zda sa mi, ze niekde tu, cca 50m pred znackou D: google.com/maps/preview#!q= … 13.1&fid=5
Akú drobnosť som si nevšimol. Celkovo značka konca (R) je podľa mňa zbytočná, keď o pár sto metrov je začiatok (D). A tá 80tka v križovatke je zbytočná.
Rkou by mohli označiť privádzač v PO. (či aj tu som prehliadol zmeny?)
Co som odpozoroval, ak konci R (napr. polprofil ala branisko) a zacina D, tak Rka je znackou vzdy ukoncena a po cca 50 metroch je osadena D. Zaujimalo by ma v tejto suvislosti, aka je medzi tym MPR. Pri MUK Budimir totiz meraju 90ku.
80ka je v krizovatke skutocne zbytocna, aspon ta prva, odbocenie je tam podobne ako v PB: google.com/maps?q=budimir&h … 54,0,9.74
Druha 80ka uz zmysel ma, kedze v zakrute je 60ka. Avsak ta 60ka je nezmysel, mozno tak pre kamiony pri silnom vetre (co by vyriesila dodatkova tabula). Osobne by som bol za to, aby pred MUK Budimir od KE bola 100ka a pred zakrutou 80ka (pripadne pre TIR 60ka). A to by sme este zdaleka nesli na hranu bezpecnosti.
Alebo najlepsie cely privadzac dat na 110, kedze jazdit viac je tam nebezpecne jednak kvoli nerovnemu povrchu, zlemu odvodneniu, velkemu stupaniu a klesaniu, absentujucim odb. a prip. pruhom (kermatorium), chybajuce stredove profily, takze sa da otacat a snad este spomeniem velmi rozne rychlosti vodicov (od 70 do 140), kedze cast vodicov ide do okolitych dedin a cast stale nevie, aka je tam rychlost (cast si mysli, ze 110, kedze je to Rka (dlho predlho jedina na vychode siroko daleko) a cast ze 90ka, ako tomu bolo pred preznacenim.
Privadzac v PO zatial co sa ZDZ tyka bez zmeny, ale podla mna aj ten preznacia. Minimalne preto, ze ZDZ nezodpoveda novemu VDZ.
Tomas,
privadzac do KE ma este jedno specifikum, nema ziadnu paralernu komunikaciu co moze byt problem v pripade hromadnej nehody. Alternativa vedia cez Kysak alebo kosicke Olsany co nieje malo. Prave preto ma tato cesta “specialny status”. Nepoznam ryclostnu cestu v SR kde si mozes odparkovat auto na krajnici, ist na huby a policia ti neda pokutu. Rovnako zeleny dvor zahradkari, cyklisti sa tam premavaju v pohodicke a pokuty sa tam nerozdavaju. Pokial prepojenie na Budimir pojde cez KE iba privadzacom a nebude existovat ina trasa asi sa to nezmeni. Policia to tolerejue dlhodobo, uz dlhsie som uvazoval im napisat mail, ale pravdepodobne tam unguje nejaka tich dohoda ako si nepohadat obcanov.
To, že to polícia toleruje, je správne, aj keď na druhej strane vlastne polícia porušuje zákon. V podstate cesta I.triedy KE - Budimír bola celá prebudovaná na 4-prúdovku začiatkom 90-tych rokov, pričom o paralelnej ceste ani chýru ani slychu.
Oveľa lepšie by bolo, ak by túto cestu preznačili na obyčajnú cestu I.triedy, pričom by zvýšili MRP na 100km/h. Takisto ako cestu Pereš - Šaca, kde tiež nie je paralelná cesta nielen pre cyklistov, chodcov, ale ani traktory, pomalé vozidlá atď.
To, že to toleruje vôbec nie je správne. Spomínam si na tragickú nehodu na mieste kde chýbali zvodidlá a potom ich tam osadili…
Ak je tam raz R značka tak tam platia Rkové pravidlá. Detto na I/50 (z juhu do KE). Tam je aspoň v mieste každej úrovňovej križovatke 60tka.
Tomáš, obchádzka cez Olšany (v prípade hromadnej nehody) nie je žiadna tragédia. Keby bol záujem tak 068019 mohli potiahnuť k I/50 už dávno a ako cesta I. či II. triedy by pomohla danej lokalite.
teraz som siel do ke z po. na konci D za zakrutou ostala znacka koniec D. znacka zaciatok R bola posunuta ovela blizsie, ako uz bolo spominane, hned za koniec kratuckeho pripajaceho pruhu. co ma prekvapilo je, ze vzdialenost medzi D a R je malilinka, mozno tak 20 m. som takmer presvedceny, ze nebol zamer na 90ku kvoli krakemu pripajacemu pruhu. skor si myslim, ze je to minimalna vzdialenost, ktora moze byt medzi znackami. ale budem pisat na nds, nech poskytnu vyjadrenie.
ak ma niekto kameru, ci vie sfotit pocas jazdy, bol by som vdacny…
Pozeram, ze tu nemame temu R4 privadzac Kosice, tak to davam sem (fotogaleriu na tuto temu mame).
