podla informacii ktore odzneli aj tu sa planuje plny po tunel branisko a od braniska po Poprad polprofil inak este jedna vec mi nieje na tom jasna, tunel sibenik sa ma stavat dvojrurovy ale dialnica v polprofile mam to chapet tak ze bude ako branisko prekopane dve ale funkcna iba jedna?
no osobne tipjem, ze nez sa bude stavat usek janovce - beharovce, tak sa bude stavat minimalne ako sa stavala tretia etapa mengusovce - janovce t.j. sice na pol profil, ale s predpripravou na plny profil. a ostatne sibenik ma tusim len 600m …
Sice neviem o sibeniku vela ale ak sa bude pouzivat iba polprofil a bude vyrazeny plny .. je to zbytocne plytvanie (mozno v tycvh miestach bude mat dialnica plny profil) … co sa tyka braniska tak tam je vyrazena iba jedna tunelova rura na normalny profil (profil tunelovej rury, kde sa zmesiti vozovka s dvoma pruhmi) a druha je vyrazena na profil sa mi zda ze 3,5m co je na jej sprejazdnenie malo … takze sa bude musiet prebudovat (musi sa rozsirit) tak aby sa tam zmestili dva pruhy… zatial je s nej unikova hodba/stola
Realizacia je este daleko ale mam pocit ze tam bude iba predpriprava a konzervacia bude draha zalezitost a to nevravim otom ze tunel sa bude musiet pripravit ako unikova rura a neskor sa upravi na jazdu dvakrat investovat skoda slov aj napriek intenzitam
Vsetky tunely by sa mali stavat na plny profil, nech nie su problemy s udrzbou ako pri Branisku
Niekde na tomto fóre niekto písal, že Vážny rozhodol, že na D1 do Košíc sa už nič nebude stavať na polprofil…
Tak to budeme dlhšie čakať na úseky, ktoré by už boli otvorené na polprofil…
Jurislav, ty si mýliš pojmy. ![]()
Je iné stavať niečo na 1/2 profil alebo stavať niečo na plný profil, ale otvoriť 1/2 profil skôr ako celú stavbu na plný profil.
![]()
Jaj aha, fakt ![]()
Dnes som si urobil vylet az do Kezmarku a obhliadol som si aj ako napreduje vystavba D1 Svinia - Prešov západ. Skoda len, ze som fotak zabudol doma…Borci ale makaju, co to da, teda, aspon to tak vyzeralo, pretoze este pred stvrtou bolo vsetko, co malo kolesa v pohybe a cervene vyklapacky Mercedesy (4-napravove), tusim firmy GEOCONSULT alebo nieco v tom zmysle, chodili hore-dole nalozene do prasknutia. Som zvedavy ako rychlo sa tento usek tymto tempom dostavia.
No myslim ze skor nez podla planu otvoreny nebude
dialnice.info/album_cat.php?cat_id=86
Situacia zo soboty. Počas fotenia som zistoval ako prebieha vystavba. Najviac sa stavia okolo obce svinia vodici GEOtrans jazdia 3x denne 30 kamionov pre tento usek. Na otazku ci vdaka teplejsiemu počasiu nebude usek odovydanz skor som sa vsak odpovede nedockal ved kto by nasiel v sobotu kompetentnu osobu na stavbe ![]()
Hlavne ten most pri Župčanoch vyzerá moc pekne…naozaj makajú, tak ako sa má.
Keby od konca Presova po Fricovce stavali, lenze za Svinou je koniec… rozmyslam, ci to tam nebude hnit do zaciatku vystavby Svina - Fricovce.
2 E499.3056: Buď rád, že sa stavia aspoň potiaľ (po sviňu
)
Inak mne sa zdá, že nebude žadna križovatka s I/18 pri Svinej, to bude treba zísť na tú šmejdnú cestu Jarovnice-Svinia alebo tam bude nejaký exit alebo čo?
2 E499.3056: Buď rád, že sa stavia aspoň potiaľ (po sviňu
)
Inak mne sa zdá, že nebude žadna križovatka s I/18 pri Svinej, to bude treba zísť na tú šmejdnú cestu Jarovnice-Svinia alebo tam bude nejaký exit alebo čo?
preco sa ti to zda ![]()
Počet križovatiek: 2
obidve križovatky budú riešené mimoúrovňovo:
- križovatka “Svinia” zabezpečí napojenie diaľnice D1 na cestu I/18
No ja tu mam pred sebou jeden atlas s mapami planovanych dialnic a tuna vedie D1 severne od 18, ci pana ![]()
No nic, verim nds.
Jurislav: Komu je na co 10 km usek dialnice?
Hmmm…Asi vodičom na rýchlejšiu jazdu. Pri Branisku to tiež nie je viac a pomôže.
a okolie obce Zupcany je miesto castych dopravnych nehod