na hlavu postavené, riešia sa tu “blikajúce značky”, ale nikomu nevadí, že nezodpovední šoféri prekračujú povolenú rýchlosť ![]()
A tie blikajúce značky tomu nejako zabránia? Chlapci kritizujú free style značenia, keďže akosi naša legislatíva takéto značky nepozná.
Akože beriem, že ak sa niekto pozabudne, tak ho to upozorní. Lenže cez tunel som šiel a videl som, ako to mali mnohí u prdele.
Takže pokým nebudú náležité pokuty, tak si z toho značná časť bude robiť dobrý deň. Pritom je to smiešne, keď v celom tuneli tú rýchlosť monitorujú a bez problémov sa dá identifikovať vozidlo.
Výška pokuty je len vecou legislatívy. Nakoľko tunel je rizikové miesto a je nežiadúce, aby tam dochádzalo k rizikovým situáciám, tak pokuty môžu byť podstatne vyššie než keď niekoho namerajú v poliach… A razom bude v tuneli väčší poriadok.
Tunel bol pouzity este pred spustenim. Prevoz srdca na transplantaciu z MT do BA
Presne tak.
+ “Zvyraznovat” znacky vodicom akurat v tuneli, kde nie su ziadne moznosti prehliadnutia, je uplne detinske.
presne tak. pred tunelom aj za tunelom su kamery a niekto tu spominal ze aj v inych novsich tuneloch je nainstalovane usekove meranie. objektivnu zodpovednost mame kolko? 13 rokov? este som ju nevidel pouzitu efektivne. zasa nejaky policajt alebo nejaky chmulo z ppa control videl blikat znacky v chorvatskych tuneloch tak to musel zaviest aj u nas. kritizujeme ze sa tu vymyslaju blbosti bez nejakeho vacsieho pochopenia problemu a bez systemoveho riesenia.
Áno, ale čo som sa pozeral tak jediné čo zatiaľ chýba v google mapách ja vetva z Vrútok na D1. Už som to dal ako chýbajúcu cestu dúfam že pomôžem ![]()
kamo to by brali vodicaky kazdemu druhemu u nas pomaly.. ale pokuty za prekrocenu rychlost v tuneloch by mohli zacat vyberat to by vodici v tuneli rychle skrotli..
no este ta banda primitivov nesmie chybat ti sa vsade vopchaju..
ale tie ich videa tak sedia idealne svedcia tejto zdegenerovanej krajine.. kazdopadne s vypnutym zvukom to celkom slo.. ![]()
V Google mapách už je pridaná aj vetva z Vrútok ![]()
Aktualne obrovska zapcha na konci dialnice v turanoch. Na 10 rokov nove “strecno” ??
Nemyslím si, na tomto úseku boli kolóny aj pred rokom neviem či 26. alebo 27.12., invázia do Tatier keďže je aj pekné počasie. V bežné dni neverím že tam niečo bude, max. keď bude predĺžený víkend.
Google ukazuje nehodu
Ano, bola tam nehoda. Dostal som sa do kolony tesne pred odvozom buraneho auta…ale omeskanie cca 20min..dalsia kolona klasicky na vjazde do RK v smere od ZA
to EmBe: a šup ho do stredného pruhu, za toto by som bral vodičák, ak neviete jazdiť, tak nejazdite. Povedz mi, načo to bolo dobré , dokonca pred napojením si tam mal 2 tabule o zvýšení jazdných pruhov, nechápem.
Garip: čakal som, kto sa ozve prvý
odkážem šoférovi, ja som bol spolujazdec. Vidno to aj na videu, že je to točené z pravej strany auta.
Edit: tiež to nemám rád a nejazdím v strednom pruhu. V úseku TT-BA mi to lezie na nervy ![]()
Buď taký dobrý a odkáž. Inak tých šoférov v strednom pruhu tam bolo viac
No nielenže sa úplne nezmyselne a bezdôvodne preradil do stredného, ešte sa v ňom aj vlečie ako slimák
celé zle