez tunely Korbeľka a Havran a križovatka D1xR3 by bola pri Švošove.

hm, to mas pravdu ak by to islo na komjatnu a svosov tak hej, ale tym padom by bola korbelka svojim sposobom duplom vyhodna, ak by sa to napojilo na MUK hubova …

aspon tak to vidim, ale mozem sa mylit.

ale mas pravdu, ze privadzac turany by v tom pripade stracal do istej miery zmysel, ak by R3 prisla az do svosova …

i ked kedy to bude ?

Dialniciar: prave o aktivitach MDPT mam dost pochybnosti.

ALe úplne zbytočne, ale rozumiem ti, že ako Žilinčanovi ti nie je po vôli, keď nie je na mieste ministra dopravy Žilinčan. :wink:

Dialniciar: to nie je o tom, ze som Zilincan a ze minister nie je Zilincan. To je o tom, ze sa na tie projekty vyplytvalo mnoho penazi a ludskeho usilia a varianta, ku ktorej sme sa vsetci dopracovali je optimalna - riesi stret viacerych zaujmov a riesi ho elegantne. Bohuzial minister riesi svoje utilitarne zaujmy na ukor zaujmov vacsiny spolocnosti. To mi vadi. A este to, ze nehra fer hru - vymysla skor ako sa Visnove a dalsie useky na severnej D1 nedaju urobit (napriklad trasovanie severnejsie od Ziliny, uvahy o sirsom tunely a pod.) a ako pretlacit realizaciu Donovalov (usetrime zatial peniaze na Visnove a dame ich na realizaciu tunela pod Donovalmi). Ale toto sa na verejnost nedostava. A to mi vadi.

dialniciar je tu zrejme najlepsie informovana osoba a ja mu v tomto 100% verim :sunglasses:

No veď presne hovorím, že ti prekáža, že sa ide presadiť R3 aj preložka pod Donovalmi, ale to nijako nevplýva na Višňové, len to proste obyvateľ ZA tak nevníma. Ja ti tvoj názor neberiem, ale rok 2008 mi dá za pravdu.

Dialniciar - mne je jedno, ci budu alebo nebudu Donovaly. Ja si myslim, ze tam sa tunel pyta, to je nespochybnitelne. Ja pisem o tom, co minister prehlasuje verejne a co robi v skutocnosti. Bohuzial, na Visnove to vplyva vyznamne, na tom za zasa nezhodneme :slight_smile: