a kuko by sa triasol od radosti.
No ale dosť fantázi, žiadne kovy okrem železa tam nebudú a v máji 2014 sa z ba do kraľovian preveziem po dialnici so 6 plnohodnotnými tunelmi…
Keď sa už bavíme aj o názve tunela, dovolil som si citovať svoj vlastný príspevok z témy D1 Hrič. Podhradie - Dubná skala, ako reakciu na časť príspevku Xenon-a http://www.dialnice.info/viewtopic.php?p=103391#103391
[/quote]
No tak vyberajme, kto je za aký variant názvu!
Ja: višnové
[size=75]Hlasovacie otazky by B; 11.02.2010[/size]
mal si tam šupnúť hlasovaciu otázku
(dole pod príspevkom také možnosti máš, keď zakladáš tému)
no nevadí, nejaký moderátor urobí za teba
Ja sa priklanam k navrhu Milosa - tunel Malá Fatra
No hej, nevedel som, tak pri inej téme…to vyjde
Je to len “kozmetika”, ale ja 15 rokov používam tunel Višňové a starého psa novým kúskom nenaučíš.
Tak ja tadial 15 rokov prechádzam pravidelne, takže ani niet čo meniť…
Naozaj nevidim zmysel takejto ankety. Lubos uz v inej teme vysvetlil ako to je. Tunel Sitina je takisto pokrsteny, dostal meno Frantiska podla mena manzelky primatora. Nazyva ho tak? Nie.
Visnove bolo odjakziva Visnove, je to zauzivany nazov a tak to aj ostane. Bodka. Vysledok hlasovania by aj tak bol 99% za Visnove, zvysne percento by bol nejaky vtipalek resp. niekto kto by sa zahral na poslanca a “omylom” by hlasoval za inu moznost.
takže sám si si odpovedal na otázku, že zmysel tejto ankety je

Naozaj nevidim zmysel takejto ankety. Lubos uz v inej teme vysvetlil ako to je. Tunel Sitina je takisto pokrsteny, dostal meno Frantiska podla mena manzelky primatora. Nazyva ho tak? Nie.
Visnove bolo odjakziva Visnove, je to zauzivany nazov a tak to aj ostane. Bodka. Vysledok hlasovania by aj tak bol 99% za Visnove, zvysne percento by bol nejaky vtipalek resp. niekto kto by sa zahral na poslanca a “omylom” by hlasoval za inu moznost.
Áno, lenže názov tunela Višňové vznikol len skrátením názvu Višňové - Dubná skala (ale mýlil som sa, keď som napísal, že oficiálne je to stále Višňové - Dubná skala, lebo sa oficiálne používa Višňové). Nerobil by som paralelu so Sitinou, ale skôr s mostom Apollo. Pôvodne sa hodne používal názov “most Košická”, bol takto zaužívaný v médiách, vo verejnosti aj v stavbárskych kruhoch a vieme ako to nakoniec s týmto názvom dopadlo.
Súhlasím s Tebou, že riešiť názov je zbytočné, ale pochopil som to tak, že táto téma je tu na pobavenie . Ak sa ju Aquila rozhodne presunúť do Off-topicu (tam podľa mňa aj patrí), nebudem vôbec proti.
Podľa mňa Višňové alebo Goleštan (Goldstein). Ale Višňové je staré známe už tak by som ostal pri tom.
Som spokojný z názvom Višňové
je to uplne jedno. hlavne ze sa postavi. a ked tu niekto aj o 10 rokov spomenie nazov visnove kazdy bude vediet o co ide.
Višňové je Višňové a tak to aj zostane, nič sa meniť nebude. Je to len šaškárna, tak ako to bolo v prípade Sitiny.
navyse tunel sa pomenuvava zenskym menom.. takze ked ho ozaj zacnu razit, tak bude mat aj banske meno a hoblik, je cista saskaren ..
Odkial mate ten hoblik ? Ja to cely cas beriem, ze to je len vtip, alebo zeby nakoniec nie ?
To nie je vtip, vážnemu preskočilo, ale čudujem sa Chomovi ako Žilinčanovi, že to vôbec pripustí debatovať o názve..
NDS má na starosti dôležitejšie veci než riešiť názov tunela