Urobil som dve foto zmeny znacenie v smere KE-PO. Tabule koniec R o 1000m boli vymenene za nove a posunute o cca 150 metrov blizsie k MUK: gallery/image_page.php?album_id=71&image_id=15487
Koniec R bol takisto posunuty az sem: gallery/image_page.php?album_id=71&image_id=15488
Presne identicky to je aj v opacnom smere. Zjavne sa tak udialo preto, ze MUK vratane cca 200 metrov dialnice preslo konecne pod spravu NDS od KSK.
Zaujima ma ale MPR v tomto bode. Od KE je 130 na R, pred MUK 80ka (nemala by byt naprv aj 100ka?), v MUK dalsia 80ka (bezvyznamova, odpajaci pruh nerusi obmedzenie) a hned za nou koniec R. Tu teda nadalej plati 80 ci uz 90?
Po ukonceni pripajaceho pruhu (ktory rusi 80ku), je osadena znacka D a hned za nou 60ka…
nie je to nahodou tento most, kde sa planovala nova MUK ?
[album_photo]10927[/album_photo]
V lepsom rozliseni ten navrh nie je ?
je to treti most od KE: google.com/maps/preview#!q= … 6017&fid=5
Diky, som myslel ci nie napojenie na Ploske.
Podla medializovanych informacii ma medzi PO a KE, na hranici krajov vyrast priemyselna zona, ktora zmestna az 1500 ludi. Potencialnym investorom je aj Ikea. Podla lokality to teda je MUK Nova Polhora, cize projekt zije.
Keď nepríde Ikea, tak okultistická skupina Chcem Ikeu v Košiciach asi spácha hromadnú samovraždu. Aspoň tak to vyzerá podľa medializovaných informácií
informacia o investorovi je relevantna, prebiehaju rokovania.
Začína sa stavebné konanie stavby: Diaľničný privádzač Nová Polhora. Stavebníkom je NOVÁ POLHORA INVEST zastúpená Dopravoprojektom.
Obsahuje to SO ako rekultivácia dočasne zabratých plôch; úprava plôch pre zriadenie staveniska; MUK Nová Polhora - vetva A, vetva B, vetva C, vetva D; rameno okružnej križovatky; prístupová cesta v k.ú. Nová Polhora; most nad diaľnicou D1 v MÚK Nová Polhora; rekonštrukcia opôr mosta na prístupovej ceste v km 603 D1; most cez potok Balka(vpravo a vľavo); oplotenie D1; preložka informačných tabúľ ČSPHM; úprava cestnej kanalizácie na odpočívadle Janovík vpravo. Potom už len preložky káblov, informačného systému, vodovodu…
Stavba sa nachádza v k.ú. obcí Nová Polhora, Ploské a Šarišské Bohdanovce. Navrhovaná MÚK s diaľničným privádzačom Nová Polhora je situovaná v km 603,423 D1, v úseku medzi existujúcimi križovatkami Lemešany a Budimír. Účelom tejto stavby je sprístupniť územie v k.ú. Nová Polhora pre rozvoj a ďalšie využitie.
Pre napojenie dopravy z MÚK sa vybudujú obojstranné prídavné pásy. Dotknutým územím preteká most Balka, melioračný kanál do rieky Torysa, vodovodné potrubie Starina-Košice a elektrické vedenie Lemešany - Veľké Kapušany.
tu je mensia zmena a napojenie a uz su v DSP, aj ked som fakt zvedavy co tam bude a dost velke minus vidim v absencii napojenia na staru cestu
[album_photo]10927[/album_photo]
Vyhlaseny tender na MUK Nova Polhora
uvo.gov.sk/evestnik/-/vestnik/273820
Nemal povodne tuto MUK spolufinancovat sukromny investor?
mal .. ale tak sme na slovensku .. NDS robi na D1 MUK za 6,2 mio euro na napojenie sukromneho priemyselneho parku, kde neni ani napojenie na cestu prvej triedy a vlastne ani sa nevie ci v tom priemyselnom parku niekedy nieco bude postavene ..