D1 Ladce - Sverepec

Inak otvárať 0,5 km úsek, to je tiež “nápad”.

Kto už len takéto “kúsky” vymýšľa? Veď prípravné práce budú stáť zachvíľu viac než samotný úsek.

Včera som spravil za jazdy zopár nekvalitných záberov cez sklo z tohto úseku

dialnice.info/album_cat.php?cat_id=76

Pokiaľ som si všimol, celý úsek je už vyasfaltovaný, chýba len napojenie na súčasnú cestu.
Na to, že bola nedeľa, stará cesta bola preplnená, stále sa išlo v kolóne (teda mne sa ešte nestalo, že by som na tomto úseku v kolóne nešiel).
Tento úsek diaľnice veľmi pomôže :stuck_out_tongue: aj keď si neviem predstaviť keď pôjdem smerom od BA po zídení z diaľnice vjazd do PB :unamused:

Na vjazde do PB bude taká kolóna, že radšej budeš chodiť cez PU :smiling_imp:

suhlasim s mirom, cez puchov cez privadzac a okolo nosickej priehrady, je sice kusok dlhsie ale pohodlnejsie a rychlejsie, bo tam nikto (zatial) nejazdi ..

A prijedete do Považskej na křižovatku se silnicí I/61 a najedete přímo do kolony :smiley: takže si zajeddete a vyjde vás to na stejno.

Ale jinak si nemysím, že by to bylo nějak hrozné oproti dnešnímu stavu.

dalo by sa pokracovat po pravom brehu Vahu po ceste II/507 az do Ziliny alebo minimalne do Bytce

lenny, len problem bude v tom ze ked sa spusti KIA … to je 2-3 tisic kamionov navyse ..

Tak, tak, zvyknem pouzivat tuto trasu.

Cesty v Púchove nie sú pripravené na taký “nával” dopravy. Podľa môjho názoru hlavná časť tranzitu a celej dopravy bude smerovať cez PB bez ohľadu na to, či tam bude alebo nebude diaľnica dokončená. :sunglasses:

caesar, jasne ze nie su pripravene, vsak tam je dobra cast len po privadzaci potom po kruhac a dalej je to uz docela uzka cesta… ale jej “sila” je v tom, ze tam temer nikto nejazdi, nie su tam temer ziadne vytlky … a ziadna zacpa :slight_smile:

Zatiaľ. :sunglasses:

Veru zatiaľ. Išiel som tade v piatok minulý týždeň, pretože na Exprese hlásili pol hodiny vo Sverepci, a zopár nervóznych aút s EČV KE a PP ma obehlo. Ale súhlasím, že táto cesta je veľmi dobrá až po Bytču. Ďalej to už nie je ono a je lepšie sa vrátiť na I/18.

Keď je havária pri Sverepci ( a dlhšia výluka), tranzit sa preklopí na Púchov a je to ešte horšie, a je jedno, že idete na BY alebo nie. Bude sa chodiť cez PB a zhorší sa situácia aj okolo Nosickej priehrady. Komplikovať to budú kamióny z KIA, vtedy sa situácia naozaj zhorší.

Pozorovateľ, presne tak ako píšeš to aj bude.

Okrem iného bude aj problémom rekonštruovať povrch niektorých ciest v PU a PB. :sunglasses:

V PU je uz hlavna cesta od privadzaca smerom na PB zrekonstrukovana. Je to hotove asi tak 2 tyzdne :smiley: A v najblizsich dnoch sa ide rekonstruovat krizovatka hned za privadzacom na kruhovu..

pepi, ak by sa ti chcelo, skus to nafotit a hodit do galerie :wink: dik

Hlavná cesta je zrekonštruovaná, ale nie je pripravená na výrazné zvýšenie premávky. To by sa tam muselo investovať viac peňazí.

Tá rekonštrukcia vydrží niekoľko rokov a bude treba ďalšiu. :sunglasses:

Nevíte někdo kdy bude otevřen tento úsek

Malo by to byt 11/05.

Spolu s Ladcami? :wink: